Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τελετή Ύψωσης Σημαίας ΥΒ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ στο Κίελο της Γερμανίας


Φαβορί ο Α/ΓΕΝ για Α/ΓΕΕΘΑ μετά την παραλλαβή του Παπα(γέρνω)νικολής!
Που πάς (χωρίς ιππείς) ρε καραμήτρο;;;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στο Κίελο της Γερμανίας, η τελετή ύψωσης σημαίας και παραλαβής από το Πολεμικό Ναυτικό του Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, (απούσης της πολιτικής ηγεσίας!) παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Δημήτριου Ελευσινιώτη ΠΝ. Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας κ. Δημήτριος Ράλλης, η Πρόξενος της Ελλάδας στο Αμβούργο κ. Αικατερίνη Δημάκη και ο Πρόεδρος της HDW κ. Andreas Burmester.
Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αξίζει το μανάρι.
Την τρίτη φορά που ξεκίνησε να πάει το πέτυχε και το παρέλαβε ας έχει 60 μοίρες κλίση στην ανάδυση. Τι τον νοιάζει, το παιδί του θα είναι μέσα?
Είδατε οι μαγκιές και τα βιβλία δεν σου βγαίνουν σε καλό.
Να γίνει αυτός ΑΓΕΕΘΑ για να σκάσει η αράχνη με τα πολλά ποδάρια και τις περγαμηνές.
Ε ρε τι δεξίωση έχει να γίνει.
Θα αναστενάξει η κούλουρη Παναγιά μου Φανερωμένη.

Ανώνυμος είπε...

Και μετα ξυπνησε.......οσο κομματοσκυλο και να ειναι δεν .......μα δεν !!!Ερχεται ο ''Καβαλαρης'' .Και κλαμα η Μπακαουκια,και κλαμα τα κοπροσκυλα οι Σαλαμινοι στο Ναυσταθμο.Ωραριο Σαλαμινιων......09:00-11:00 και ολοι οι αλλοι να περιμενουν σαν τις παστες σαρδελες το ΒΒ των 14:20.Αααααααα ολα και ολα.......Ρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε πριν μιλήσουμε να κοιτάζουμε να μάθουμε μερικά πράγματα. Γιατί το μόνο που πετυχένουμε είναι να χάνουμε τη σοβαρότητά μας και όταν θα πούμε κάτι σωστό κανείς να μην μας δίνει σημασία.

Πέραν του επιεικώς απαράδεκτου τίτλου του άρθρου, ο πρώτος σχολιασμός ανωνύμου εκτός απο κακοπροαίρετος δείχνει και την πλήρη άγνοια του θέματος.

Ας μάθει ο κύριος πολύξερος αλλά και σεις λοιπόν οτι ουδέποτε ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ έπαιρνε κλίση κατά την διαδικασία αναδύσεως. Ψάξτε λίγο να δείτε πότε έπαιρνε κλίση. Δεύτερον το οτι κάποιος κατάγεται απο τη Σαλαμίνα δεν σημαίνει οτι είναι και στίγμα. Τρίτον είδαμε και στο παρελθόν ηγέτες απο τις ένδοξες πατρίδες σας πόσο υπερασπίστηκαν τα συμφέροντα των ΕΔ.

Τέλος όταν εντάσεται μία νέα μονάδα στο στόλο μας, ειδικά τους σημερινούς δύσκολους καιρούς, το μόνο που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε είναι να της ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδη αφήνοντας τα προσωπικά μας συμφέροντα μακριά. ΚΑι απο τέτοια δυστυχώς το μαγαζάκι σας έχει πάρα πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς καλοτάξιδο το Υποβρύχιο και αν χρειαστεί να γνωρίσει τις δόξες του Παπανικολή.
Από εκεί και πέρα τι κάνει ο άνθρωπος; του είπαν να το παραλάβει, το παρέλαβε, αν του λέγανε να μην το παραλάβει δεν θα το παραλάμβανε.
Συμπέρασμα: το ποιό εύκολο πράμα από ότι φαίνεται είναι να είσαι Αρχηγός Κλάδου ή γιατί όχι και ΕΔ καθ΄ όσον εισηγήσεις ΔΕΝ κάνεις γιατί δεν είσαι επιτελής, αποφάσεις ΔΕΝ πέρνεις γιατί "χρωστάς" σε κάποιους και έτσι (μια και ως στρατιωτικός ΔΕΝ έχεις να πληρώσεις) πρέπει να δώσεις το αντίτιμο με πιστή συμόρφωση. Στα πλαίσια αυτά απαλλάξαν και τον ΑΓΕΕΘΑ από την συμμετοχή του στο ΚΥΣΕΑ, κατ΄ αρχάς γιατί ήταν αντιπαραγωγικός και αποτελούσε ανάχωμα στην παραγωγικότητα του κ. Πάγκαλου και καλού κακού μήπως κατά λάθος κάνει καμιά εισήγηση που ΔΕΝ είχε καταλάβει καλά τι του είπαν.
Κατά τα άλλα εβίβα ΚΟΥΛΟΥΡΗ, αν γίνουμε και ΑΓΕΕΘΑ θα έχει δωρεάν μεταφορά με τον ΜΠΡΟΥΦΑ και ανάπλου του Ιλισσού για να φθάσει στην κατοικία στου Παπάγου!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΚΟΥΛΟΥΡΙΟΤΕΣ!
Άλλοι τα λένε όχι εμείς!!!

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010
Ανάμεσα σε κουφάρια πλοίων και σκουπίδια ο αρχαιολογικός χώρος της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας
Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας συνεχίζει τη συλλογή υπογραφών... (στο site http://sites.google.com/site/perivos/sylloge-ypographon-giaten-kynosoura) για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου και του φυσικού περιβάλλοντος της Κυνόσουρας Σαλαμίνας (όπου έγινε η Ναυμαχία της Σαλαμίνας), ενός μικρού κομματιού γης με παγκόσμια ιστορία. Ο αγώνας μας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο μετά την επερώτηση στη βουλή τεσσάρων βουλευτών για το θέμα αυτό, τη δημοσίευση έξι άρθρων σε εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας και την στήριξη υποψήφιων στις περιφεριεακές εκλογές . Μπές κι εσύ στην παραπάνω διεύθυνση και υπέγραψε, αρκεί να είσαι ...πάνω από 16 ετών! Ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω απο 7000 υπογραφές.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 9:56 π.μ.