Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Που είναι το μέρισμα;

Τι έγινε ρε παιδιά που είναι το μέρισμα;
Δεν αξίζουμε ούτε μια ενημέρωση;
Που είναι η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού;

Που είναι το Μετοχικό Ταμείο Στρατού;
Ούτε μία ανακοίνωση;
Τέτοια γαϊδουριά;
Και ούτε μία παραίτηση;
Α.Π
-------------------
Κ. Μ είπε...
Δεν αξίζουμε ούτε μια ενημέρωση. Πολύ σωστά το γράφεις φίλε Α.Π
Είμαστε αμελητέα ποσότητα και δεν μας λαμβάνει κανείς υπόψη.
Τι θα κάνουμε;
Θα κλείσουμε τους δρόμους;
Θα κατεβάσουμε τους διακόπτες;
Θα πάμε απ' έξω απο τη Βουλή;
Θα σπάσουμε τις τζαμαρίες στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου;
ΤΙΠΟΤΑ
Εγώ ως συνήθως βρίσκω παρηγοριά σε κάτι κουτιά με παράσημα, διαβάζοντας τις εύφημες μνείες και τα συγχαρητήρια, και κοιτάζοντας κάτι παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες που είμαι μέσα στο άρμα και "ατενίζω" το σιδηροδρομικό σταθμό του Κάραγατς. Συγκινούμαι λιγακι για τα νιάτα που πέρασαν και μετά πηγαίνω για ύπνο.
Στον ύπνο μου βλέπω στα όνειρά μου, διακοπές σε κότερα και θαλαμηγούς , προσκλητήρια για γάμους εις Παρισίους και δεξιώσεις με αστακούς και σαμπάνιες, πολυτελείς κατοικίες, πανακριβα αυτοκίνητα, μετοχές, ομόλογα και πολλά - βιβλιάρια με παχυλούς λογαριασμούς καταθέσεων. Και σε όλα αυτά πάντα θα υπάρχει μέσα και ένας υπουργίσκος Εθνικής Άμυνας με κάτι ένστολα ανδρείκελα.
σχόλια από rafinastage.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑARMY ALERT:
Εγραψες!
Η πλεον ουσιαστική απάντηση!
Όντως, μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις!

Ανώνυμος είπε...

Τα έδωσαν στον Πετσάλνικο μήπως και τους διορίσει κανένα παιδί στη Βουλή με τις νέες προσλήψεις λες και δεν μπορούσαν να κάνουν μετατάξεις από αυτούς που περισσεύουν στο δημόσιο. Εγώ ευθύνομαι κ. Βενιζέλο που δεν μπορείτε να κάνετε μια διαχείριση οικονομικής κρίσης που εσείς με το ξεφώνημα της Κατίνας στο εξωτερικό την προκαλέσατε;. Όλη η αλήθεια της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στο βιβλίο του Γερμανού υπουργού οικονομίας. Τα λεφτά που έκλεψαν από τον Έλληνα να τα δώσουν πίσω από την τσέπη τους. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ . ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΄΄ΜΕΡΙΣΜΑ ΜΤΣ Δ ΤΡΙΜΗΝΟ 2010΄΄ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 11888 ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΥΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ -ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ-Η ΕΑΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΤΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΕΣ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.