Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Γιατί παραιτήθηκα!

..έκλαιγα σαν μικρό παιδί επί εβδομάδες γιατί μου άρεσε και πίστευα αυτό που κάνω!

Υπέβαλα την αίτηση της αποστρατείας μου και εκτός από τον άμεσο προϊστάμενό μου κανένας δε ρώτησε για τους λόγους που με οδήγησαν στην έξοδο (και αυτός για το τυπικό μέρος της υποθέσεως).δεν είχα καμία σκέψη να προβώ σε αυτή την ενέργεια μέχρι πρίν 1 χρόνο και όταν αναγκάστηκα να το κάνω έκλαιγα σαν μικρό παιδί επί εβδομάδες γιατί μου άρεσε και πίστευα αυτό που κάνω, συνοπτικά οι λόγοι που μας οδηγούν στην αποστρατεία είναι:
α. Η κάθετη πτώση του τελευταίου έτους της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων.
β. Η παντελής έλλειψη μέριμνας προσωπικού ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
γ. Η κυριάρχηση των ηλιθίων, ανίκανων γλειφτών σε όλα τα επίπεδα.
δ. Γιατί αποφασίζουν ως " ελέου θεού μονάρχες'' με ότι αυτό συν επάγετε τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επιχειρησιακό, οι ανώτατες ηγεσίες. απαξιώνοντας όλους τους υφισταμένους και διαδικασίες λήψεως αποφάσεων.
ε. Διότι μας αντιμετωπίζουν ως ηλίθιους.
στ. Η καταστρατήγηση διαταγών, νόμων προς ίδιο όφελος και αντιλαμβάνονται οσοι διαβάζουν τη εννοώ. Έχει απαξιωθεί παντελώς κάθε αίσθηση δικαίου....ακόμα και σε αναφορές παραπόνων μας βγάζουν τον κόσμο τρελό...παρουσιάζοντας το άσπρο μαύρο.
ζ. Η εκδικητικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το προσωπικό,
η. Και τέλος η δυσμενής οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και κανένας δε δίνει σημασία, υπάρχουν στρατιωτικοί που αναγκάζονται να διατηρούν έως και 3 σπίτια (δικό τους, παιδιών που σπουδάζουν σε διαφορετικά μέρη, αυξημένο κόστος ζωής λόγω μετεθέσεων σε τόπους μη συμφερόντων κ.λ.π) και τα μέτρα που ελήφθησαν από την ηγεσία είναι επιεικώς αχαρακτήριστα (ρωτήστε κυριοι ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ το προσωπικό να σας το πεί)
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΕΘΑ, ΑΝΥΕΘΑ, ΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΜΣΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ......ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΟΥΖΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΜΕΝΑ ......

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η παραίτηση σου και οι λόγοι που σε οδήγησαν σε αυτήν αφορούν μόνο εσένα, φίλε μου.Γιατί να σε ρωτήσουν και να ασχοληθούν αυτοί που λες?Μήπως νομίζεις οτι η ανθρωπότητα κρέμετε από εσένα? και τι εσύ νομίζεις οτι κάνεις?Είσαι κάτι μεταξύ τεμπέλη, αν δεν θες να δουλέψεις και ρίψασπι αν νομίζεις οτι δεν πρέπει να πολεμήσεις.Και θα πάρεις και σύνταξη,γιατί αλλιώς θα σκεφτόσουν τις υποχρεώσεις σου.Μη κλαις φίλε μου δεν χάνεις κατι που σου άρεσε.Την ματαιοδοξία σου δεν μπορούσες να γεμίσεις.Οσο για μας ...ναναι καλά το μοναστήρι.Θα βρεί άξιους να σε αντικαταστήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου όλα αυτά που λες κατα περίπτωση είναι δυνατόν να συμβαίνουν όχι όμως να αποτελούν τον κανόνα. Επιπλέον σε αυτά που γράφεις έχεις πάρει πολύ ακραίες θέσεις οι οποίες θα περίμενε κανείς να βλέπει Α/Φ, οχήματα και καράβια να σαπίζουν, κάτι που όμως δεν ισχύει. Π.χ
α. Η κάθετη πτώση της επιχειρισιακής ετοιμότητας: Δεν λέω είναι μια περίοδος δύσκολη που συμφωνώ ότι επηρεάζει την επιχειρισιακή ετοιμότητα, όμως δεν μπορείς να μιλάς για "κάθετη" πτώση.
β. "Παντελής" έλειψη μέριμνας. Τι σημαίνει αυτό? Παντελής σημαίνει καθολική... εεε για όνομα του Θεού ...
γ.δ.ε..... Τι να πω ?? Παντού χρησιμοποιείς εκφράσεις και λέξεις (κυριάρχηση ηλιθίων, ελέου Θεού μονάρχες, καταστραγηση διαταγών, εκδικητικότητα κτλ) που μάλλον τις χρησιμοποιείς για να νοιώσεις καλύτερα με την επιλογή σου. Σεβαστή μεν αλλά όχι σίγουρα για τους λόγους που λες. Ας μην κοροιδευόμαστε και προσπαθούμε να ρίξουμε λάσπη σε ένα χώρο που όλοι παλεύουμε για να τον έχουμε ψηλά και με αξιοπρέπεια σε σχέση με όλο το υπόλοιπο δημόσιο.
Η μαγκιά φίλε μου δεν ειναι να σκύβουμε το κεφάλι και να αποχωρούμε και μετά να βγαίνουμε να ρίχνουμε λάσπη. Η μαγκιά είναι να καθόμαστε στο πεδίο της μάχης και να προσπαθούμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε ό,τι μπορούμε και ειδικά εσύ αφού όπως φαίνεται από αυτά που γράφεις διακατέχεσαι από τόσο βαθιές ευαισθησίες και ανησυχίες! Παρόλ' αυτά σου εύχομαι κάλή συνέχεια στην νέα πλεόν ζωή σου ως πολίτης!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!!!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΙΔΑΝΙΚΑ!!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ!!!!!!! ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ!!! ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αποδεικνύουν πως οι ηλίθιοι είναι αήττητοι..ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες Συνάδελφε,κοινοποίησες την θλίψη σου και κάποιος "καρδινάλιος" κατέχων το αλάθητο του πάππα,σε τοποθέτησε μεταξύ τεμπέλη και ρίψασπι.
Ανώνυμε @ 4:03 μάθε κάτι που δεν ξέρεις,οι τεμπέληδες δεν παραιτουνται είναι ξεκούραστοι,δούλεψαν άλλοι γι'αυτούς,περιμένουν τη σειρά τους να γίνουν Στρατηγοί για να αποδείξουν την αξία τους!
Επίσης τα ασπόνδυλα δεν αισθάνονται καμμία πίεση όταν σκύβουν,επιβιώνουν στον γλοιώδη κόσμο τους!
Όσον αφορά το "μοναστήρι",γνωστό οτι αποτελεί εκτροφείο τεμπέληδων!
Η επιλογή της αποστρατείας συνάδελφε είναι προσωπική απόφαση και λαμβάνεται μία φορά,δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού από διάφορους εγκάθετους!!!

Απόστρατος

Ανώνυμος είπε...

"When the going gets tough, the tough get going" (όταν τα πράγματα σκληραίνουν, μονο οι σκληροί προχωρουν).
Οποιος πιστευει πραγματικά σε αυτό που ειναι ταγμένος και έχει τα κότσια, αυτός μενει και μάχεται και να πέσει, τουλάχιστον έπεσε πολεμώντας....


Rover

Ανώνυμος είπε...

Φίλε "12 Νοεμβρίου 2010 5:39 μ.μ."
Μου έμαθες για τον τεμπέλη που δεν ήξερα, δεν μου έμαθες όμως για τον ρίψασπι.Το "μοναστήρι" δεν ξέρω αν είναι εκτροφείο τεμπέληδων, σίγουρα όμως έχει "αφιερωμένους".Αν η αποστρατεία είναι προσωπική απόφαση γιατί νομίζεις οτι πρέπει να την δημοσιοποιήσεις και εμείς οι "εγκάθετοι" να συμφωνήσωμε υποχρεωτικά?

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Η ΒΛΑΚΑΣ Η ΨΕΥΤΗΣ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ,
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΨΕΥΤΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

έτσι!!!!έτσι!!!κυριε συνάδελφε 4.03 απλά επιβεβαιώνεις ότι είσται τόσο πολύ ανάλγητοι ωστε δε σας ενδιαφέρουν οι λόγοι που οδηγούν ένα αξιωματικό σε αποστρατεία(άμα δείτε γύρω σας τους περισσότερους αξιωματικούς).. εμπρός στο δρόμο του ΣΤΕΦΑΝΟΥ και τόσων άλλων ...αγωνιστής...εργατικός...με σηκωμένη την ασπίδα....με περγαμηνές στο ΣΞ (σχολές πολέμου, μεταπτυχιακά)...με αγάπη στο ΣΞ....κυριε συνάδελφοι οι μισοί κάθε τάξης(83-84-85-86-87 να μη πάω και παραπέρα) έχουν φύγει 'η έχουν υποβάλλει παραιτήσεις και εσείς στην κοσμάρα σας....εισται αξιολύπητοι και αστείοι...

Ανώνυμος είπε...

Προς το πράσινο papagalino του υπουργείου που είναι ο 4:03 και ο 4:25.
Είσαι το ίδιο παπαγαλάκι του υπουργείου, που εργολαβικά λασπώνει ξεδιάντροπα συναδέλφους, για να του δώσει παράσημο το κόμμα.

Είσαι γνωστός και αισχρός πλεον, παρλαπίπα αντισυνάδελφε..........

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΩΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ??? ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ! ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ....
ΟΡΚΙΣΤΙΚΑΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ...
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ....ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΠΛΕΟΝ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ .....ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ....(ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ)
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ .........
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.......

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πάρα πολύ Ανώνυμε 12 Νοε 2010 4:03 για όλα αυτά που γράφεις για τον συνάδελφο. Είσαι ο μόνος και νομίζω πως δεν κατάλαβες ακόμα που βρίσκεσαι. Μάλλον θα είσαι καλά βολεμένος ανάμεσα στους τεμπέληδες που ανέφερες. Δεν θα έχεις πάρει όπως εγώ, ή πολλοί από τους συναδέλφους, 13 μεταθέσεις σε 28 χρόνια. Να αλλάζουν τα παιδιά σου σχολείο κάθε 2 χρόνια και όταν σπούδαζαν να είναι το ένα στη θεσσαλονίκη και το άλλο στην Κρήτη και να παλεύεις με ένα μισθό να βγάλεις πέρα ενοίκια, λογαριασμούς και να έχεις και τους καυλόστρατους να σου τα πρήζουν με ότι μ-----α φαντάζεσαι. Να δουλεύεις σαν μαύρος και να σε δουλεύουν και από πάνω, αραχτοί στις γραφειάρες τους, σκεπτόμενοι ποιά θα είναι η επόμενη κομπίνα που θα κάνουν για ίδιο όφελος όπως ανέφερε και ο παραιτηθείς συνάδελφος. Αλήθεια θα ήθελα να μάθω σε τι κόσμο ζεις και τα λες όλα αυτά. Ναι θα πάρει σύνταξη γιατί με αυτές τις προοπτικές κατετάγει στο Στράτευμα, δεν θα είναι όμως αυτή που περίμενε γιατί τα κόψανε όλα, δώρα, επιδόματα, έχουν χρεώσει το Μ. Τ. και ποιός ξέρει τι θα κάνουν ακόμη για να υποφέρουν και άλλο οι Ένοπλες Δυνάμεις. Το Παχύδερμο που είπε ότι μαζί τα φάγαμε και ο ελέφαντας που μας είπε αντιπαραγωγικούς δεν τα έλαβες υπ, όψιν? Ή είσαι και εσύ δίπλα τους και γλύφεις, έρπεις και ποιός ξέρει τι άλλο κάνεις για να φτάσεις και εσύ να ασκείς εξουσία από το πουθενά, όπως πολλά κομματόσκυλα.!!! ( Ένας απόστρατος παραιτηθείς αλλά με το κεφάλι ψηλά και την συνήδεισή του ήσυχη, γιατί το ψωμί που έφαγε στο στράτευμα το δούλεψε και με το παραπάνω. Μου χρωστάει η Πατρίδα, δεν της χρωστάω.!!!!).

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πάρα πολύ Ανώνυμε 12 Νοε 2010 4:03 για όλα αυτά που γράφεις για τον συνάδελφο. Είσαι ο μόνος και νομίζω
πως δεν κατάλαβες ακόμα που βρίσκεσαι. Μάλλον θα είσαι καλά βολεμένος ανάμεσα στους τεμπέληδες που ανέφερες.
Δεν θα έχεις πάρει όπως εγώ, ή πολλοί από τους συναδέλφους, 13 μεταθέσεις σε 28 χρόνια. Να αλλάζουν τα παιδιά σου
σχολείο κάθε 2 χρόνια και όταν σπούδαζαν να είναι το ένα στη θεσσαλονίκη και το άλλο στην Κρήτη και να παλεύεις με
ένα μισθό να βγάλεις πέρα ενοίκια, λογαριασμούς και να έχεις και τους καυλόστρατους να σου τα πρήζουν με ότι μ-----α φαντάζεσαι. Να δουλεύεις σαν μαύρος και να σε δουλεύουν και από πάνω, αραχτοί στις γραφειάρες τους, σκεπτόμενοι ποιά θα είναι η επόμενη κομπίνα που θα κάνουν για ίδιο όφελος όπως ανέφερε και ο παραιτηθείς συνάδελφος. Αλήθεια θα ήθελα να μάθω σε τι κόσμο ζεις και τα λες όλα αυτά. Ναι θα πάρει σύνταξη γιατί με αυτές τις προοπτικές κατετάγει στο Στράτευμα, δεν θα είναι όμως αυτή που περίμενε γιατί τα κόψανε όλα, δώρα, επιδόματα, έχουν χρεώσει το Μ. Τ. και ποιός ξέρει τι θα κάνουν ακόμη για να υποφέρουν και άλλο οι Ένοπλες Δυνάμεις. Το Παχύδερμο που είπε ότι μαζί τα φάγαμε και ο ελέφαντας που μας είπε αντιπαραγωγικούς δεν τα έλαβες υπ, όψιν? Ή είσαι και εσύ δίπλα τους και γλύφεις, έρπεις και ποιός ξέρει τι άλλο κάνεις για να φτάσεις και εσύ να ασκείς εξουσία από το πουθενά, όπως πολλά κομματόσκυλα.!!! ( Ένας απόστρατος παραιτηθείς αλλά με το κεφάλι ψηλά και την συνήδεισή του ήσυχη, γιατί το ψωμί που έφαγε στο στράτευμα το δούλεψε και με το παραπάνω. Μου χρωστάει η Πατρίδα, δεν της χρωστάω.!!!!).

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12 Νοε 2010 4:03. Το Παχύδερμο που είπε ότι μαζί τα φάγαμε και ο ελέφαντας που μας είπε αντιπαραγωγικούς δεν τα έλαβες υπ, όψιν? Ή είσαι και εσύ δίπλα τους και γλύφεις, έρπεις και ποιός ξέρει τι άλλο κάνεις για να φτάσεις και εσύ να ασκείς εξουσία από το πουθενά, όπως πολλά κωμματόσκυλα.!!! ( Ένας απόστρατος παραιτηθείς αλλά με το κεφάλι ψηλά και την συνήδεισή του ήσυχη, γιατί το ψωμί που έφαγε στο στράτευμα το δούλεψε και με το παραπάνω. Μου χρωστάει η Πατρίδα, δεν της χρωστάω.!!!!).

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να υπάρχουν στρατιωτικοί που να γνωρίζουν απο στρατό και να μην καταλαβαίνουν το χάλι του; Αφού είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, δεν θα ακολουθούσε την καθοδική πορεία; Ακριβώς γι'αυτό λοιπόν χρειάζονται ικανοί άνθρωποι στην ηγεσία, που θα μπορούσαν να συγκρουστούν με το σύστημα.Για μας που υπηρετούμε, τέτοιους δεν βλέπουμε. Όσοι υπήρχαν αποστρατεύτηκαν, είτε παραιτούμενοι, είτε κρινόμενοι ως ακατάλληλοι. Η παραίτηση είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού μόνο όσοι γνωρίζουν πως λειτουργεί ένας στρατός, καταλαβαίνουν οτι δεν υπάρχει ελπίδα. Και αυτό, είμαι βέβαιος οτι θα το βρούμε μπροστά μας.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς συνάδελφε, το giorgo θα πάρει πακιστανούς στην θέση σου.
Τα κομματόσκυλα θα εχουν συναδέλφους το μεχμετ και τον μουσταφά.
χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

μπρε καθήστε εδώ που είναι καλά.....κάτι ψιλοπροβληματάκια υπάρχουν και τα οποία σε λίγο καιρό θα ξεπεραστούν και αυτά από τους σκληρούς και δυνατούς, δείξτε λίγη κατανόηση και εσείς σε αυτά τα αξιόλογα παιδιά που έχουν αφιερωθεί στο έρπιση....θα τους στείλουμε και το νέο μπεστ σέλερ "ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ" με αφιέρωση.

Unknown είπε...

Συνάδελφοι μην δίνετε τροφή στους Πάγκαλους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ...
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...
ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ...
ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ...
ΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ...
ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΩΡΑΡΙΑ , ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΥΡΙΟΙ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ..ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΤΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ 4.03 Η ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ Η ΓΛΥΩΔΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΚΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ, ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΠΛΗΝΑΔΕΛΦΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πενταγωνίτης 4.03, πιστεύω να κατάλαβε ότι είναι ΤΕΛΕΙΩς ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Τέτοιοι αντισυνάδελφοι κομματικοί εργολάβοι δεν έχουν θέση εδώ.

ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Ανώνυμος είπε...

Για τον εγκάθετο 4.03 μόνο μία πρόταση του αρκεί "κρίνει εξ΄ιδίων τα αλλότρια.
Αντώνης Σ

Ανώνυμος είπε...

φιλε 11:22 μαζισου γιατι εγω εφυγα αλλα πριν 1 μηνα εφυγα και απω ελλαδα ,,,,,η λογοι δικοι μου ...εξευτελισμος...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι όπως τα λέει η ανάρτηση είναι !!! Εάν κάποιος κατέχει θέση ευθύνης και θίχτηκε ας θεωρήσει ευατόν ώς εξαίρεση ! Ο κανόνας είναι ότι τις θέσεις κλειδιά και ευθύνης τις δίνουν στους ώστε εύκολα να αποδομίσουν τα παντα...

Αντε Νύχτα...!!!