Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΑΟΡΑΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ Π.Ν

Χειμώνιασε κι ακόμα..!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕ ΤΗΣ ΔΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ? Α ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΠΡΕΠΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ
ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΜΑΛΟΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι στα πλαίσια του σοβαρού έργου του έτους διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ. Έργο κομματικών διώξεων, κομματικών μεταθέσεων, κομματικών αποστρατειών, μείωση μισθών και συντάξεων, μείωση μερίσματος, μείωση αμυντικών δαπανών και αμυντικές δαπάνες δεν είναι η προμήθεια όπλων και οπλικών συστημάτων κ. Βενιζέλε. Είναι η εκπαίδευση , η συντήρηση, η αξιολόγηση, το προσωπικό και πάνω από όλα η ασφάλειά αυτού , των μέσων και των υλικών. Δεν σου τα είπαν αυτά οι κομματικοί επιτελείς σου; Αν διάβαζες κ. Βενιζέλο το δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας τότε θα καταλάβαινες και το νόημα της ύπαρξής των. Αλλά που χρόνος να μείνει από τις φασιστικές μεθοδεύσεις διώξεων Ελλήνων αξιωματικών και Υπαξιωματικών; Ερωτάτε ο κ. ΥΕΘΑ να μας πει έναν εθνικό στόχο; Και αν δεν τον ξέρει να ρωτήσει τον Διευθυντή του τον πνιγμένο στις ΕΔΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ μήπως και έχει άποψη για να δικαιολογήσει την πράξη του.

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΤΑΑΑΑ.....

Όλοι θα πάτε εκεί που έπρεπε να είστε χρόνια τώρα.
Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα.
Τα συστήματα της Ελενίτσας και του Μπάρμπα Γιώργου τελείωσαν.
Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ή στο σπίτι του.
Διαλέχτεεεε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ "ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ"

" ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΜΑΛΟΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!"

ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΤΕΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΛΕΝΙΤΣΩΝ,ΤΣΕΛΙΓΚΑΔΩΝ,ΜΥΣΤΑΚΙΟΦΟΡΩΝ,ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΩ, ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ/ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΤΟΥ 16ου.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ TOY ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

-ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ, ΑΓΓΕΛΙΚΟ, ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ,
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ,ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ, ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΗΛΙΑ ΤΟΥ 16ου ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Σας γνωρίζουμε ότι, απόψεις και έωλες καταγγελίες που περιέχονται σε άρθρα και σχόλια που αναρτώνται στο ιστολόγιο σας, δεν αφορούν καμία υπηρεσία ή πρόσωπο στο ΠΝ αλλά εκφράζουν προσωπικές και μόνο ανώνυμες αναφορές.

Οι επώνυμες απόψεις ενός εκάστου είναι σεβαστές και δίδεται αρμοδίως απάντηση σε κάθε περίπτωση ονομαστικά.

Παρακαλούμε για την συνεργασία σας ενάντια στην προσπάθεια διαβολής της δημόσιας εικόνας του ΠΝ με ενέργειες που βρίσκουν σε σας πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν.

Το ΠΝ ουδεμία σχέση έχει με την εικόνα που επιχειρούν κάποιοι να διαμορφώσουν από το εν λόγω ιστολόγιο.

Ευχαριστώ.

@rmy @lert είπε...

"που επιχειρούν κάποιοι να διαμορφώσουν από το εν λόγω ιστολόγιο."
ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΜΕΣΩ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ,.. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ "από το εν λόγω ιστολόγιο." ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.