Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ένας Ανώνυμος Ανώτερος Έλληνας Αξιωματικός του ΠΝ ρωτά: "Πως να δώσω διαταγές?"


Με καταρρακωμένο το ηθικό νιώθει και αυτός ένας από το πλήρωμα του. Τα προβλήματα πλέον είναι και τα ίδια και μεγάλα. Η ψαλίδα του ταξικού διαχωρισμού έχει εκλείψει προ πολλού και στο τούνελ της κρίσης δεν υπάρχει φως.



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διοικηση δια του παραδειγματος . με σκυμενο κεφαλι δεν γινεται

Ανώνυμος είπε...

Οταν μπαίνεις σε αυτό το δίλημα δεν το δημοσιοποιείς.Δεν ζητάς τάχα απαντήσεις και στήριξη σε "ανώνυμους χειροκροτητές ηρώων".Είσαι εκτός αποστολής.ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ ΠΙΚΡΟΧΩΛΟΙ...ΑΚΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΞΥΠΝΙΟΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ?? ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ....

Ανώνυμος είπε...

η αποστολή είναι μια: γλείφοντας τους προϊσταμένους πατώντας τους υφισταμένους καρφώνοντας τους συμμαθητές μας, έρποντας και με το κέρατό μας μερικές φορές να κατακτήσουμε τον ΑΝΣΚ του ανωτάτου.

Unknown είπε...

Αγαπητέ κύριε εφ' όσον δεν μπορείς να διοικήσεις, είναι ποιό έντυμο να παραιτηθείς και να πας στο σπίτι σου. Σκέψου και να σου έλεγαν να πολέμήσεις, θα έφευγες σαν λαγός...ντροπή σου και λες ότι έχεις ορκιστεί. Την πατρίδα υπηρετείς.

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο δίλλημα το είχαν και όσοι από τους Αξκούς του Χίτλερ είχαν μείνει με σώας τας φρένας.

Οι επιλογές =

-Προσπάθησαν να τον βγάλουν από τη μέση - είτε εκτελέστηκαν, είτε αυτομόλησαν. Στη δικιά μας περίπτωση ή πας σε άλλη χώρα, μετά από παραίτηση, όσο υπάρχει ακόμα και αυτή η δυνατότητα.

-Δεν έκαναν τίποτα και συνέχισαν να υπηρετούν. Τους δίκασαν στη Νυρεμβέργη κλπ κλπ. Στη δικιά μας περίπτωση όταν κάποια στιγμή θα ξυπνήσει ο λαός τότε .... θα τους πάρει και αυτούς η μπάλα.


Μεταξυ μας δεν θα γίνει τίποτα από τα παραπάνω καθόσον σύντομα και μετά από γενικό κραχ θα γίνει ένας ακόμα μεγάλος πόλεμος και τότε....

η συνέχεια επί της ......οθόνης (όσο ακόμα θα υπάρχουν TV, κανάλια και.... ρεύμα!!!!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 8.14 :
ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ???
ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ) ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ Ή ΕΛΥΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑ......Α ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ) ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ????ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΓΥΓΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ) ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. ΕΣΥ ΟΧΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ....
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...