Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Έκτακτες κρίσεις στο Ναυτικό;

Ο Cold Water "τρώει" τους συμμαθητές του και ξεκαθαρίζει το τοπίο για την προαγωγή του!
Δίχως εκπρόσωπο η Ελλάδα στο Στρατηγείο της Νάπολης;

Αποστράτευσαν τον αρχηγό της τάξεως ΣΝΔ 1979!
Οι κρίσεις συνεχίζονται για κάθε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κριμα
μπορουσαν τον στειλουν στην ΣΟΥΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ:
ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΞΗΣ, ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΕΝΗ Η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο αξιωματικός για τον οποίο κλαίτε έγινε Υποναύαρχος (αυτός ήταν ο σκοπός του από τον 4/2009 που τοποθετήθηκε στη Νάπολη) και θα επαναπατριστεί αρχές καλοκαιριού.

Μιλάμε για πολλά λεφτά.. (μπροστά στο χρήμα .. τ' είναι η δόξα).

Όλα τα άλλα άπτονται της εμπάθειας σας και της κακοπληροφόρησης που παρέχετε.

Ανώνυμος είπε...

Από τη μιά παραπληροφόρηση στην άλλη. Μισές αλήθειες για να δημιουργούνται εντυπώσεις. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός ήταν συμμαθητής του Cold Water και αρχαιότερός του από τη σχολή. Τη χρονιά που ο Cold Water ως απόστρατος περιδιάβαινε τα πολιτικά γραφεία ο συμμαθητής του εργαζόταν προασπιζόμενος τα Ελληνικά συμφέροντα. Γι' αυτό το λόγο και η πατρίς ευγνωμονούσα τον έστειλε σπίτι του.

Αυτή είναι η αλήθεια κι όποιος θέλει ας την αμφισβητήσει. Αλλά και στο παρελθόν δεκάδες άξιοι αξιωματικοί υπήρξαν άριστοι επαγγελματίες και εργάστηκαν σκληρά σε ελληνικά και ξένα επιτελεία. Μόνο και μόνο για να δουν μετά τους μέτριους συμμαθητές τους να προάγονται με τιμές και δόξες ενώ οι ίδιοι έπαιρναν τον π..λο.

Υπάρχει και συνέχεια. Περιμένετε και θα δείτε. Ο Cold Water κι η παρέα του θα θερίσουν κι άλλους στις επόμενες κρίσεις. Τέτοια συμμορία το ΠΝ είχε χρόνια να δεί. Οι πράσινοι αδελφοί Ντάλτον σε νέες περιπέτειες. Ο Κουλουριώτης που τα βλέπει αυτά τι κάνει;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ. Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ. ΤΑ 'ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΥΤΙΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΥΣΠΕΨΙΑ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον είστε αφελείς καθώς τον εν λόγω Αξιωματικό τον ξαπέστειλε στην Ιταλία ο πάλαι πανίσχυρος ΔΚΒ Ανδροβιτσανέας , για να ξεφορτωθεί ένα αρχαιότερο συμμαθητή του (χρυσώνοντας του το χάπι )αλλά δυστυχώς γι΄αυτόν ο Κωστάκης προκήρυξε εκλογές 10 ημέρες νωρίτερα.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντα τα παραπάνω σχόλια.
Βγάλτε και άλλα άπλυτα στη φόρα εμείς σας παρακολουθούμε. Ολοι για τα μικροσυμφέροντά σας και όταν φτάσει η ώρα να βάλετε την τραγιάσκα (αποστρατευτείτε) τότε.... αναδύεται η μικροψυχία σας! Τόσο δα μικρούληδες είστε. Κάντε αγαπητοί ανώτατοι έναν λογαριασμό της "προσφοράς σας" για το προσωπικό. Μηδέν.