Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Μ.Τ.Σ. Μπουρλότο!

"ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ" στο ΜΤΣ, αδυναμία καταβολής του μερίσματος

ΠΑΡΟΝ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενω οι απόστρατοι του Στρατού ξηράς ειναι οι περισσότεροι, έχουν (είχαν πλέον) τα χαμηλώτερο μέρισμα.
Αυτό διότι η πολιτικη΄ηγεσία αδιαφορεί και η στρατιωτική ηγεσία δεν μπορεί να δεί πέρα απο τον εκάστοτε ...Μάρτιο !!
Αποτέλεσμα : τα κουτορνίθια του ΣΞ θα χάσουν το μέρισμα τους, αντι να γίνει ενοποίηση με τα ΜΤ ναυτικού και αεροπορίας....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΑΙΦΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΜΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ)?ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια είναι περιττά. Αυτή την ώρα όποιος μιλά παραμυθιάζεται στη μιζέρια. Καλώ όλους τους απόστρατους και τους συνδέσμους των τάξεων, των όπλων, και σωμάτων να προχωρήσουμε σε καταλήψεις κτηρίων όπου και να βρίσκονται σε όλους τους νομούς, μέχρι να φέρει ο Ακης πίσω τα λεφτά. Ή να τα βρουν που πήγαν τα λεφτά; στο Σιδηρόδρομο πήγαν και αυτά; στην Ολυμπιακή πήγαν; στους συνταξιούχους του ΟΤΕ; Πόσα χρόνια δούλεψαν αυτοί και με ποινές συνθήκες και δεν τους ακουμπά κανείς; Να αφήσουν οι πολιτικοί τα ψυχολογικά και να πάνε να κοιταχτούν σε κανένα γιατρό αυτοί.
Διαφορετικά να παραιτηθούν οι πρόεδροι των συνδέσμων και να τους κλείσουν αφού δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Δούλεψα τα έξη χρόνια από τα 25 με Παπαστάθη και Ματαφιά και θα μου τα πληρώσουν. Αλλοιως να πάτε για κανενά κλειστό μήπως και συνέλθετε.

Ανώνυμος είπε...

17 Οκτωβρίου 2010 4:57 μ.μ.
ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ;

Υ.Γ: ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ;
ΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει δίκαιος μεταξύ των Ανθρώπων . Ο άρχων και π διακαστής απαιτούν δώρα, ο ισχυρότερος αποφαίνεται κατά την επιθυμία του και ο κριτής (δικαστής ) για να στέρξει εις την επιθυμία του , διαστρέφει το δίκαιο. Αφιερωμένο σε όλους τους Α/ΓΕΣ επι 30ετία και πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Το ΜΤΣ καρκινοβατεί, εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτό το γνώριζε η εκάστοτε ηγεσία μας, όμως μη έχοντας την απαιτούμενη προσωπικότητα (οσφυοκάμπτες), δεν έκαναν τίποτε για τόσους συναδέλφους που εκπροσωπούσαν, το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η καρέκλα, επόμενο ήταν λοιπόν να φθάσουμε εδώ που φθάσαμε.
Τώρα ο κ. Πρόεδρος λέει τον παρέπεμπαν σε ''δευτεροκλασάτους'', πάλι καλά που δεν τον έστειλαν στο στρατονόμο, γιατί έτσι νομίζω θα σου άξιζε Στρατηγέ μου και σ'εσένα και πολλών άλλων!

ΕΝΑΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΣ!!!!!!!