Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Μέρισμα του ΜΤΣ τέλος!!

Ανάστατοι οι απόστρατοι του στρατού ξηράς από τη μη καταβολή του μερίσματος.Βροχή τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα στα οποία εξαγριωμένοι απειλούν "Θεούς και Δαίμονες"!

Φωτιά τα e mail και τα μηνύματα από εξαγριωμένους στρατιωτικούς οι οποίοι μετά τη μη καταβολή του επιδόματος αδείας βλέπουν να μην τους καταβάλλεται και το μέρισμα.
Μερικά από τα e mail που λάβαμε:
"..ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ"
"..μας έστειλαν πριν 3 μήνες άν θέλουμε να πάρουμε όλο το δικαιούμενο για το βαθμό μας επίδομα ΜΤΣ, να το δηλώσουμε για να μας κάνουν τις ανάλογες κρατήσεις και τώρα ξαφνικά ...πάπαλαα..."
..'ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.."
Να φαντασθείτε ότι πριν από 3 εβδομάδες ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ στο πολεμικό μουσείο είχε αναφέρει ότι είχε διαβεβαιώσεις από τον υπουργό και τον Α/ΓΕΣ για κανονική καταβολή του μερίσματος! Τόση κοροϊδία!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μας δωσουν πισω ΟΛΑ τα κλεμμενα και μετα στην ΚΡΕΜΑΛΑ..ολοι οι ξεφτιλισμενοι και ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικοι μας ...ΟΛΟΙ...........ΑΥΡΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα θα τα πάρεις πίσω.....
μην χάσεις και την σύνταξη!!!!

Ανώνυμος είπε...

κλεφτρονια χερι και στα λεφτα μας τωρα βαζετε αλητες πολιτικοι,μαφιοζοι...ουστ λαμογια στη κολαση να πατε τρωτε απο παντου.κοψτετους μισθους απο τα λαμογια της ερτ που πληρωνουμε αληταριαααααααα πολιτικοι

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ, ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΒΕΙΩΝ.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΛΠ ΘΕΛΕΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.
ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΧΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΚΑΤ' ΕΤΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΔΟΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΟΕΙΔΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ Ο ΤΖΩΡΤ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ.
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΡΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΘΑΛΑΜΗΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 55. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ; ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ/ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ-ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ- ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΧΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΡΟΡΕΙΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χορτάσαμε από μεγάλα λόγια και θεωρίες. Μάθαμε να κάθομαστε σε μια καρέκλα διαμαρτυρόμενοι και περιμένοντας από τους άλλους να κάνουν κάτι για μας. Άφήστε τα λόγια, να μαζευτούμε όλοι μαζί στην ΑΝΕΑΕΔ και να αντιδράσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά αυτά που λες ανώνυμε 12.59μμ αλλά κόψε την προπαγάνδα για την ΑΝΕΑΕΔ. Να μας πει η ΑΝΕΑΕΔ ποια είναι η άποψή της για την ενοποίηση των μετοχικών ταμείων;;;

Ανώνυμος είπε...

Σε ανάλογη ερώτηση μου, ενημερώθηκα ότι ήδη γίνεται επιτροπή από ΣΞ, ΠΝ και ΠΑ για να εξετάσει την κατάσταση των Μετοχικών Ταμείων, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση για αυτά. Η ενοποίηση σαν λύση θα εξεταστεί όπως και η ανεξαρτησία τους και ο εξυγιασμό τους. Έχεις καμμία μελέτη που να δείχνει ότι η ενοποίηση είναι η καλύτερη λύση? Υπάρχει κάποιος άλλος φορέας που μπορεί να εκπροσωπήσει όλες τις ΕΔ και να παλέψει για τα δικαιώματά τους, αν φυσικά του δώσουμε την δύναμη ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ μας Ήδη φαίνονται ορισμένα αποτελέσματα ( www.aneaed.com ). Την κατηγορία της ¨προπαγάνδας¨να την απευθυνεις στους εχθρούς και όχι στους συναδέλφους.

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 16/7/2010
ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Γ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2010
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι η καταβολή του μερίσματος Γ΄ Τριμήνου 2010 θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2010.


Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού