Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΡΕΣΙΤΑΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΤΟΝ REALFM

ΑΠΑΙΧΤΟΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!
ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ..
ΓΙΩΡΓΟ, ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ!


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/realfm-video.html

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβατε τώρα πόσο οδυνηρή είναι η Α-ΛΗΘΕΙΑ ! Δυο τρία πράγματα είπαν, που δεν μπορούσαν και να μη τα πουν εξάλλου, γιατί θα ξεφτιλιζόντουσαν ως επιστήμονες και βγήκαν οι Ελλαδέμποροι, με τα "γιαταγάνια" τους και τα "μπαιράκια" τους κι' άρχισαν τις γνωστές κραυγές τους !
Σκέψου να πουν και περισσότερα τι θα γίνει με το "αγλάισμα" αυτό του έθνους....

Ανώνυμος είπε...

Πες μας σε παρακαλώ ποια είναι αυτά τα δυο τρία πράγματα που δεν μπορούσαν να μην τα πουν οι επιστήμονες?

Ανώνυμος είπε...

...αυτά προφανώς που σε τσούξανε, ως ακραιφνή ελληναρά...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ , ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ... ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

Διαδικτυακή ροή του RealFM :
mms://realfm.live24.gr/realfm?MSWMExt=.asf
Μπορείτε να το ακούτε σε πολλούς media player ,όπως π.χ. στον VLC , ο οποίος είναι free.
Ο Γιώργος ο Τράγκας ακούγεται 0800-1000.

Ανώνυμος είπε...

Για ξανακούστε ρε "παληκάρια" το ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ του Μηλιώκα, μπας και συνέλθετε, γιατί το καραγκιοζιλίκι έχει και τα όρια του !
Διαβάστε λίγο ιστορία από συγγράμματα έγκριτων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, ξεπεράστε τα βιώματα του καραγκιόζη κι' αφήστε τις εθνοπατριωτικές "κορώνες", που θυμίζουν άλλες εποχές και σας γελοιοποιούν στα μάτια των υπόλοιπων Ελλήνων, αλλά και των Ευρωπαίων "συμπολιτών" μας ! Αντιπαραθέστε,... αν μπορείτε, ολοκληρωμένα ντοκουμένα και όχι αποσπασματικές αναφορές, για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, κάτι σαν τις φτηνές σαχλαμάρες του γνωστού... αδίστακτου σαχλαμάρα Τράγκα,δηλαδη του πιο χαρακτηριστικού τύπου...ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ !
Αύριο, ο τύπος αυτός σίγουρα θα λέει άλλα, για να δικαιολογεί τις χθεσινές παπαριές του...στην υπηρεσία αυτών που τον φτιάξανε Τράγκα, για να τον "χαίρεστε"!
Το δυστύχημα για σας θα είναι να ψάχνετε πάλι να κρυφτείτε πίσω απ' το δάκτυλο σας,...όπως τώρα με το Καρατζαφύρερ, που δεν σας βγήκε και τον "κράζετε" χειρότερα κι' απ' την αριστερά ! Ναι, αλλά σας βλέπουν όλοι....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕ Σ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.....ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ..ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ''ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ''..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ...ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ......ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΤΕ...ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΄΄ΤΣΟΥΠΡΑ΄΄ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟ ΑΛΗΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

...ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ ΦΘΑΝΕΙ...ΣΤΟ ΜΗΛΙΩΚΑ.....ΑΝΤΕ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΟΥΓΑΝΑΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε χυδαίο και αγράμματο ανθρωποειδές, ο Μηλιώκας και ο Ζουγανέλης τώρα σου φταίει; Δεν ακούς τους νέους ανθρώπους τι λένε για τη περίπτωσή σου; Κάποτε θα ντρέπονται τα εγγόνια σου γι' αυτά που λες τώρα και θα σε βλέπουν ως αντιαισθητικό υβρίδιο της Ελληνικής κοινωνίας, όπως βλέπουμε και βλέπεις(;) κάποιους του "ηρωικού" χουντικού παρελθόντος μας σήμερα !
Άντε χάσου ρε καραγκιόζη !

Saimon είπε...

Πρός ανιστόρητα θρασίμια , πουλημένα τομάρια και έμμισθους υπερασπιστές ανθελληνικών συμφερόντων : ΕΔΩ είναι ΕΛΛΑΔΑ . Και η ΚΑΤΟΧΗ κάποτε θα τελειώσει . Ξέρετε τι θα γίνει μετά ; Οτι και μετά την πρώτη Γερμανική Κατοχή . Θα κρεμάνε τους δοσίλογους ... γιαυτό χαρείτε οσο είναι καιρός .

Ανώνυμος είπε...

Ρε φασιστοειδές
(2.40 Μ.Μ.). Ρε παληοκομμούνι. Μας έχει πρίξει τα γκιά ρε με τις ανοησίες σου!!! Ρε κόψε τη μ@λ@κί@ επιτέλους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ελεεινό και ανιστόρητο χουντάκι των 10:29, ρώτησες ποτέ για τους δοσίλογους τότε; Ξέρεις ποιοί ήτανε; Ήτανε οι "εθνικόφρονες" που σε μπάσανε στη ΣΣΕ...για να γίνεις "άνθρωπος", ρε αθλιο κοινωνικό υβρίδιο, που 8α μας πεις τι είναι εδώ !
Όσο για το βρώμικο ερπετοειδές των 11:59, το αφήνω στη κρίση των συνφασιστών του ακόμη ! Η αηδία έχει κι' αυτή τα όρια της.....

Ανώνυμος είπε...

Να διαβάσουμε συγγράματα επιστημόνων λέει κάποιος κύριος...... για τους Ευρωπαίους συμπολίτες μας ρε γαμώτο....τους μορφωμένους !
Πρέπει πράγματι να εμβολιαστούμε όλοι εμείς οι αγράμματοι με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ γνώση.
Η ιστορία όμως δεν είναι ΜΟΝΟΝ χαρτιά - στυλό, υψηλή κουλτούρα και computer.
Διότι αυτές οι σαχλαμάρες κύριε , φάγανε τη Μακεδονία. Αλλά τι σας νοιάζει εσάς...;; Εσείς ενδιαφέρεστε για τους ..... Ευρωπαίους συμπολίτες σας.
Όσες γνώσεις όμως και να έχει ο Mr. Right επειδή διάβασε σε χιλιάδες βιβλία πως θα κάνει μία ένεση στον πισινό μας , δεν σημαίνει ότι πράγματι ξέρει να την κάνει!!!!
Διότι του λείπει ψυχή ρε γαμώτο !
Διότι κάθε φορά που βλέπει κόλο λιποθυμάει .... Ειδικά αν είναι και λίγο άπλυτος !
Προσωπικά ΔΕΝ θα εμπιστευτώ αυτόν τον ξενέρωτο επιστήμονα για να φυτέψει την ένεση στο δικό μου πισινό !!!
Δεν ξέρω τι θα κάνετε με τον δικό σας .......
Θα προτιμήσω λοιπόν το νοσοκόμο από τη Καλαμάτα που δουλεύει εδώ κοντά στο τοπικό νοσοκομείο.
Ξέρετε πόσους μάρτυρες έχω ότι σου την "καρφώνει" προσεκτικά, άδολα κι απροβλημάτιστα χωρίς να σε πονάει και χωρίς μεταγενέστερες επιπτώσεις ;
Ξέρει πράγματι να κάνει ενέσεις ο άνθρωπος. Δεν νομίζει ότι ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Aκου Ευρωπαίοι συμπολίτες μας.......
ΠΡΟΔΟΤΕΣ οι παπούδες σας
ΠΡΟ>ΔΟΤΕΣ οι πατεράδες σας
ΠΡΟΔΟΤΕΣ εσείς
ΠΡΟΔΟΤΕΣ τα παιδιά σας
ΠΡΟΔΟΤΕΣ τα εγγόνια σας
Ουστ Τουρκοκοπρόσκυλα