Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;; ΤΙ;;;; ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ!


Γι' αυτό και ο "πατριωτισμός" για την εκδήλωση για την Μάχη του Μαραθώνος;
Κάτι είχαμε ψιλιαστεί και δεν βάλαμε τίποτα από την εκδήλωση με την κα Αρβελέρ!
(Η οποία παρεπιμπτόντως μας θεωρεί "μπάσταρδους" και όχι γνήσιους απογόνους των προγόνων μας!)
Πόσο κόστισε η εκδήλωση για την επέτειο της "Μάχης του Μαραθώνος", στην ουσία προκαταρκτική ενέργεια(βλέπετε γνωρίζει από τακτική!) για την προώθηση του βιβλίου σας κε Α/ΓΕΣ;


Τι να ευχηθούμε; Να πάρει και εκπομπή στην τηλεόραση (με την κόρη!) αφού έχει τόσο ελεύθερο χρόνο (έχει και πάνω από μήνα να πέσει ελικόπτερο)......μέχρι να γίνει Α/ΓΕΕΘΑ ...
" ΧΩΡΙΣ ΙΠΠΕΙΣ: Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ"
Ο Φράγκος Φραγκούλης γράφει για τη σημασία της μάχης και τα μηνύματα της νίκης, τα οποία εξακολουθούν να είναι και σήμερα επίκαιρα.
Οι εκδόσεις «Σελευκος» οργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Αντιστρατήγου Φραγκούλη Φράγκου, αρχηγού ΓΕΣ: «Χωρίς Ιππείς, η μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.), την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου της παλαιάς Βουλής, Σταδίου 13 & Κολοκοτρώνη, στις 18:30.
Για το βιβλίο, τη σημασία της μάχης και τα μηνύματα της νίκης, τα οποία εξακολουθούν να είναι και σήμερα, πιο επίκαιρα από ποτέ, θα μιλήσουν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, υπουργός Εθνικής Άμυνας (λογικό μας φαίνεται), Σοφία Βούλτεψη, τέως βουλευτής – δημοσιογράφος (θυγατέρα του πρώην ΕΛΑΣίτη Γιάννη Βούλτεψη), Λιάνα Κανέλλη (άσχετο αλλά λέω τώρα έτσι για να κάνουμε κουβέντα, ο Ιωαννίδης πέθανε να μας έλεγε την άποψή του), βουλευτής, Γιώργος Λιάνης (τον βράβευσε πρόσφατα στις Πρέσπες), τέως υπουργός – βουλευτής, Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης, ομότιμος καθηγητής Αρχαίας Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Λίτσα Χατζοπούλου, ιστορικός – δ.Φ. Συντονίζει η Δρ. ΄Εφη Σ. Πασχαλίδου, ιστορικός

(Όλοι οι πολιτικοί που συμμετέχουν στην παρουσίαση του βιβλίου μήπως έχουν κοινή άποψη για την ονομασία της FYROM;;;)
Η συγγραφή του βιβλίου ΧΩΡΙΣ ΙΠΠΕΙΣ είναι επετειακή για τα 2500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα (12 Σεπτεμβρίου 490 π.Χ.). Οι λόγοι ήταν όχι απλώς για να δοθεί με ενάργεια η στρατηγική και η τακτική που εφαρμόσθηκε από τον ΜΙΛΤΙΑΔΗ, αλλά κυρίως για να τονισθεί το νόημα και η κινητήριος δύναμη των ηθικών αξιών που διακατείχαν τους μαχητές, 9000 Αθηναίους και 1000 Πλαταιείς. Η έγκριτη αθηναϊκή εφημερίδα ΕΘΝΟΣ (12 Σεπτεμβρίου 2010) στο επετειακό της αφιέρωμα για τη Μάχη του Μαραθώνα, θέτει το ερώτημα για την «εξαφάνιση του Ιππικού των Περσών», ερώτημα που απαντάται πλέον στην έκδοση αυτή, ΧΩΡΙΣ ΙΠΠΕΙΣ. Οι Μηδικοί Πόλεμοι συνετέλεσαν στην αφύπνιση του συνόλου των Ελλήνων και σταδιακά οδήγησαν στην ενότητα και την από κοινού βούλησή τους να μείνουν ελεύθεροι. H Μάχη του Μαραθώνα υπήρξε πρωτίστως μια μάχη για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τη διασφάλιση της ειρήνης, βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο, την ευημερία και τη δημοκρατική ολοκλήρωση.
yened.blogspot.com

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις πράξεις αυτές
όπως του Α/ΓΕΣ θα πρέπει να τις επαινούμε διότι δίνουν το παράδειγμα και αναβαθμίζουν το επίπεδο γνώση και μόρφωσης του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Έχει μεγάλη σημασία η παρουσίαση της μάχης από έναν στρατηγό διότι μέχρι σήμερα βλέπαμε να αναφέρονται για ιστορικά στρατιωτικά θέματα επιστήμονες πλην στρατιωτικών. Τουλάχιστον ο Στρατηγός ενήργησε έγκαιρα και προετοιμαστηκε και το σύνολο του στρατεύματος πρέπει να ειναι υπερήφανο για αυτην την παρουσιαση. Ας αποφύγουμε κάθε κριτική που μπορει να μας υποβιβάσει στα μάτια του Ελληνικού λαού αλλά και των ξένων . Εμείς συγχαίρουμε την πράξη του Στρατηγού Φράγκου.

Ανώνυμος είπε...

? Ποιοί εσείς ανώνυμε 1:24; εχετε σύλλογο φαν του Φράγκου;περίεργα πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

Αντί να φροντίσει να επιλύσει τα ΄καυτά θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία και αποστρατεία συναδέλφους ασχολείται με την αυτοπροβολή του. Ας μη ξεχνάμε ότι είναι από τους μοναδικούς στο χώρο που την κρίσιμη αυτή εποχή θα μπορούσε να απαιτήσει την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας που έχουν καταντήσει πλέον θέμα επιβίωσης,χρησιμοποιώντας το όπλο της παραίτησης. Τότε θα τον θυμόμαστε και όχι για το βιβλίο του.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνουν πολιτικές ή στρατιωτικές αρχές τα μάτια τους τα έβγαλαν απλοί πολίτες!!!!!!
Και τα ονόματα αυτών Ευάγγελος Σπύρου και Αντώνης Νταγαδάκης. Ο πρώτος ήταν ο χορηγός και ο δεύτερος γλύπτης και ζωγράφος της σχολής καλών τεχνών.
Η αποκάλυψη του ανδριάντα του Μιλτιάδη έγινε πριν ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ, και όλοι αυτοί οι μάγκες ήσαν απόντες.
Ακόμα και τα Μ.Μ.Ε έγραψαν για την δωρεά του Ηπειρώτη Βαγγέλη Σπύρου ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του ανδριάντα!!!!!
Αυτά τα ολίγα για την αποκατάσταση της αλήθειας και απάντηση προς τον 1:24

(ένας περαστικός........)

Ανώνυμος είπε...

Μιας και το συζητάμε το θέμα, ξέρει ο Στρατηγός κατά που πέφτει ο Μαραθώνας?
Πριν παρουσιάσει το βιβλίο του, έπρεπε να καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Μιλτιάδη και να δει πως δωρητής είναι ένας ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!
Πέρασαν 2500 χρόνια και κάτι τέτοιοι τύποι δεν αξιώθηκαν να φτιάξουν έναν ανδριάντα!!!!!!!!! Τους ντρόπιασε ένας πολίτης και έχουν το θράσσος και το θάρρος να γράψουν και βιβλίο, τρομάρα τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα - "αβάντα",... για το σκαλοπάτι του ΓΕΕΘΑ, ενός "κραγμένου" τύπου...για τις Ιωαννιδικές του "περγαμηνές", τότε τι είναι; Μη μου πείτε,... τέτοιες ώρες, έπιασε ο συγγραφικός οίστρος, ένα παθιασμένο εξουσιομανή, με μυαλό ερπετού ; Ας μας πει λοιπόν χρονολογικά, την υπόλοιπη συγγραφική του δράση και ο κόσμος θα καταλάβει....Κρίμα κ Βενιζέλε, ο κόσμος τόχει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι.....Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν είναι αυτό, χουντικού τύπου «αβάντα» για το «σκαλοπάτι» του ΓΕΕΘΑ, τότε τι είναι, όταν μάλιστα πρόκειται για ένα «καθαρόαιμο» Ιωαννιδικό «εξουσιομανές», «παντός καιρού»(όλοι το ξέρουν εκτός….από σας κ. υπουργέ) που η πρώτη του έννοια το πρωί και η τελευταία το βράδυ, είναι πως θα εξαντλήσει τη μια ιεραρχία για να περάσει και στην άλλη…Η στόφα του ανθρώπου του πνεύματος φαίνεται στο έργο του…χωρίς λόγια και κυρίως φανφάρες σκοπιμότητας ! Ας μας πει λοιπόν ο «στρατηγός» σας κ. υπουργέ, ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ τη συγγραφική του δράση και εδώ είμαστε… Εμείς πάντως θα το διαβάσουμε…και μετά θα το σχολιάσουμε !

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝΕ ΤΟ 1991 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο ΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ, ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν μας είπε αυτιστικούς ο Βενιζέλος, έκανε το παπί ο κ. Α/ΓΕΣ, δυο μέτρα άντρας!
Μάλλον δεν το κατάλαβε, γιατί τον απασχολούσε ο προβληματισμός του βιβλίου του!
Να δείτε, που θα επιδιώξει να έχει και τον Αρχιεπίσκοπο στην παρουσίαση, του αρέσει το παιχνίδι με την εκκλησία, κάνει και μεγάλο σταυρό, όπου τον βλέπουν ειδικά!
Θα περάσει και αυτός στη λίστα τόσων και τόσων αρχηγών, που δεν τους θυμάται κανείς πια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρίξτεεεεεεεεεεε χολήηηηη ρεεεεεεεε... τζάμπα είναι και κυρίως ανώνυμη!

Ανώνυμος είπε...

παιζει να μην ειναι δικο του το βιβλιο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό που ένας στρατηγός βρίσκει τον χρόνο να ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίου. Αυτό σημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια που ήταν Α/ΓΕΣ και Διοικητής μεγάλων σχηματισμών είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο αφού είχε επιλύσει όλα τα προβλήματα των διοικουμένων (ανθρώπων και μέσων) και έτσι ασχολήθηκε με την φιλολογία και ιστορία, Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι έχουν κάνει το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Είστε πικρόχολοι όλοι σας. Εγώ έμαθα από "έγκυρες" πηγές ότι τα χρήματα που θα κερδίσει ο συγγραφέας του βιβλίου , θα τα κάνει δωρεά για να αγοραστούν τα βλήμματα για τα LEO..

Όσα δε βιβλία του απομείνουν , θα εφοδιάσει τα πληρώματα των ΑΠΑΤΣΙ με αυτά , για να τα ρίχνουν από ψηλά στα κεφάλια των αντιπάλων..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΚΑΙ Α ΕΧΕΙ ΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ,ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΕΝΑΣ ΑΞΚΟΣ[Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΠΝΟ],ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΞΙΟΣ ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ....ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ,ΑΝ ΑΠΕΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΘΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ....
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ,ΑΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ....ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΗΦΑΓΙΑΣ ΤΟΥ...ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.
ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ....ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΣΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΧΟΝΤΡΟ,ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ....ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ...
ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.....ΣΠΥΡΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ......ΡΩΤΩΝΤΑΣ
ΠΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ????
ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ????
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ,ΕΝΩ ΣΚΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ[ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ...ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΕΙΣΑΙ],ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ?????
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ....ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ. ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ. ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ...