Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Προκλητική χαριστική ρύθμιση για το τέμενος!

Ε, ρε Γουρουνοκεφαλή που σας χρειάζεται..

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η πολιτική ηγεσία μας του ΥΠΕΘΑ .Ενδιαφέρεται να βρει πόρους για το τζαμί και όχι για το ΜΤΣ που στο κάτω κάτω αυτά είναι δικά μας λεφτά που έφαγαν οι προκάτοχοι τους πολιτικοί που σήμερα ζουν μέσα στην χλιδή και με την κάλυψη της Κυβέρνησης απολαμβάνοντας την ασυλία τους.Πότε επιτέλους οι Ενώσεις μας θα μας βγάλουν στους δρόμους?Τι άλλο περιμένουν? Μήπως και αυτοί παίζουν κάποιο παιχνίδι σε βάρος μας?

Ανώνυμος είπε...

Μας τρώνε τα δουλεμένα λεφτά μας και τα κάνουν τζαμιά....οι ΑΛΗΤΕΣ.
Μακρυά από τους παλιούς συνδέσμους τύπου ξιφία, είναι κομματόσκυλα και βάζουν το κόμμα πάνω από τους συναδέλφους.
Να φτιάξουμε καινούργιους.
Ήδη γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

θα παρουν την καταλληλη απαντηση στις εκλογες σε λιγες μερες.
ΜΑΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω καμμιά εκκλησιά που να την έχει κτίσει το κράτος. Από όσο ξέρω όλες είναι δωρεές χριστιανών. Αν λοιπόν θέλουν τζαμί οι μουσουλμάνοι ας αγοράσουν οι ίδιοι την έκταση και ας το κτίσουν μόνοι τους. Το να τους χαρίσει το κράτος έκταση που δεν του ανήκει (ανήκει στους άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού) και επιπλέον να τους το χρηματοδοτήσει πάει πολύ. Ας τελειώσουν τα έργα επιτέλους στην Μητρόπολη η οποία είναι χρόνια τώρα στις σκαλωσιές και ας αφήσουν τα τεμένη.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Κύριε Μπεγλίτη, μπορείτε να μας πείτε τι νόημα είχε η διαβεβαίωσή σας, ότι τον Οκτώβριο θα πάρουν οι απόστρατοι το μέρισμά τους, όταν ο μήνας βγαίνει και τίποτε ακόμη ? Μήπως τα λεφτά μας άλλαξαν κωδικό και πάνε στο Τζαμί ?
Τα λεφτά είναι δικά μας Κύριε Μπεγλίτη και τώρα το κράτος μας τα παρακρατεί. Αυτό μην το ξεχνάτε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ(ΠΡΟΣΕΞΤΕ "ΤΕΜΕΝΟΣ" ΟΧΙ ΦΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΗΡΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ).
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ "ΤΕΜΕΝΟΣ" ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ....ΟΥΤΕ Η "ΜΙΚΡΗ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ 1,5 ΕΚ. ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΡΚΕΖΟΥΣ...ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΒΕΒΑΙΑ... ΓΕΙΑΑΑΑΑ....