Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τι τρέχει στη ΣΤΥΑ;

Καταγγελίες οι οποίες εύχομαι να μην ευσταθούν και να ρυθμισθούν τελικά, ιδίως οι άδειες για να ψηφίσουν..

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΥΑ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΥΑ


ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΥΕΘΑ ΜΕ ΣΗΜΑ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΑΔΕΙΑ 2 ΗΜΕΡΩΝ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΥΑ ΕΚΡΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΑ
ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπας και είναι μνημονιακός ο Διοικητής και δεν θέλει οι δόκιμοι να μαυρίσουν τους φίλους του????

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ΠΑΣΟΚος αεροπόρος?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ. ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ; ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο Κος ΔΚΤΗΣ Σ.Τ.Υ.Α ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΚΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΞΚΟΣ!!! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ. ΠΕΙΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Και το όνομά αυτού: Alex-όπουλος! Μην ντρέπεστε να το πείτε. Οι υπεύθυνοι και οι αυθαιρετούντες είναι υπαρκτά πρόσωπα, με όνομα και επώνυμο.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΥΕΘΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ Ο Κ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞ ΥΠΞΚΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ:
ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ.
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΙΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΜΑΘΡΕΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ 3ΗΜΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ?
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΙΤΕ ΡΕ....
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ κ.ΥΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ (ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΙΤΣΕΣ).ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΡΩΤΩ: 1)ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο κ.ΔΚΤΗΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ή ΟΧΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ; 2)ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο κ.ΔΚΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ; (ΩΡΑΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ). 3)ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ Ο κ.ΔΚΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ (ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΑ)ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ''ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ''; 4)AN ΠΟΝΑΣ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ.......

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ
1. ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΥΕΘΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΚΑΙ 2 ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΣΤΟ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ; ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΕΝΑ.ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κε....ΓΝΩΣΤΕ-ΑΓΝΩΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΜΑτζης διοικητής στην ΣΤΥΑ. Απλά και αξιοκρατικά. Για να σταματήσουν όλες αυτές οι χαμηλού επιπέδου μπούρδες και να αναβαθμιστεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η Σχολή.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ.ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σας ειδαμε και εσας τους σματζηδες τι ειστε...υψηλη θεωρεια, κουλτουρα , κανα ταξιδακι εξωτερικο, κανα μεταπτυχιακο στην αγγλια και απο προσφορα τιποτα.Δε ξερετε που πανε τα τεσσερα αφου και για να φτιαχτει μια τουαλετα στις μοναδες φωναζουν ιδιωτες..Αραξτε λοιπον και αφηστε εμας να κανουμε κουμαντο στα του οικου μας....λεβεντοπαιδα

Ανώνυμος είπε...

Είστε αξιοι της μοίρας σας και υποβαθμίζετε και τη Σχολή σας.
Το μόνο που σας απασχολεί είναι αν πήρατε τη άδεια του ΥΕΘΑ ή αν οι δόκιμοι πήραν λιγότερη ή περισσότεη άδεια.

Αυτά βλέπει ο Ελληνικός λαός και συνηγορεί στις όποιες περικοπές σας κάνουν. Ο λαός υποφερει κι εσείς ασχολείστε με τα προσωπικά σας που μπορέι να έχετε με καποιον διοικητή , γιατί αυτό φαίνεται από τα δήθεν καταγγελόμενα σας!

Ανώνυμος είπε...

προς τον δήθεν δημοκρατη ΑΕΡΟΠΟΡΟ.
Έχεις συγκεκριμένες αποδέιξεις για αυτά που ισχυρίζεσαι? Εχω φίλους που υπηρετούν στη ΣΤΥΑ και μου είπαν ότι κανενα από αυτά που ισχυρίζεσαι δεν ευσταθεί.
Αλλά μάλλον έτσι συνίθιζες τόσα χρόνια που υπηρετούσες στην ΠΑ να κινείσαι ! ''Δημοκρατικά αλλά πάντα ρουφιανικά''. Ρίξε λάσπη κι όλο κάτι θα βγεί. Ευτυχώς αποτελείς παρελθόν στην ΠΑ. Δυστυχώς όμως θα σε ταίζουμε για αρκετα χρόνια ως συντ/χο γιατι έσπευσες να την κοπανήσεις όταν τελείωσε το καθησιό.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε τώρα και την άποψη ενός δοκίμου που κατά τα λεγόμενα κάποιων δεινοπαθεί από τις συνθήκες της σχολής και τον τρόπο διοίκησης.Θα μπορούσε όντως το περιβάλλον της σχολής να ήταν καλύτερο από πολλές απόψεις και σίγουρα γίνονται λάθη από την πλευρά της διοίκησης(άλλοστε ποιος άνθρωπος δεν κάνει λάθη?"Εσείς" κύριε κατήγορε?)αλλά όλα αυτά που ισχυρίζεστε για τον διοικητή της σχολής θα σας παρακαλούσα να τα ξανασκεφτητε.Δε μπορείτε να μιλάτε έτσι για έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζετε και ακόμα πιο σημαντικό για την προσπάθεια που καταβάλει για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης και εκπαίδευσης στους δοκίμους.Συν της άλλης πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που δείχνει μεγάλη κατανόηση και έχει ανεχτεί πολλά από την ανωριμότητα που παρουσιάζουμε καμιά φορά οι δόκιμοι λόγω του νεαρού της ηλικίας μας.
Χρήματα δεν υπάρχουν,υπάρχει όμως θέληση από τον κύριο διοικητή και από πολλούς αξιωματικούς της σχολής και έργο.Μπορεί να φαίνονται περιέργα όλα αυτά να τα λέει ένας δόκιμος αλλά τίνω να καταλαβαίνω πολλά πράγματα που άνθρωποι με πολλά χρόνια παραπάνω από εμένα δε μπόρεσαν ποτέ και κοιτούσαν μόνο να διασφαλίσουν τη θέση τους,μια θέση που ο διοικητής μας(και παρακαλώ με βαθμό αντισμήναρχου και όχι ΣΜΑτζη υποπτέραρχου) παίζει κορώνα γράμμαρα για να μην του αποβεί ζημιογόνα στα όσα χρονια υπηρεσίας έχει.
Και να μην ακούω σχόλια για πράγματα που γίνονται μέσα στη σχολή γιατί οι μόνοι που πραγματικά γνωρίζουν είμαστε οι δόκιμοι.Τίποτα δε γίνετε όπως πολλοί νομίζουν.Καψόνια που προκαλούν σωματικά προβλήματα ή θίγουν την αξιοπρέπεια των ατόμων δεν υπάρχουν πλέον.Μεμονομένα περιστατικά ίσως μέσα στα χρόνια που ποιός,πείτε μου ποιός,είναι ικανός να προβλέψει και να εμποδίσει?Κανένας παρακαλώ και πραγματικά ο μόνος υπεύθυνος δεν είναι ο διοιηκητής αλλα εκείνος ο δόκιμος που το σπίτι του τον έμαθε έτσι.Τέτοια περιστατικά συναντούν τη δικαιοσύνη μην ανησυχείτε.Και μη ξεχνάτε...είναι στρατιωτική σχολή της ΠΑ και ΠΑ σημαίνει πολεμική αεροπορία όχι πανεπιστήμιο αεροπορία.Για πόλεμο ετοιμαζόμαστε και άμα τα παιδιά κάποιων δεν αντέχουν να σηκωθούν και να φύγουν και να σταματήσουν να διασύρουν τη σχολή σε κανάλια,ίντερνετ,ραδιόφωνα κ.λ.π. με δήθεν τραγικά καψόνια.Άμα θέλετε μόνο να εξασφαλίσετε οικονομικά τα παιδιά σας δε θα τα στείλετε στη στυα.Η ΣΤΥΑ θέλει αγάπη για αυτό που θα κάνεις,θέλει συναίσθηση της κατάστασης που βρισκόμαστε,θέλει υπομονή και επιμονή σε όλα.Μπορεί να μη βγεις σφυρηλατισμένος στρατιώτης,αλλά σίγουρα αποκτάς εφόδια για τη ζωή σου και για την υπηρεσία της πατρίδας.
Η ταπεινή μου άποψη.Ευελπιστώ ότι θα λάβετε υπόψιν τα λεγόμενα μου και παρακαλώ για το ηλεκτρονικό μου απόρρητο.

Ανώνυμος είπε...

είμαι απόφοιτος της Σχολής και έχω μείνει άφωνος με αυτά που διαβάζω!!επειδή έχω αρκετά πλεόν χρόνια υπηρεσίας,όλα αυτά τα θεωρώ αδιανόητα και τελείως εκτός πνεύματος του λειτουργήματος (και όχι επαγγέλματος) που επιλέξαμε στη ζωή μας.είμαι σε θέση να γνωρίζω το επίπεδο των δοκίμων της Σχολής και για όσους δεν γνωρίζουν ,αυτά τα παιδιά με τη βαθμολογία που πέτυχαν στις Πανελλήνιες , θα μπορούσαν άνετα να κάθονται στα αμφιθέατρα του 90% των πανεπιστημιακών σχολών τουλάχιστον !!!το ότι κάποιο ''καλόπαιδο'' ξίνισε επειδή δεν πήρε άδεια να δει την ''αγαπημένη'' του ,δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο ούτε καν σχολιασμού , πόσο μάλλον σπίλωσης υπολήψεων ΑΨΟΓΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ της Π.Α. όπως ο κ. Δκτης της Σχολής.Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να ''σέρνουν'' μαζί τους στον ιερό χώρο του Στρατεύματος τα κόμπλεξ και τις προσωπικές τους μειονεξίες.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ!!! η ΣΤΥΑ είναι μια Σχολή που πάντα εφοδίαζε και πάντα θα εφοδιάζει την Π.Α. με ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!! και κάτι ακόμα για το σχόλιο περί Δκτη από ΣΜΑ: δεν χρειαζόμαστε ''σωτήρες'' με τουπέ και γαλόνια !! αντίθετα ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ για να δείχνετε προς τα ''πανω'' παραγόμενο έργο και να παίρνετε τα εύσημα!! ένεκα τούτου , αρχίστε να σκέφτεστε πως θα αναβαθμίσετε τη Σχολή πραγματικά και όχι πως θα υφαρπάξετε ακόμα μια οργανική θέση διοίκησης. προτάσεις για την αναβάθμιση υπάρχουν πάρα πολλές και τεκμηριωμένες!απομένει να πάρει κάποιος την σωστή απόφαση χωρίς ''συντεχνιακά'' γυαλιά!! για το καλό της Π.Α. και της Πατρίδας!!!

Πελέκης είπε...

Μακάρι αυτοί που γράφουν όλες αυτές τις κακεντρέχειες να γνώριζαν τι υπηρεσίες προσφέρουν.
Η ΣΤΥΑ είναι μια σχολή που με το νέο νόμο της έκοψαν τα φτερά τόσο, ώστε να μην είναι σε θέση να τα ανοίξει πάλι. Ψαλίδίστηκαν όνειρα ανθρώπων, από φόβους μεγαλόσχημων.
Αρνούνται την αναβάθμηση της σχολής, φοβούμενοι υποβάθμιση δική τους.
Δεν σταματούν να διαλαλούν σε όλους τους επιτελικούς χώρους, πόσο άχρηστοι είναι οι εκ ΣΤΥΑ προερχόμενοι αξιωματικοί, μη σεβόμενοι ούτε τα χρόνια που έλιωσαν στις πίστες των αφων.
Και δυστυχώς, τους πιστεύουν και οι ιπτάμενοι, που όταν ήμουν υπόλογος, διαλαλούσαν την εμπιστοσύνη τους ακόμη και με αφίσσες για την ασφάλεια πρήσεων.
Μόνο ντροπή μπορώ να νοιώθω.
Τουλάχιστον ας βγει ξεκάθαρα η ηγεσία και να πει ότι τη ΣΤΥΑ δε τη θέλω ανώτερη Σχολή. Τη θέλω ΙΕΚ. Για να γνωρίζουν και οι σπουδαστές που ακριβώς πάνε.
Αλλά οι ηγέτες τελείωσαν.
Δε φταίει ο Δκτης της ΣΤΥΑ, ένα εξαίρετος οικογενειάρχης και άνθρωπος. Φταίει το όραμα που έχει η ηγεσία. Όραμα κοντόφθαλμο που ικανοποιεί αδελιφικά καπρίτσια.
Τα περί παρακοής της δγης από τον Δκτη, μόνο στη σφαίρα της φαντασίας ανήκουν και ταυτόχρονα αθροίζουν επιχειρήματα για την αποκαθήλωση της διοικητικής ικανότητας στελεχών προερχόμενων εκ ΣΤΥΑ.
Ας το έχουν στο μυαλό τους κάποιοι.
Manager μπορεί να σπουδάσεις, αλλά ηγέτης προκύπτεις από την αποδοχή κα όχι από την επιβολή, τα ύπατα να διαβείς αξιώματα.