Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Φ/Γ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ

Για υπηρεσιακούς λόγους, και όχι μόνο, το πλοίο από τον περασμένο Δεκέμβριο μεταστάθμευσε στον Ναύσταθμο Κρήτης για επισκευή 150ΜΑΚ (μόνο 150 δεν ήταν).


Για υπηρεσιακούς λόγους, και όχι μόνο, το πλοίο από τον περασμένο Δεκέμβριο μεταστάθμευσε στον Ναύσταθμο Κρήτης για επισκευή 150ΜΑΚ (μόνο 150 δεν ήταν). Η μεταστάθμευση από το πλήρωμά του έγινε με ανάμεικτα συναισθήματα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, καθώς καλείσαι σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεσπιτωθείς και να πάς να μείνεις, για το ελάχιστο 150 ημέρες, στην Κρήτη όπου το πλοίο θα επισκευαστεί.
Η μέριμνα προσωπικού ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Στην εποχή που ζούμε η δημοσιότητα βοηθάει στην λύση των προβλημάτων και γι αυτό σας παραθέτουμε τα προβλήματά που καθημερινά το πλήρωμα αντιμετωπίζει.
Ξεκινάμε από το θέμα των υπηρεσιών, που αρχικά λόγω μειωμένου αριθμού πληρώματος και τελικά λόγω μεγάλου αριθμού αποσπάσεων, που η διοίκηση του πλοίου έδειξε πλήρη αδιαφορία για την επιπλέων έλλειψη προσωπικού.
Αναγκάστηκαν όσοι έμειναν να εκτελούν ταυτόχρονα επιπλέων υπηρεσίες, μεγάλο αριθμό καθηκόντων και να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας το μεγάλο έργο της επισκευής.
Σ’ αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι ΑΓΝΩΗΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ από την διοίκηση η απαλλαγή του προσωπικού λόγο 24ωρης υπηρεσίας, επιβαρύνοντας εκτός από την σωματική και την ψυχική κούραση.
Οι κύριοι διοικούντες μας αναγκάζουν καθημερινά, τώρα που τελείωσαν οι εργασίες, να παραμένουμε ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ στην εργασία για καθαρισμούς κι εκπαίδευση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και όχι μόνο.
Το αποκορύφωμα είναι ότι το Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου 10 το πλήρωμα διατάχθηκε να προσέλθει στην υπηρεσία για την εκτέλεση γυμνασίων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ και πάλι ΧΩΡΙΣ σίτιση.
Τώρα που η επισκευή φτάνει στο τέλος ο κυβερνήτης αναγκάζει το πλήρωμα να πάρει ότι άδεια δεν είχε πάρει σε πέντε μήνες, λόγω φόρτου εργασιών, μόνο και μόνο για να καλύψει τα ακάλυπτα, καθορίζοντας τις άδειές του προσωπικού με τον τρόπο που θέλει αυτός, παραβιάζοντας έτσι κι αυτό το δικαίωμα.
Από πλευρά μας δηλώνουμε ότι κάποιοι πρέπει επιτέλους να καταλάβουν το εξής: ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ και δεν μπορούν να φτιάχνουν τα φύλλα τους στον ιδρώτα και στις πλάτες άλλων.

Υ.Γ 1. Για εμάς που αποτελούμε τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων ισχύει το εργατικό δίκαιο; Και αν ναι, γιατί κάποιοι κύριοι μας μεταχειρίζονται παράνομα λες και τα πολεμικά πλοία αποτελούν επιχειρήσεις τους;
2. Τώρα με τις νέες μειώσεις μισθών, τις υπερωρίες ποιός θα μας τις ΠΛΗΡΩΣΕΙ κ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ;
3. Πότε πλέων οι υπηρεσίες θα σταματήσουν να είναι 30ωρες;
4. Οι αργίες πότε θα δίδονται στο προσωπικό μετά από 24ωρη υπηρεσία;

Εκτελούμε διαταγές όπως διατασσόμαστε αλλά αγανακτούμε και δημοσιεύουμε, και θα δημοσιεύσουμε και στο μέλλον, αντίστοιχες πράξεις καθώς τα δικαιώματα των στρατιωτικών καταδυναστεύονται με την τρομοκράτηση για πειθαρχικούς ελέγχους.
asimpiestos.blogspot.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έτσι μας θέλουν ,ένστολους υπαλλήλους στους μισθους,συντάξεις αλλά υπακουους μακάκες στις υπερωριες και στα δικαιώματα.
Πάει και το ναυτικο το διάλυσαν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε που ανάρτησες την συγκεκριμένη δημοσίευση,
Από το 1990 (νομίζω) υπάρχει χαρτί μονίμου φύσεως που καθορίζει το ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών.
Σε αυτό το χαρτί απαγορεύεται ρητώς οποιαδήποτε επιμήκυνση του ωραρίου. Επιτρέπεται όμως, όταν κρίνεται σκόπιμο, τροποποίηση του ωραρίου.
Για σχετική πληροφόρηση μπορείς να απευθυνθείς στο αρμόδιο γραφείο ΓΕΝ/Β3-Ι που είναι και ο εκδότης του σχετικού εγγρφάφου.

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο φιλος, δυστυχως αυτο συμβαινει εδω και πολλα χρονια, τωρα μπορουμε καπου να τα γραψουμε ωστε ν΄ ακουστουν,μπραβο φιλε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παλιό γνωστό φαινόμενο, η απάντηση είναι απλή θα κάνετε ότι προβλέπεται τίποτα παραπάνω.Κάνενας δεν θα σας συμπαρασταθεί σε περίπτωση ατυχήματος, δεν προβλέπεται θα απαντάς και θα φεύγεις απλά.

Ανώνυμος είπε...

Απόστρατος του ΠΝ είμαι φίλε μου που έστειλες το άρθρο. Δυστυχώς αυτά που αναφέρεις ισχύουν και θα ισχύουν όσο υπάρχουν Κυβερνήτες πολεμικών πλοίων που νομίζουν πως είναι σε Ρωμαϊκή γαλέρα... Εχουμε φάει τ΄αμέτρητα ποινολόγια για διαμαρτυρίες προς την διοίκηση και απαίτηση διαταγών για επιμύκηνση του ωραρίου εργασίας, καθώς και χαμηλές βαθμολογίες στα φύλλα ποιότηττας.. Δεν βγάζεις άκρη..

Ανώνυμος είπε...

Ντρεπομαι μα θα το πω ΕΥΤΥΧΩΣ που εφυγα

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Επικροτω την οποια δημοσιευση παραπονων υπο την προυποθεση οτι ο προβλεπόμενος τροπος υποβολης παραπόνων αποτυγχάνει.

Ανώνυμος είπε...

μερικες απλες ερωτησεις προς τον συντακτη:
1.ποιος εδωσε σε σενα την εξουσιοδωτηση να γραφεις εκ μερους ολου του πληρωματως του πλοιου?
2.ποιος ειναι ο πειθαρχικος ελεγχος? που σε καταδυναστευει και με ποιον τροπο? μενεις μεσα?
3.ειχες βγει αναφορα να παρεις καποια αδεια πριν και δεν την πηρες? εχεις παρει τις ημερες που επρεπε να εχεις ζητησει μεχρι τωρα?
4.αυτα που λες εδω εχεις βγει καποια αναφορα στην υπηρεσια σου να ζητησεις εξηγεισεις? αν φοβασε τοτε με τον ιδιο φοβο λειτουργουν και οι απο πανω σου και φερονται ετσι...
5.γνωριζεις για πιοες 24ωρες βαρδιες δικαιουσε αργια?
αν ναι γιατι μιλας γενικα για 24ωρες?
6.τις ωρες που εσυ εισαι στο πλοιο η διοικηση δεν ειναι εκει? αυτοι τι ωρες φευγουν?
7.το επιδομα ευθυνης γνωριζεις για ποιο λογο ειναι στο μυσθο σου?
8.τελος ο πειθαρχικος ελεγχος δεν υπαρχει πουθενα πλεον στις ΕΔ γιατι αυτες οι ποινες δεν μετρανε πουθενα και δεν τιμωρουν κανενα.
αν διαφωνεις δωσε ενα παραδειγμα...

Ανώνυμος είπε...

φιλε πολυ χαλαρα τα εγραψες. αφου ξερεις οτι η κατασταση ειναι πολυ πιο τραγικη. ετσι δεν καταλαβαινουν τιποτα. το οτι παραβιαζουν στην κυριολεξια τα ανθρωπινα δικαιωματα, εκμηδενιζουν,εξευτελιζουν και προσβαλουν βαναυσα την ανθρωπινη υποσταση ειδικα των εποπ αυτο δεν κανει εντυπωση σε κανεναν? τοσο σαπιο και αδιαφορο ειναι το συστημα και οι διαχειριστες του. απο τον κατωτερο βαθμοφορο μεχρι τον υπουργο. γιατι οι διοικουντες αντεδρασαν με τρομοκρατια σε ολα τα επιπεδα? μηπως θα πρεπει να δημοσιοποιησουμε και τις λεπτομερειες των αντιδρασεων τους και το ποσο μεγαλα αρχ.... εχουν και μας γραφουν ολους (συμφωνα με τις δηλωσεις τους) τρομοκρατοντας με ποινολογια τους παντες. λες και αυτοι οι ηλιθιοι βραζουν σε διαφορετικο καζανι. τοοοοοση ανεγκεφαλιτιδα εχουμε σαν λαος?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΟΠ 9.39 ΓΡΑΦΕΙΣ:παραβιαζουν στην κυριολεξια τα ανθρωπινα δικαιωματα, εκμηδενιζουν,εξευτελιζουν και προσβαλουν βαναυσα την ανθρωπινη υποσταση... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ?
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΟ 2 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:
1. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ
2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ''3 Νοεμβρίου 2010 9:24 μ.μ.'' μάλλον υπηρετείς (εκτός από το Μπουμπουλήνα) και στο αμερικάνικο ναυτικό. Απλά δεν μπορώ να παραβλέψω αυτά που λες……
1ον: Δεν λέει πουθενά ο αρθρογράφος ότι μιλά εκ μέρους όλου του πληρώματος μα πουθενά (διάβαζε καλύτερα) !!!
2ον: Δεν γνωρίζω να μας απαντήσει ο αρθρογράφος αλλά με αυτό ίσως προδώσει και την ταυτότητα του.(το πλοίο είναι μια κλειστή κοινωνία και τα περιστατικά θα φωτογραφίζουν συγκεκριμένους ανθρώπους…..ίσως αυτό θες βέβαια την ταυτότητα του ? )
3ον: Σου απαντά και σε αυτό ‘’ Τώρα που η επισκευή φτάνει στο τέλος ο κυβερνήτης αναγκάζει το πλήρωμα να πάρει ότι άδεια δεν είχε πάρει σε πέντε μήνες, λόγω φόρτου εργασιών, μόνο και μόνο για να καλύψει τα ακάλυπτα, καθορίζοντας τις άδειές του προσωπικού με τον τρόπο που θέλει αυτός ’’.Και έλα τώρα αυτά γίνονται 100% …ποιος παίρνει Κ.Α όταν το πλοίο έχει ΠΕΑΚ-ΜΑΚ. Εγώ προσωπικά και στις 5 ΜΑΚ-ΠΕΑΚ σε καμία …μα σε καμία….. δεν επιτρεπόταν τυχαίο δεν νομίζω!!!
4ον: Γιατί να βγει αναφορα ? Για να τον παει ‘’αιμα’’ μετα ? Α το ξεχασα αυτά δεν γινονται στο Π.Ν και ιδίως στα πλοια….ναι καλα !!! Οσο για την απαντηση σου ότι ‘’ αν φοβασε τοτε με τον ιδιο φοβο λειτουργουν και οι απο πανω σου και φερονται ετσι..’’τοτε θα πω ότι εισαι επικίνδυνος στο παρόν και μέλλον να Διοικήσης προσωπικό εάν εχεις αυτές τις αρχες !!!
5ον: Οι Βάρδιες Σ/Κ δικαιούσαι αργια και καθημερινή την επομενη φευγεις !!!( ανοιξε και κανα Μ.Φ ξέρεις τα κρυμμένα εκει στο ντουλαπη του Γ/Κ)
6ον: Εάν κρινω από τις διοικησεις ολων τον αλλων πλοιων σε ΠΕΑΚ-ΜΑΚ εάν και εφοσων είναι μεσα !!! ……. είναι στο ΚΑΡΕ 1000% ή σε κανα condrol με καφεδια πλην τον ΣτραβοΣημαιοφορων ,και μην ακουσω κατι άλλο
7ον: Το επίδομα ευθύνης πάω στοίχημα ότι ούτε εσύ το ξέρεις γιατί υπάρχει………….σίγουρα όχι για να κάθεσαι ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ στην εργασία για καθαρισμούς κι εκπαίδευση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
8ον: Δεν Διαφωνώ καθόλου με αυτό.

Θα κλείσω δανείζοντας από τον αρθρογράφο το παρακάτω : ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ και δεν μπορούν να φτιάχνουν τα φύλλα τους στον ιδρώτα και στις πλάτες άλλων.

Υ.Γ : Άνοιξε τους οφθαλμού σου και δες την πραγματικότητα. Αφουγκραστείτε επιτέλους τα προβλήματα των πληρώματων σας

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 3.02:
1.ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
2.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΕΙΜΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΥΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΙΕς ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ Μ.Φ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΕΛΛΟΥΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ???? ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ?
3.ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ....
ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ? ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 25 ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ Ή ΣΤΑ ΑΕΜΙ?(ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ Ε???)
4.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΗΡΩΕΣ???
ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ.
Η ΓΝΩΜΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΙΜΑ" ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΗ ΔΝΕ ΤΑ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΑ.... ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....
5.ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΑΚΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ...
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΓΙΕΣ....
6.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ(ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΚΡΥΨΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΟΜΛΕΞΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΕ ΥΠΟΛΟΓΩΝ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ....
8.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΑΘΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (ΦΤΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ).
ΑΥΤΟ ΤΟ Μ.Φ. ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΜΑΛΛΟΝ....
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΝΕΝΩΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ".
ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΕΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ... ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

IDOY POY KATANTHSE TO ENDOXO P.N...NA KATHGOROYN TO KYBERNHTH POLEMIKOY PLOIOY GIA TH PROSPAUEIA TOY NA FEREI SE POLEMIKH ETOIMOTHATA KAI EPIXEIRHSIAKH EGRHGORSH ENA PLOIO,META PAO ENA XRONO EPISKEYHS,OPOY EIXAN EXAXUEI BASIKA MHXANHMATA/SYSKEYES TOY PLOIOY KAI OPOY TO PLHRVMA EIXE ARKETA ISVS ANAPAYUEI...KAI EKTOS TVN ALLVN TO POLEMIKO NAYTIKO EMEINE OTUIO,ISVS TO MONO OPLO,ANA TOYS POLEMOYS KAI TIS DYSTYXIES POY XTYPHSAN TH XVRA,MONO KAI MONO APO TO FILOTIMO KAI TO HUOS TVN STELEXVN TOY,KAI XARH STON AKROGVNIAIO LIUO THS YPARXHS TOY THN LEGOMENH ''ARXAIOTHTA''..ARAGE ESY KYRIE SYNADELFE POY GRAFEIS,TI UA EKANES TO '40 POY OSTOLOS METATSTAUMEYSE STHN AIGYPTO KAI EDVSE LOGO YPARXHS STHN ELLHNIKH KYBERNHSH??UA HUELES ARGIA EPEIDH ''POLEMHSES''??XANASKECOY AYTA POY GRAFEIS KAI PROSPAUHSE NA KATALABEIS THN ISTORIA ALLA KAI TIS YPOXREVSEIS STHN PATRIDA TOY OPLOY POY DIALEXES NA YPHRETHSEIS..EN TELEI YPARXEI ,OPVS EGRACE KAPOIOS PIO PANV,O NOMIMOS TROPOS THS YPHRESIAKHS ANFORAS VS PROBLEPETAI STIS DIATAXEIS NAYTIKOY ALLA KAI STOYS NOMOYS TOU KRATOYS.TO NAYTIKO UA PARAMEINEI ORUIO SE PEISMA AYTVN POY PROSPAUOYN NA ALLOIVSOYN TO XARAKTHRA TOY KAI NA YPOBAUMISOYN TH PARADOSH TOY..!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 9:24 ΜΜ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ??? ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΛΟΝΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ??...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΙΝ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΥΠΑΞ/ΚΟΣ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΑΝ!!....ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ "ΠΟΥΛΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΘΕΝ ...ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΑΛΟΝΙΑ.....ΤΟΥΣ ΕΧΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!..ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ....ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΡΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ 'Η ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ 'Η ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ...ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΕ...ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΕΣ ..ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ 1000% ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 11:06 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠ 9:39 ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΑΝ "ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ" ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ Η ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΝΕ ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ)ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ" ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΠΟΠ. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ... ΕΣΥ ΠΟΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΛΕΞΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. <> ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΚΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΠΟΣΟΙ ΕΠΟΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 700 ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΠΤΕΝ ΑΡΧΗΓΟ Η ΥΠΟΥΡΓΟ???. ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟΙ. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ. ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΑΤΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΑΡΙΕΣ??. 23 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ. (ΑΣ ΟΨΕΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ). ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΙΟ ΑΒΙΟΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ????. Ο ΑΓΕΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ (ΙΣΩΒΙΑΣ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟ. ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ). ΙΣΩΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ.....ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΣΟ ΣΑΠΙΟ.

ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΟΠ.

Ανώνυμος είπε...

pros ton 11.07
katalabeno thn pikria pou bgazeis pou to paidi sou den katafere na mpei se kapoia sxolh kai na perasei ola auta pou pernan ta paidia ekei.
an eixa ena paidi sto strato tha hmoun uperifanos kai de tha klegomoun san kakomiris...
blepeis o stratos den einai gia olous...
an deis ligo pio ekso o idiotikos tomeas einai kolash mprosta sto strato....
oso gia to bolemenos pou to eides? epeidh teleiosame panepistimio, exoume 15 xronia parapano apo to gio sou kai mas xorizoun 200 euro?
an to theoreis bolema, ekei einai oi panellinies, steile to gio sou na perasei an mporei....
bolemena einai ta paidia pou xoris kopo, eksetaseis, 4 xronia xamena kai esokleista, mpikan sto strato plhrononte apo thn proth hmera, kai ola auta me to glupsimo kai to meso stous politikous sas pou mas katastrepsan...
trekse lipon stous allous roufianous tous dhmosiografous na klafteis san gunekoula...
den ftene ta paidia eseis ta katantate san ta moutra sas...
krima...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 7.43:
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΙΟΟΝ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ???? ΤΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΕΧΩΣΕΣ ΧΟΝΤΡΑ"???
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...
Ο ΓΑΛΟΝΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ Ή ΣΕ ΕΣΚΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ?
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΟΜΙΖΕΙ.
ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΝΑΣ ΙΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ....
ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ?
ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΧΤΕΙ...
ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΟΠ ΙΣΩΣ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που κατηγορεις τον Κυβερνητη σου δεν ανηκεις στην οικογενεια του ΠΝ , οικογενεια που υπαρχει ακομα , οσο και αν βαλλεται απο παντου. Οι θρασυδειλοι σαν και σενα που αναφερουν ονοματα χωρις να λενε ποιοι ειναι, μπροστα στον πραγματικο σκοπο που μας εχει ανατεθει , μαλλον στην θαλασσα θα βουτηξουν οταν θα ελθει εκεινη η ωρα.....
Πρεπει να ξερεις πως ο Κυβερνητης σου , αν και εχει δικαιωμα ζωης και θανατου επι της υπαρξεως σου οταν θα κληθουμε να κανουμε την υψιστη αποστολη μας , δεν μπορει να πληρωσει τις υπερωριες σου γιατι παιρνει μονο 500 ευρω περισσοτερα απο εσενα μετα απο 27 συναπτα ετη υπηρεσιας. Και αυτος κανει υπερωριες οταν μενει ξαγρυπνος στην γεφυρα του πλοιου για να κοιμασαι εσυ ησυχα στην κουκετα σου χωρις να ζητα αντιστοιχα να πληρωθει απο τον Προισταμενο Διοικητη του.
Εσυ θα γινεις Πλοιαρχος σιγουρα και χωρις κοπο γιατι απο τα 19 ετη υπηρεσιας σου , οποτε και θα γινεις Αξιωματικος [τρομαρα σου] και θα συνεχισεις να ..... υπηρετεις ανευ καθηκοντων ειδικοτητας και απαιτουμενης θαλασσιας υπηρεσιας.
Ο Κυβερνητης σου ειναι αμφιβολο αν θα γινει Πλοιαρχος , οχι για αυτα που γραφεις , αλλα γιατι κρινεται συνεχως για σοβαρα καθηκοντα , που εκτελει στην ουσια αμισθι λαμβανοντας υποψη τα χρηματα που του προσφερονται.
Εσυ κακοηθη ανωνυμε αναφερομενε στον Κυβερνητη σου , πρεπει να ξερεις πως τα πλοια εχουν μειωμενη συνθεση γιατι ΕΣΥ βαζεις πολιτικο μεσον για να πας σε υπηρεσια ξηρας. Αυτο ειναι το ονειρο σου.Αφου δεν χωθηκες στον Δημο του νησιου σου αργοσχολος η στον ΟΤΕ που δουλευε ο πατερας σου μπηκες στο ΠΝ.
Σε φερανε μεσα και δε σε ταισανε επειδη καθε μερα εδω και ενα χρονο [καλα ητανε αφου δεν ειχε ταξιδια ] σου δινουν αποζημειωση παραμονης που περιλαμβανει και το φαγητο σου.
Σε παρακαλω μην μας ταλαιπωρεις αλλο. Οπως εβαλες μεσον για να μπεις στο ΠΝ ξαναβαλε μεσον να φυγεις απο το πλοιο. Μην φοβασαι δε θα ξαναυποχρεωθεις. Αφενος οι καταπτυστοι σαν και σενα δεν εχουν ντροπη , αφετερου σε εποχες οπως σημερα οι πολιτικοι τα κανουν ολα και συμφερουν.
Ολοι θυμομαστε [τουλαχιστον οι παλιοι] τις απεργιες που γινονταν στο προσφατο παρελθον καθε φθινοπωρο στα απορριματοφορα του Δημου Αθηναιων , με σκοπο οι αμεσοι χειρονακτες να αφησουν την ρυπαρη θεση τους και να ανελιχθουν στις υπηρεσιες γραφειου του Δημου. Τοτε τα αποριματοφορα ηταν το οχημα εισοδου στον Δημο. Αυτο ειναι σημερα τα πλοια του ΠΝ , οι σκουπιδιαρες του Ναυτικου. Μονο που Δημος χωρις σκουπιδιαρες υφισταται , ενω ΠΝ χωρις πλοια δεν υπαρχει.... Ευτυχως οχι ακομα για μας που αγαπαμε τα πλοια και γενικοτερα το ΠΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ:
3 Νοεμβρίου 2010 11:06 μ.μ.
4 Νοεμβρίου 2010 5:17 μ.μ.
4 Νοεμβρίου 2010 6:27 μ.μ.
5 Νοεμβρίου 2010 1:12 π.μ.
5 Νοεμβρίου 2010 1:28 π.μ.
5 Νοεμβρίου 2010 9:40 π.μ.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ BLOG.
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σας. και εγω ημουν στελεχος του ΠΝ και πραγματι οπως ολοι μας γνωριζουμε τα πραγματα στα καραβια δεν ειναι ροδινα. Αλλα πανω απο ολα δεν ειναι 'οι γαλοναδες' και η καριερα του κυβερνητη... ειναι η αποστολη του ΠΝ. Δε μπορω να διανοηθω οτι ενα καραβι θα αργησει να ενεργοποιηθει (μερες ή ακομα και μηνες) επειδη καποιοι νομιζουν οτι ειναι η εφορεια ή ο ΟΣΕ και λενε 'δεν προβλεπεται να καθησω μετα το εργασιμο..' ειναι δυνατον μια ΦΓ να ειναι εκτος ενεργειας λογω συνδικαλιστικων και δημοσιουπαληλικων νοοτροπιων. Στους συναδελφους σας που ειναι σε πλοια σε ενεργεια τι λετε? και στην τελικη εχετε καταλαβει για ποια ειναι η αποστολη σας και σε τι εχετε ορκιστει? και για μενα προσωπικα το να υποστηριζει καποιος οτι πρεπει να εισαχθει ο συνδικαλισμος στο στρατο αποτελει ειτε ελλειψη αντιληψης της πραγματικοτητας ειτε εθνικη μειοδοσια. τι νομιζετε οτι ειναι οι ενοπλες δυναμεις? η ΔΕΗ? οσοι δε πιστευουν στο ρολο και στην αποστολη των ενοπλων δυναμεων ας παραιτηθουν ή ας βαλουν για αλλη μια φορα τα βυσματα τους και να ξεφτιλιστουν για να πανε σε καμια 'ανυπαρκτη υπηρεσια'. Για να προλαβω καποια κακοπροαιρετα σχολια αναφερω οτι εχω μεινει εκτος του εργασιμου απειρες φορες στο καραβι (οπως και πολλοι συναδελφοι) για αντιμετωπιση βλαβων και εχω αρκετα χρονια υπηρεσιας