Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

On camera "αδειασμα" του Θ. Παγκαλου απο τον Ε. Βενιζελο

Η κοντρα παντως των δυο ανδρων ειναι παλια (για να τα λεμε ολα)

Μιλωντας στην καμερα του Mega σήμερα το πρωί ο Ε. Βενιζελος υποστηριξε πως η κυβερνηση ασκει διοικηση των Ενοπλων Δυναμεων δια του υπουργου αμυνας που ασκει κυβερνητικη πολιτικη. Μαλιστα ο Ε. Βενιζελος εστειλε χαιρετισμο υποστηριξης και αναγνωρισης και ειπε πως ο Ελληνικος λαος ειναι υπερηφανος για τα στελεχη των ΕΔ.......
Καλη η δηλωση...αλλα ας μην ξεχναμε πως ερχονται και εκλογες...και ψηφιζουν τα στελεχη........και ειναι πολλες χιλιαδες ψηφοι....
yened.blogspot.com

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.
ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ 7-8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.
ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.
ΣΟΦΟ ΛΑΪΚΟ ΓΝΩΜΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Αν υπέγραφε και τις αποστρατείες θα ανέβαζε περισσότερο το ηθικό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΡΕΜΗΣΑ.....ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ? ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ........ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον Μπένυ. Με την δήλωση του αυτή έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο υποστηρίζοντας απέναντι στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης (και μέγα παραγωγό κοπράνων) ένα σύνολο ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ. Ε ρε άμα έρχονται εκλογές πως μας αγαπάνε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεχνάμε τόσο γρήγορα χοντροί.
Τα λέμε το βράδυ 7 του Νοέμβρη.

Υ.Γ:Θα σας περιποιηθούμε όμως καλύτερα στις εθνικές εκλογές(που δεν θ΄αργήσουν).

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΜΑ......ΕΣ
ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΩΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

EIΔΑΣΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ....ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ....ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΕΘΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

OΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ.
ΞΙΦΙΟΠΟΥΛΑ ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑΝ ΣΑΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις ... σοβαρά το λέτε να παραιτηθούν οι κκ Α/ΓΕ;;;

βρε παιδιά αυτοί είναι πάνω από 60 και μπορούν να δουλέψουν μετά την αποστρατεία τους ως προέδροι ή ως σύμβουλοι σε κάποιο οργανισμό (τέτοια πείρα γλυψίματος - και οσφειοκαμπτίας κλπ μη πάει χαμένη)!!!!!!!

Θα το ξαναγράψω : κύριοι για τους υπεύθυνους (μα για όλους τους υπεύθυνους) έχει βγεί η τελική ετυμηγορία και αναμένται να δοθεί η εντολή της υλοποίησής της !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι στις εκλογές 7-11-2010 μην κάνετε την χάρη στον Τζέφρυ και δεν πάτε να ψηφίσετε αυτό θέλουν στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κυβέρνηση (Θέλουν Αποχή). Πάτε όλοι και απλά να βάλετε στον Φάκελο ενα λευκό χαρτί μέσα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ .
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΣΑ. Για να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ απο ΕΛΛΑΔΑ μας.

Ένας Απόστρατος