Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

AYTOΣ EIMAI

Αφιερώνεται σε αυτούς που χάθηκαν μη καταδεξάμενοι να παραδώσουν τα Άγια τοις κυσί.. και σε όσους έταξαν εαυτούς να φυλάσσουν Θερμοπύλες.

Ευχαριστούμε τον Αντγο Παντελή Μαυρουδόπουλο για την αποστολή του υπέροχου αυτού βίντεο. "Είναι εξαιρετικό και ανεπανάληπτο, με έκανε να δακρύσω, καλό σου βράδυ.
Συνιστώ να το δείτε όλο, οι αποδέκτες προς κοινοποίηση και να το διαδώσετε στους φίλους - φίλες σας.Θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς".


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι υπέροχο Βίντεο.Η τελευταία αφιέρωση ...σε αυτούς που χάθηκαν και σε αυτούς που έταξαν το εαυτό τους να φυλάγουν θερμοπύλες....Η απορία μου, προς τους δημιουργούς του και τους αποστολείς είναι, γιατί η αφιέρωση προς αυτούς τους οποίους έπρεπε αποτείνοντας σεβασμό να αναγνωρίσωμε οτι ΕΜΕΙΣ απεμπολήσαμε αυτά που μας κληροδότησαν?Πιστεύτε πράγματι οτι αυτός είστε?Ο απόγονος του λεωνίδα του θεμιστοκλή του Κολοκοτρώνη του Κανάρη?Αυτοί θα πρέπει να μας το αφιερώσουν.Ας κοιταχτούμε στο καθρεύτη.Ας ζητήσωμε συγνώνη από ...αυτούς που χάθηκαν μη καταδεξάμενοι να παραδώσουν τα Άγια τοις κυσί...Δεν είναι η εποχή της αυταρέσκειας.

Ανώνυμος είπε...

Μπα ούτε σαν παρουσίαση ούτε σαν βίντεο αξίζει.

Ο χρονισμός είναι λάθος (είτε πολύ γρήγορος είτε πολύ αργός)

Τα οπλικά συστήματα δεν είναι όλα ελληνικά.

Τα πιο πολλά κομάντα είναι έφεδροι ή στρατιώτες.

Και υπάρχουν και άλλοι αδικοχαμένοι συνάδελφοι, των οποίων δεν εμφανίζονται φωτογραφίες.

Κύριοι συνάδελφοι, αν είμασταν πραγματικά άξιοι δεν θα τους αφήναμε ποτέ να μας φτάσουν στο χάλι που μας φτάσανε.

Για αυτό τουλάχιστον ας ζητήσουμε συγγνώμη από τους προγόνους μας και εμείς να προετοιμαστούμε, όσο μπορεί ο καθένας, για την ώρα που έρχεται.

Μέχρι τότε κουράγιο υπομονή και ...βοήθειά μας.

Ανώνυμος είπε...

Να το δει ο Κος Βενιζέλος και ο Κος Μπεγλίτης..
Αν θέλει ας το δει και ο Κος Πάγκαλος, που ξέρετε, ίσως ν' αλλάξει γνώμη για τους αντιπαραγωγικούς..

Σπ@ρτι@της είπε...

Εύγε!!!
Συγκλονιστικό,άγγιγμα ψυχής...

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 20 Νοεμβρίου 2010 2:54 μ.μ.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το νόημα του βίντεο και γράφεις κάτι έτσι για να γραψεις.Τα συγχαρητήρια μου στον δημιουργό του βίντεο.
papgeo1965

Ανώνυμος είπε...

Καλό το βίντεο αλλά έχει κάποιες ελλείψεις, όπως:
Είμαι Αυτός που με έστειλες στα πιο μικρά χωριά, στα έρημα νησιά, στα νησιά των άγονων γραμμών που εσύ δημιούργησες, στην καλύτερη μου ηλικία. Που δεν μπορούσα να βρω ούτε μία γυναίκα γιατί δεν είχε, ΕΝΩ εσύ παρέμενες στην πόλη, στα γούστα όλα με τον καλό τον κόσμο και γευόσουν όλες τις χαρές. Χάρη στον ιδρώτα μας και την δική μας αγωνία.
Είμαι αυτός που με έστειλες με το ζόρι στο Αφγανιστάν για να κάνεις εσύ την πολιτική σου, τα ταξιδάκια σου στην Ευρώπη και στην Αμερική, που όλοι σε έχουν χεσμ..., και μου πέταξες και φραγκοδίφραγκα για να μου κλείσεις το στόμα. Ενώ εσύ παίρνεις μίζες και πληρώνεσαι την κάθε επερώτηση στη βουλή 150 ευρώ. Επερωτήσεις που κάνουν και τα παιδιά του δημοτικού γιατί τέτοια είναι η εξυπνάδα σου και η φιλοπατρία σου.
Είμαι εγώ που πληρώνω ότι κοτέτσι υπάρχει για σπίτι, ενώ εσύ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ χτίζεις καινούργια, αγοράζεις βίλες παντού και δεν τα δηλώνεις κιόλας.
Είμαι εγώ που δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτα προσωπικό για να προστατέψω τα σύνορα της πατρίδας μου, ενώ εσύ τα έχεις ήδη ξεπουλήσει στην Τουρκία και στην Αμερική με την υποτάκτικότητα σου μπας και φας και απο εκεί και άλλα λεφτά.
Είμαι εγώ που έχω μόνο υποχρεώσεις, ενώ εσύ έχεις ασυλία για όλα.
Αλλά καλά να μου κάνεις. Γιατί:
Είμαι εγώ ο στρατηγός που με βρίζεις ως αυτιστικό και δεν σου αστράφτω μία, που στηρίζεσαι στις δικές μας ψήφους για να είσαι αυτό που τώρα είσαι.
Είμαι εγώ ο στρατηγός που με λες αντιπαραγωγικό και δεν σε φτίνω να πλύνεις τις σάλτσες από το στόμα σου που τρέχουν από το φαγητό.
Είμαι εγώ ο στρατηγός που δεν έχω τα αρχ.... να σηκωθώ να φύγω για όλες τις προσβολές που μου κάνεις ανθέλληνα.
Είμαι εγώ ο στρατηγός που έχω φτάσει ψηλά και δεν φεύγω γιατί είμαι ανίκανος να γίνω πάλι πολίτης και να περιμένω στη σειρά με όλους.
Είμαι εγώ ο στρατηγός που βλέπω ότι το ταμείο μου δεν έχει πλέον χρήματα και χρωστάει σε όλους τους στρατιωτικούς και δεν μιλάω γιατί δεν θέλω να χάσω το μισθό του εν ενεργεία αξιωματικού.
Είμαι εγώ ο στρατηγός που απαιτώ μόνο από τους κατωτέρους μου να μου λένε μάλιστα γιατί είμαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, αλλά δεν έχω τα κότσια να ορθόσω ανάστημα σε κανέναν περιστασιακό πολίτη.
Είμαι εγώ ο στρατηγός που καταστρέφω μόνος μου το μέλλον όλων των κατωτέρων μου, αλλά τους απειλώ πως αν ξεχάσουν κάτι και εκτεθούν, θα τους δώσουν φύλλο πορείας.
Είμαι εγώ ο στρατηγός που δεν έβαλα ποτέ σε δίλημα την οικογένεια μου πως θα αντέξει το Αφγανιστάν ή το Σουδάν αλλά στα αρχ.... μου για την οικογένεια του κατωτέρου μου.

Καλά να μας κάνουν κύριε απόστρατε που φτιάξατε αυτό το βίντεο. Αλλά το φτιάξατε σαν απόστρατος. Εν ενεργεία όταν είσασταν δεν είδα να φτιάξατε κάνα βίντεο. Τώρα πονάτε?
Ένας Αξιωματικός