Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Εισέβαλαν στο 251 ΓΝΑ και άρπαξαν προσωπικά δεδομένα ασθενών!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ
ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ
ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΕΝΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΤΣΙ???
ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ!!!!!

Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει ο εξευτελισμός της χώρας και των Ενόπλων Δυνάμεων; Για πόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα ανέχεται την διακόρευση τον Όπλων από τους ξένους της τρόϊκας και του Μνημονίου; Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να κάνουν "έφοδο" σε στρατιωτική μονάδα, όπως είναι το 251 ΓΝΑ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας) οι ξένοι του ΔΝΤ και να παίρνουν προσωπικά δεδομένα ασθενών, λογιστικά βιβλία στοιχεία για τα αποθέματα φαρμάκων κλπ! Πληροφορίες από έγκυρες πηγές του ΓΕΑ αναφέρουν ότι ο Α/ΓΕΑ αντέδρασε έντονα για την ενέργεια αυτή, αλλά κανείς άλλος δεν τόλμησε να βγάλει ούτε "κιχ".
Έκπληκτοι οι αξιωματικοί είδαν την σύγχρονη Γκεστάπο να εισβάλει στο χώρο του νοσοκομείου και να ζητούν σε απότομο ύφος να ελέγξουν τα αποθέματα φαρμάκων, το ταμείο, τις δαπάνες, στοιχεία για τους νοσηλευόμενους (!), στοιχεία για το προσωπικό που εργάζεται στο ΓΝΑ κλπ.
Προς στιγμή υπήρξε η σκέψη να τους πετάξουν απλο το παράθυρο, αλλά οι εντολές ήταν σαφείς: "Συνεργαστείτε". Όπως πριν από 69 χρόνια οι συνεργάτες των Γερμανών Ναζί, έτσι και σήμερα οι σύγχρονοι συνεργάτες της τρόϊκας είχαν δώσει έγκριση για να τεθούν όλα τα στοιχεία του ΓΝΑ και τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών στους ελεγκτές του ΔΝΤ.
Πήραν τα βιβλία, άνοιξαν υπολογιστές αποθήκευσαν αυτά που τους ενδιέφεραν και αποχώρησαν! Σημειώνεται ότι το σύνολο των στοιχείων που ζήτησαν και έλαβαν, δεδομένου ότι πρόκειται για στρατιωτική μονάδα και δεδομένου ότι όλα τα στοιχεία των ασθενών καλύπτονται από τη νομοθεσί περί προσωπικών δεδομένων, η όλη διαδικασία είναι 100% παράνομη.
Κάποτε κάποιοι θα αυτοκτονούσαν ενώπιον τέτοιου εξευτελισμού. Τώρα ούτε μια παραίτηση...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...που τους γένναγε

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν παραιτήθηκαν; Αίσχος, η Ελλάδα εχει καταληφθεί μη συνεργάζεσθαι με τους κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους

Ανώνυμος είπε...

Πιθανόν το συμβάν να οφείλεται στα πρόσφατα δημοσιεύματα για τις πολύ μεγαλύτερες κομπίνες με φάρμακα, αναλώσιμα κλπ που έγιναν από τα στρατιωτικά νοσοκομεία, σε σχέση με τα άλλα.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι ειδικότητες να προέρχονται από τη ΣΤΥΑ δεδομένου ότι οι απόφοιτοι της είναι άριστα καταρτισμένοι. Να προάγονται και σε αξιωματικούς, αφού βέβαια η ΣΤΥΑ αναβαθμιστει σε ΑΣΤΕΙ. Η ΣΙ να παράγει μόνο ιπταμένους. Οι άλλες ειδικότητες δεν χρειάζονται. Φυσικά δεν χρειάζονται και προσλήψεις από διαγωνισμούς.

ΣΤΥΑτζής

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

ΝΤΡΟΠΗ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΡΧΗΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο σ΄όλους την Κυριακή.. Δεν ψηφίζω κανένα μεγάλο κόμμα, ή κόμμα που είναι εντός Βουλής.. Και οι 300 στον Καιάδα της πολιτικής αφάνειας.. Αυτό φοβούνται. Μην χάσουν την κουτάλα.. εξάλλου. Δημοτικές είναι, αυτοί που θα ψηφίσουμε δεν πρόκειται να Κυβερνήσουν το κράτος, αλλά θα πάρουν το μήνυμα οι 300 με την ασυλία... και κάτι άλλο, βλέπω σε ορισμένα άρθρα στο παρόν site, αλλά και σε άλλα, που έρχονται σε αντιπαράθεση γαλάζιοι και πράσινοι Συρατιωτικοί ΄΄υπάλληλοι΄΄..... Καλά μας κάνουν λοιπόν, αφού υπάρχουν ακόμα Αξιωματικοί-Υπαξιωματικοί, στελέχη που ασχολούνται με αυτούς τους πολιτικούς και προσπαθεί να ανέβει ο ένας στον σβέρκο του άλλου, πάντα θα είμαστε Στρατιωτικοί ΄΄υπάλληλοι΄΄ και ΄΄αντιπαραγωγικοί΄΄... Με τις υγείες μας..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ: ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
2 Νοεμβρίου 2010 11:31 μ.μ.

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Για δείτε τι γράφει εδώ : Κύκλωμα στρατιωτικών γιατρών λυμαίνεται το Νοσοκομείο Αεροπορίας http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=100016&cid=4

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν πολύ ψάξιμο τα στρατιωτικά νοσοκομεία, δεν υστερούν καθόλου μα καθόλου από τα πολιτικα στο καλό συσίτιο

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΥΑΤΖΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ...... Η ΣΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 3 Νοε 9:37.
ΝΑΙ φίλε παίρνω εφημερίδες και επισκέπτομαι τουλάχιστον 30 blogs σε ημερήσια βάση.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ