Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

"ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ"!

Θα πρέπει να ντρέπεσαι εσύ που σκέφτηκες αυτό το πρωτοσέλιδο, και θα έπρεπε
Να επέμβει ο εισαγγελέας για περιύβριση αρχής καθώς και η ΕΣΗΕΑ για να σε βάλουν
στη θέση σου, διότι ο μόνος που δεν δικαιούται να ομιλεί για «ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ», είσαι
εσύ ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ

Η εφημερίδα ΆλφαΕΝΑ είναι ως γνωστόν το κομματικό όργανο του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη , μέσω του οποίου ανακοινώνει τις αποφάσεις του αρχηγού, τις κομματικές οργανώσεις και γενικά τις δραστηριότητες του κόμματός του και απευθύνεται κυρίως στους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ.

Το παρακείμενο πρωτοσέλιδο όμως ξεπερνά κάθε είδους απάτη και λοιδορία έναντι των αρχηγών τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ. Με το εξυπνακίστικο σύνθημα ο κύριος Καρατζαφέρης, (γιατί ο ίδιος προσωπικά σχεδιάζει το πρωτοσέλιδο) είναι σαν να χαρακτηρίζει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς ως εκβιαστές και τους εξομοιώνει με τους «τρομοκράτες» των σπιρτόκουτων
ΕΛΛΗΝΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι ιδιοι ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Τα φασιστόμουτρα του Καρατζαφέρη επιδράμουν σ'αυτές τις τοπικές εκλογές "με προβιά αρνιού"κεκαλυμένοι και ως εθνοσωτήρες προτείνουν"καθαρά χέρια-καθαρές ιδέες-καθαρές λύσεις".Η βρώμα και η δυσωδία τους όμως δέν μπορεί να κρυφτεί και μας περικύκλωσε.Έγιναν αντιληπτοί και οι σάπιες σκέψεις τους αποκαλύπτονται διαρκώς.
Μαυρίστε τους πριν μας μαυρίσουν την Πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΥΡΤΗΣ διαφημιστής βρακιών "απέξω εμφάνιση ,από μέσα άνεση",μαζί με τον φασίστα μπουμπούκο και την υπόλοιπη συμμορία δεν ξαναβλέπουν κοινοβούλιο!!!
Ρουφιάνοι του Παπανδρέου και του Μητσοτάκη!!!Ούστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη τσιμπάτε και παρασύρεστε. Εκτός από την τιμωρία των μνημονιακών μην ξεχνάτε τους λαθρομετανάστες και το τζαμί. Αν κατασκευαστεί τζαμί, ξεχάστε την Αθήνα γιατί θα γίνει Μπεϊρούτ.

Γιώργος Αιγάλεω

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΠΩΠΩΠΩ Η ΤΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε ..... εσύ που ανησυχείς για το τζαμί.

Σκέψου λίγο, έτσι όπως πάμε δεν θα μείνει έλληνας για έλληνας στην Ελλάδα, οι (λαθρο) οικονομικοί μετανάστες (όσοι μπορούσαν έχουν ήδη φύγει) μας αδειάζουν τη γωνιά, ... σε λίγο δεν θα χρειάζεται τζαμί (θα μπει και το ΔΝΤ στη μέση και θα απαιτήσει να πάρει αυτό τα λεφτά)!!!!!