Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Όταν ο Νότης μιλάει τα λέει όλα!

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Νότης Σφακιανάκης .
Οργή για όσα συμβαίνουν, για τους λαθρομετανάστες που βιάζουν την ζωή των Ελλήνων, για τους πολιτικούς, ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ τους υπεύθυνους!
Η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει στους Έλληνες!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Νότη γιατί << οι σκύλοι>> έχουν περισέψει.Και άν κανένας μα@@@@ς πει ότι μιλάς διότι πρόσφατα κυκλοφόρησες νέο δίσκο,εγώ απαντάω σε αυτούς για σένα, ότι εσύ προσωπικά δεν χρειάζεσαι διαφήμιση για να πουλήσεις δίσκους.

Ανώνυμος είπε...

Νότη είσαι ο ΕΝΑΣ και ο μοναδικός.

Ανώνυμος είπε...

O NOTHS TA LEEI EDV KAI PARA POLLA XRONIA GIA TOUS PANTES.
IDIAITERA GIA THN EKKLHSIA A.E,
KAI TON BGALLAN AIRETIKO.

DUSTHXWS NOTH MOU, OLOI MAS EIMASTE ABOULA ZWA, KAI PAME OPOU FUSAEI O ANEMOS.
EXOUME KSEXASEI PLEON TI EIMASTE, O POLEMOS KATA THS E8NIKHS MAS SUNEIDHSHS EXEI PETYXEI, TO TELOS TOU E8NOUS MAS EINAI PLEON MIA TUPIKH DIADIKASIA.

PERSEAS

Ανώνυμος είπε...

...και τώρα μας δρόσισε.

Ανώνυμος είπε...

Aν περιμένουμε από τον Notis να υπερασπιστεί τα αυτονόητα, άντε και στον Big Brother. Φυσικά και μας δρόσισε ο ντιριντάχτα του τίποτα. Αλλά αυτά περιμένουν οι ''Έλληνες'' του καναπέ και του ωχαδερφισμού. Αρχαιοπαρλαδόροι κουφιοκεφαλάκηδες της αστικής πατριδοκαπηλείας και του βούρκου. Δεν θα ξυπνήσουμε ποτέ και δεν θα αλλάξει τίποτα έτσι.
Και ο λόγος;
Γιατί έτσι μας κατεύθυναν και μας εγκλώβισαν. Τα κατάφεραν οι οικογένειες των άκρατων τεχνοκρατών. Ο εμπαιγμός και η λοβιτούρα είναι στο πετσί μας. Πρέπει να σταματήσουμε να ανεχόμαστε τον εμπαιγμό πρώτα από όλα και μετά τα λέμε. Δηλαδή από τις εκλογές τι καταλάβατε; Πάλι ωσαν πρόβατα ψηφίσαμε,και θα ψηφίσουμε), μη χυθεί το γάλα. ΑΑΑ ξέχασε ότι υπήρξε και πρόοδος με το 2,5% που πήρε ο αρχιφασίστας της χρυσής χαραυγής στην μικρή αθήνα. Και εις άλλα. Ωιμέ

ΙΛΑΡΧΟΣ