Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Φυγή ένστολων από το ΛΑΟΣ


Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αποχωρούν και καταγγέλουν τον Γ.Καρατζαφέρη :"ΡΑΓΙΑΣ, ΝΕΝΕΚΟΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ"!
Αυτή τη φορά ο Πλοίαρχος ΕΝ Χρήστος Μπέλτσιος, πολιτευτής στο νομό Λαρίσης
Διαβάστε την επιστολή παραιτήσεως

Ένας ένας αποχωρούν από το ΛΑΟΣ οι ένστολοι πρώην υποστηρικτές του, μετά την σκανδαλώδη στήριξη του μνημονίου και τις απαξιωτικές δηλώσεις του Καρατζαφέρη στη βουλή για τους στρατιωτικούς. Την αρχή την έκαναν ο Αντγος ε.α. Γεώργιος Κλειδέρης, επίτιμος αρχηγός της ΕΛΑΣ, σύμβουλος του προέδρου του ΛΑΟΣ, ο Αντγος Ν.Χριστοδουλόπουλος Γενικός Διευθυντής του κόμματος, ο Σχης ε.α. Σ.Σταματόπουλος, γραμματέας ΟΚΕ Εθνικής Αμύνης και γραμματέας οργανωτικού, ο Γ.Κουριανίδης δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης, γιός στρατιωτικού και από τα πολύ αξιόλογα στελέχη του πατριωτικού χώρου. Κύκλοι μέσα από το ΛΑΟΣ κρίνουν ότι θα επακολουθήσουν μαζικές αποχωρήσεις σύντομα!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΨΕ ΚΑΗΜΕΝΕ!
ΑΔΥΝΑΤΟΝ!
ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ...
ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά γιατί νομίζετε ότι μάζεψε όλους τους απόστρατους ?
Για τις καινοτόμες ιδέες τους?
Για τα ρουσφέτια τα ψηφαλακια
Τώρα συμπαρατάσσετε με τον Γιώργο και είναι βαρίδια.

Ανώνυμος είπε...

Κύρια για τις οργανωτικές τους ικανότητες.Μετά γιατί πάντα οι στρατιωτικοί στήριζαν τον πατριωτισμό,απλά έπεσαν έξω!Τους βγήκε λαμόγιο.Μπράβο τους πάντως που αποχώρησαν και απεμπόλησαν σημαντικές θέσεις που δύσκολα κάποιος απεμπολεί.

Ανώνυμος είπε...

ειναι ολοι πουλημενοι.
Εμας ποιος μας εκπροσωπει?
Η ΑΔΕΔΥ? η ο Χασαποπουλος?
Με ποιον εγιναν οι διαβουλευσεις?

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι εμάς μας εκπροσωπεί η Ευγενία Μανωλίδου.

Δεν είδες τον άλλον…. ανακοίνωσε το ασφαλιστικό με γραπτό διάγγελμα ούτε δικτατορία να είχαμε.

Δημήτρης είπε...

Όλοι τυφλοί δεν βλέπετε πέρα από τη μύτη σας. Ο Καρατζαφέρης μία χαρά τα είπε για τους στρατιωτικούς! Δηλαδή δεν υπάρχουν κομπιναδόροι ανάμεσά τους; Κι εγώ ένστολος είμαι και τα βλέπω..
Ο κ. Σταματόπουλος ένα χρόνο είναι που χει φύγει..Μην το παρουσιάζετε σαν να έχει φύγει τώρα..παραπληροφόρηση στο μέγιστο!
Άλλοι φεύγουν,άλλοι έρχονται..Για τος στρατιωτικούς που ήρθαν,γιατί δεν λέτε;Μάλλον εσείς προτιμάτε κόμματα,αποκόμματα...
Είμαι από το 2000 στο ΛΑ.Ο.Σ. και δεν έχω απογοητευτεί καθόλου,γιατί καταλαβαίνω τον λόγο κάποιων πολιτικών ελιγμών του Προέδρου...Τώρα οι γραφικότητες κάποιων,που μοιάζουν με το ΠΑΜΕ..Που αρέσκονται στο να διαστρεβλώνουν ο,τι δεν τους αρέσει..

@rmy @lert είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΑΝ.ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΛΙΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΚΑΡΤΟΥΣ ΘΙΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.