Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ!

Αυτά δεν ευθύνονται!
Οι σκανδαλώδεις πωλήσεις ακινήτων του ΜΤΣ;
Η μερισματοδότηση των "αντιστασιακών";
Οι απώλειες από την πώληση της Γενικής Τραπέζης;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Σωτηρόπουλε γιατι δεν προτείνεται καλύτερα να κόβεται το μέρισμα σε όσους είναι πάνω απο τα 75. Ποιό πολλα θα κερδίσει το Ταμείο. ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ. Πότε θα μπεί εισαγγελέας και να σας στείλη όλους στην φυλακή, όχι γιατί φάγατε τα λεφτά των Στρατιωτικών, (αυτό είναι άλλο θέμα) αλλά για κακοδιαχείριση πρώτα, και μετά γιατί τα ΦΑΓΑΤΕ.
Λ Α Μ Ο Γ Ι Α.

Ένας Απόστρατος.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του ΜΤΣ,εκτελώντας εντολές Λοβέρδου κυνηγάει φαντάσματα!
Ας μας πούνε πόσοι νεκροί συνταξιούχοι τίναξαν στον αέρα τα ταμεία,κανένα αποτέλεσμα έρευνας;
Καμμία ποινική δίωξη;

Από το ΜΤΣ κλέψανε οι εκάστοτε ΥΕΘΑ και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων,καθώς και οι δικαστικά αποκατασταθέντες σε ανώτατους βαθμούς και οι συμμορίτες της Εθν. αντίστασης!

Αποτέλεσμα:χωρίς μέρισμα οι κάτω των 53 ετων και ψίχουλα στους οσφυοκάμπτες Στρατηγούς!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΑΪΤΑΝΤΖΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 60?
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κον πρόεδρο ΔΣ/ΜΤΣ
Παρακαλώ όπως μας πείτε:
α)Πότε & με ποιό βαθμό αποστρατευτήκατε; προφανώς ανωτάτου Αξκού, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
β) Τί κάνατε, όταν είσαστε ε.ε. ανώτατος Αξκός για την διαφαινόμενη απο τότε κατρακύλα του ΜΤΣ; προφανώς ΤΙΠΟΤΕ.
γ)Με ποιά κριτήρια ορισθήκατε πρόεδρος του ΔΣ/ΜΤΣ; προφανώς ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
δ)Είστε έμμισθος, ως πρόεδρος του ΔΣ/ΜΤΣ; σίγουρα ΝΑΙ.
ε) όταν εισηγήστε μείωση μερισμάτων κατά 15-20% τα επόμενα 2 έτη, σκέφτεστε τους μή ανώτερους & ανώτατους μερισματούχους του Ταμείου; σίγουρα ΟΧΙ, σκέφτεστε μόνο την πάρτη ολίγων.
στ) όταν εισηγήστε την απονομή μερίσματος σε αποστράτους ηλικίας ανω των 53 ετών, σκέφτεστε τους πολλούς; σίγουρα ΟΧΙ, δεν σας ενδιαφέρει, σκέφτεστε μόνο με κριτήρια , έτσι το λέω εγώ & πιστεύω οτι είστε αρκετά έξυπνος να καταλάβετε τι εννοώ, αρκεί να συνεχείσετε να παίρνετε εσείς το μέρισμα σας.
ζ)Τι κάνατε όταν πρίν 1 περίπου μήνα αποφασίστηκε η χορήγηση του ΒΕΑ στα παιδιά μας με την συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας τους & μέχρι το 30ο, απο το 18ο εως & 25ο αντίστοιχα; απολύτως ΤΙΠΟΤΕ, γιατί προφανώς τα δικά σας παιδιά τα σπουδάσατε, με τον ακετά υψηλό μισθό & κατόπιν σύνταξη του ανωτάτου Αξκού εν σχέσει με τους αντίστοιχους κατωτέρων, ειδικά των εκ των Μ. Υπαξκών προερχομένων.
Μετά απο τα παραπάνω, εγώ ένας ε.α. κατώτερος Αξκός, εκ των Μ. Υπαξών, προερχόμενος, σας προτείνω & σας καλώ να το θέσετε υπόψιν του ΔΣ/ΜΤΣ & της ηγεσίας του ΥΕΘΑ, όπως εκποιηθεί άμεσα όλη η περιουσία του ΜΤΣ & να επιστραφούν άμεσα όλες οι κρατήσεις για μέρισμα & ΒΕΑ, που μας έχουν γίνει όλα τα χρόνια που βρισκόμασταν εν ενεργεία, εντόκως παρακαλώ, όπως & οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στους ε.ε. συναδέλφους & να σταματήσουν οι κρατήσεις που τους γίνονται, μάλιστα θέλετε να αυξήσετε το ποσοστό κράτησης υπέρ ΜΤΣ που γίνεται στον ήδη περικομένο μισθό τους & τελικώς να σταματήσει όλη η ιστορία του ΜΤΣ.
Δέν πάει άλλο, μας έχετε φέρει πλέον στα όρια μας.

Ανώνυμος είπε...

Κον πρόεδρο ΔΣ/ΜΤΣ
σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μου
....σκέφτεστε μόνο με κριτήρια στρατιωτικής καταγωγής, έτσι το λέω εγώ,......
Υπόψιν ότι την πρόταση που σας κάνω έχουν αρχίσει να την σκέφτονται & να την συζητούν ως λύση, όλο & περισσότεροι ε.ε & ε.α. Αξκοι & Υπαξκοί

Ανώνυμος είπε...

Κον Κωνσταντίνο Γκαιταντζή
Αγαπητέ Κωνσταντίνε, πές μας & εμάς, που το διάβασες ή το άκουσες αυτό που λές, ότι δλδ θα εξαιρεθούν απο το μέτρο ολικής περικοπής δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα & επιδόματος αδείας, οι ε.α. στρατιωτικοί ;
Εγώ πρώτη φορά το ακούω, από εσένα.
Μας ενδιαφέρει τους πιό πολλούς ε.α. των ΕΔ αλλά & των Σωμάτων Ασφαλείας

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον συνάδελφο 3:44 ΜΜ και επιπλέον θέλω να επισημάνω ότι η πλειοψηφία των Ανωτέρων και Ανωτάτων Αξκων που σήμερα έχουν ηλικία πάνω από 55 ετών και προσπαθεί ο κ. Σωτηρόπουλος να τους εξασφαλίσει την απρόσκοπτη καταβολή του μερίσματος, αποστρατεύθηκαν και μάλιστα με πλήρη σύνταξη, σε ηλικίες από 47 ετών. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν η αλλιώς δώστε μας πίσω τις κρατήσεις μας για μέρισμα & ΒΕΑ εντόκως και ας το διαλύσουμε κ. Σωτηρόπουλε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.....ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣΚΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Ηλικιακό όριο ;;;!!!!
Αποστρατευθήκαμε με συγκεκεριμένα δεδομένα κ. Σωτηρόπουλε.
Ως σώφρονες άνθρωποι σχεδιάσαμε την υπόλοιπη ζωή μας βασιζόμενοι σε αυτά τα δεδομένα με εγγυητή το ίδιο το Κράτος το οποίο υπηρετήσαμε όπως προέβλεπαν οι διαταγές και οι αυστηροί μας κανονισμοί.
Ουδέποτε κλέψαμε ή αποκτήσαμε αγαθά παράνομα.
Οι περικοπές των δώρων και του επιδόματος αδείας ήταν ένα μεγάλο χτύπημα κι ακόμη προσπαθούμε να προσαρμοσθούμε.

Τώρα όμως τι κάνετε ;

Παίζετε κι άλλο με τις ζωές μας κύριε ;
Λάβατε υπόψη σας ότι, ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΤΕ ανθρώπους σε βαθμό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ;

Μήπως τελικά έγινε σκόπιμα ότι έγινε έτσι ώστε, να φύγουν πρόωρα αλλά νόμιμα κάποιοι συνάδερφοι, προκειμένου στη συνέχεια να έρθει το σύστημα και να τους εξαθλιώστε με ΔΟΛΟ και ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ;
Διότι όλα , αυτό δείχνουν !

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα θα έρθει η ώρα της κρίσης σας,και ο πέλεκυς θα είναι βαρύς,παλιολαμόγια,γλύφτες κοματόσκυλα και κλέφτες αυτών που μας ανοίκουν.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΘΑΨΑΝΕ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΛΠ/ΡΑΣ.ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΥΤΩΘΟΥΝ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΕΙ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ?ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΤΣ ΘΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΒΕΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ; ΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΤΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΣΕΙΣ; ΟΙ ΕΛΕΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ; ΤΟ ΜΤΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ....ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΜΤΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΜΕ 53 ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 3.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΣ....ΠΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ; ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΜΤΣ; ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Η ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ...ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.... ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ....ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ....ΡΕ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....ΜΑΓΚΕΣ....ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το πρωί αναδημοσίευσα τα απο 02 Νοε 2010 3:24 μμ & 02 Νοε 2010 4:07μμ σχόλια μου, σε αντίστοιχο post της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.
Για λόγους που δεν γνωρίζω, μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναρτηθεί.
Παραδέχομαι την οξεία κριτική μου πρός μία μερίδα αποστράτων, ο νοών νοείτο, πλήν όμως η όλη φιλισοφία των προτάσεων του προέδρου του ΔΣ/ΜΤΣ, όπως έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, δεν με αφήνει περιθόρια ηπιότερης κριτικής.
Το ΔΣ/ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. μέχρι στιγμής δεν νομίζω, τουλάχιστον απο τις μέχρι τώρα αναρτήσεις στο site του, να έχει λάβει σαφή θέση για το θέμα, σε όλα τα σημεία των προτάσεων του προέδρου ΔΣ/ΜΤΣ & αυτό μου προξενεί την περιέργεια γιατί δηλώνει απο τον τίτλο του ως ανεξάρτητη ένωση αποστράτων ΕΔ & όχι αποστράτων Αξκών ΕΔ, αποκλείοντας τους εκ των Υπαξκών προερχομένους ε.α Αξκούς & τους ε.α. Υπαξκούς (ναι,έχουν αρχίσει ήδη να αποστρατεύονται οι πρώτοι ΕΜΘ Υπαξκοί).
Υπόψιν οτι σχολίασα στο site της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. με το όνομα μου καθώς & με το πραγματικό e-mail μου & όχι ως ανώνυμος.
Αναμένω, ώστε να βγάλω τα συμπεράσματα μου.