Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

"Μαύρα πουλιά" πάνω απ' τα κεφάλια μας...

Όχι απλά αισθητή, αλλά έντονη μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των στρατιωτικών δυνάμεων που παίρνουν μέρος στην ελληνο-ισραηλινή άσκηση στην Ανδραβίδα.
Δείτε το βίντεο με τα Μαχητικά ελικόπτερα πάνω από τον Πύργο!


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί στον ουρανό της Ηλείας η διεθνής στρατιωτική αεροπορική άσκηση στην οποία μετέχουν ισραηλινά και ελληνικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Όπως είναι γνωστό, η άσκηση αφορά την εκπαίδευση των χειριστών αεροσκαφών πάνω στον εναέριο ανεφοδιασμό. Στον ουρανό του Πύργου εμφανίστηκαν πριν λίγη ώρα κάποια από τα μαχητικά αεροσκάφη που μετέχουν στην άσκηση (συνολικά έξι ελληνικά μαχητικά αεροπλάνα παίρνουν μέρος στην άσκηση).

Το ΗΤ κατέγραψε βίντεο από την πτήση των μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον Πύργο
Πριν από λίγη ώρα δύο ελικόπτερα τύπου "Απάτσι" πέρασαν πάνω από τον ουρανό του Πύργου και όπως και το πρωί, η κάμερα του ΗΤ τα... "συνέλαβε" και σας τα παρουσιάζει. Είπαμε, τσάρτερ περιμέναμε στην Ανδραβίδα, "Απάτσι" μας στέλνουν...
iliatora.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και που σται ακομα.ε ρε χρονια που ζουμε.τερμα τα παιδικα χρονια που πηγαινες στο χωριο σου και παρεα με τα υπολοιπα παιδια εβλεπες τα αστερια στον ουρανο.τωρα θα μετραμε ελικοπτερα και αεροπλανα.α ρε ελλαδα.σε πουλησε ο ιδιος ο λαος σου.οι δικοι μας στρατιωτικοι(οσοι δεν εχουν πουληθει ακομα)που ειναι?τι κανουν?τι να κανουν και αυτοι ε?ποιος νοιαζεται εξαλου για αυτη την χωρα.το στομαχι μας να ειναι γεματο και ολα καλα.α ρε πλατωνα και να εβλεπες ατι γινεται στην χωρα σου.που σαι ρε διακο να δεις τους φιλους σου τους τουρκους.και εσυ αχιλεα και λεωνιδα να ποιοι ειναι οι απογονοι σου.μηπως ειναι καλητερα να παμε να κρυφτουμε απο ντροπη ολοι μας?

Ανώνυμος είπε...

SIGNVMH GIA TA AGGLIKA...TI NA KANOYME...

AN PAREPEIPTVNTVS TA JANADEITE AYTA TA ISRAHLINA ELIKOPTERA NA MHN RIJETE...OI ELLHNES SYNADELFOI DEN SAS XRVSTANE TIPOTA.

ANAGNVRISH PRVTA...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:16, σάμπως μπέρδεψες τα σώβρακα με τις γραβάτες, Πλάτωνα με Α.Διάκο, λαό με στρατό κτλ Έπρεπε να ξέρεις όμως ότι ο λαός, ο κάθε λαός(λας=λίθος, πέτρα),από τη φύση του, δεν έχει καμμιά απολύτως δυνατότητα να πουλήσει τίποτε,... εκτός απ' τη δουλειά του στους αφέντες του, για να ζήσει και μόνο ! Και θάπρεπε να ξέρεις ότι αυτή η δουλειά διαχρονικά έβγαινε με ιδρώτα και αίμα, απ' τη"πέτρα" αυτή, στο φοβερό "καμίνι"(παραγωγής) της εκάστοτε εξουσίας! Είναι αυτό που είδες κι' εσύ κι' έτρεξες τρομοκρατημένος στο στρατό, ν' απαγκιάσεις και να γίνεις "ανθρωπος", όπως θα σούλεγαν προφανώς οι δικοί σου ! Μόνο που εδώ, στο στρατό, στα μπέρδεψαν τα πράγματα, λέγοντας σου ότι στρατός και λαός το ίδιο πράγμα είναι...Όχι φίλε πατριώτη, ο στρατός αυτός δεν είναι του λαού, το καταλαβαίνεις ελπίζω και έχει ως κύρια αποστολή ...να "φυλάει" τη "πέτρα"...μη τυχόν και βγει απ' το "καμίνι" της κι αν, παρ' ελπίδα, συμβεί αυτό, να τη ξαναβάλει στη "θέση" της...έστω και βιαίως ! Ο λαός διαχρονικά είναι το άγρια "δουλευόμενο" ΘΥΜΑ, για να δίνει άδολα και μέσα στο φόβο, το πανάκριβο ΙΕΡΟ προιόν του,την εργασία του, πάμφθηνα όμως στους εκάστοτε άρχοντες του, ιδιοκτήτες του "καμινιού" του ! Ελπίζω να πήρες το μήνυμα, έξω από την όποια κομματική ή άλλη σκοπιμότητα(κοίταξε, αυτοί που ταυτίζονται με το λαό δεν είναι κατ' ανάγκη οπαδοί του ΚΚΕ ή άλλου κόμματος,... που έχει κι' αυτό τις λαικές αμαρτίες του...)και να μη ξαναμπερδέψεις τα σώβρακα με τις γραβάτες.....
Στράτος Νικο-λάου