Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ

Σύγκριση της οικονομικής τακτικής της κυβέρνησης των Αθηνών με του Δουβλίνου προ του ΔΝΤ

«Η περίπτωση της Ιρλανδίας δείχνει ακριβώς αυτά που δεν έκανε, δεν τόλμησε ή δεν θέλησε να κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, αναδεικνύοντας την ανικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης .
ΕΤ 30/11

ΕΛΛΗΝΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ακριβως όσα δεν έκανε ή δε θέλησε να κάνει, ούτε ο Καραμανλής,ούτε Ο Σημίτης,ούτε ο Μητσοτακης, ούτε η Οικουμενική, ούτε ο Παπανδρέου μπαμπάς, ουτε ο Καραμανλής θειός, ούτε ο Ράλλης, οι χούντες, ο Παπανδρέου παπούς και......ουφ βαρέθηκα.... όλοι όσοι κυβέρνησαν μετά τον Καποδίστρια την Ελλάδα (είτε στην πεδιάδα είτε στο βουνό) θα προσέθετα εδώ, για να μη χαρακτηριστούμε ότι ανήκουμε από δω ή από εκεί, διότι απλά δεν ανήκουμε.....και όλοι τους ενδιαφέρθηκαν για την πάρτη τουςμ τον οικογενειών και των συμφερόντων τους. Τόσο απλά.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι χθες δεν παρέλειπα καθημερινά να επισκέπτομαι το army alert πιστεύοντας ότι αποτελεί την φωνή όλων ένστολων (ε.ε ή ε.α) που δεν έχουν άλλο τρόπο να εκφρασθούν ,όχι διότι δεν μπορούν, αλλά διότι έμαθαν να παίρνουν μία εντολή και να την εκτελούν χωρίς να σκέπτονται.
Τα συμφέροντα τα δικά τους και της οικογενείας τους θα τα φρόντιζε η ηγεσία τους (έτσι μας έμαθαν), ώστε εκείνοι απερίσκεπτοι να είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους .
Η ηγεσία μας πρόδωσε, είτε με την βροντώδη αφωνία της(όπως είχε πει κάποιος συνάδελφος), είτε ξεπουλώντας χωρίς να μας ρωτήσουν όλα εκείνα που οι πριν από εμάς δημιούργησαν ή παραχώρησαν με δωρεές.
Τώρα μας προδίδεις και εσύ συνάδελφε που έστησες την ως άνω αναφερόμενη ιστοσελίδα. Αφού μας γλύκανες με τα καυτά άρθρα σου για το στράτευμα ανοίγοντας άγνωστες σελίδες που μέχρι χθες δεν γνωρίζαμε (κατάντια του ΜΤΣ κλπ), αρχίζεις τώρα σιγά – σιγά να ξεδιπλώνεις τις πολιτικές σου πεποιθήσεις κάνοντας συγκρίσεις με το τι έκανε ή τι δεν έκανε συγκεκριμένο κόμμα στο παρελθόν προσπαθώντας να τους ρίξεις τα βάρη προκειμένου να υποστηρίξεις το κόμμα της αρεσκείας σου. ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!

@rmy @lert είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ.
ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΑΠΛΑ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εμ γι αυτό τα γραψα στις 10.10 να προλάβω κανα παρεξηγιάρη.
Το να δημοσιεύεις τα πάντα , καμμιά φορά ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως.....
Παντως το έχω ξαναπεί, αν μπορείτε να ενισχύετε πάντα όλες τις δημοσιεύσεις με ένα απλό "Το παρόν κείμενο άρθρο-σχόλιο δεν εκφράζει τις απόψεις του Army Alert" θα σας απάλασσε από "παραρμηνευτές" και τυχόν "παρεξηγιάρηδες" ανευ και μετά αιτίας..