Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Καρατζαφέρη κόψε τις εξυπνάδες!

Αποτύχατε παταγωδώς, γίνατε μέρος του συστήματος και το υπηρετείτε πολύ πιο απαίσια από τους επαγγελματίες πολιτικούς και γόνους πολιτικών οικογενειών!

Η πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:

«Διάβασα στον Τύπο ότι ο Επικεφαλής του κλιμακίου του Δ.Ν.Τ. που βρίσκεται στην Ελλάδα πήγε να νοικιάσει διαμέρισμα Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δίπλα στου Άκη Τσοχατζόπουλου για να σας δώσω το στίγμα, με 9.100 ευρώ το μήνα ενοίκιο.
Προς τον Αξιότιμο Εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ., για όσο χρόνο μείνει στην Ελλάδα, που ευχή μας είναι να είναι ο ελάχιστος δυνατός, του προσφέρω στην παραλιακή ζώνη διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα στον όρμο του Φαλήρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα 9.100 ευρώ του ενοικίου θα κατατίθενται στο Ταμείο της Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους. Τον προσκαλώ δε, να έρθει ο ίδιος ή εκπρόσωπος του να δει την ποιότητα της προσφοράς. Πιστεύω λοιπόν ότι η προσφορά μου θα γίνει αποδεκτή και θα πάψει όλη αυτή η προκλητική διαδικασία».

Αφήστε κ. Καρατζαφέρη αυτές τις εξυπνάδες για να μην πω ανοησίες, και ασχοληθείτε λίγο σοβαρά με τα κοινά , αφού επιθυμείτε να ασχολείσθε με την πολιτική. Ψηφίσατε έστω και επί της αρχής την επιβολή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στους έλληνες και τώρα το έχετε ρίξει στον ανταρτοπόλεμο. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ να ομιλείτε διότι είσθε ένας κοινός λαοπλάνος και ξαναγυρίσατε από εκεί που αρχίσατε . Από το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ και γρήγορα θα αντιληφτείτε ότι μπορεί να είστε ο πρωταγωνιστής των τηλεπαραθύρων του κ. ΑΥΤΙΑ κλπ πληρωμένων υπαλλήλων του συστήματος καθώς και speaker στους ραδιοφωνικούς σταθμούς (αυτή άλλωστε ήταν και η δουλειά σας χρόνια), δεν αντιπροσωπεύετε όμως αυτά που θελήσατε να προσδοκεί κάθε Έλληνας και Ελληνίδα όταν ξεκινήσατε ομολογουμένως μια καλή προσπάθεια.

Αποτύχατε όμως παταγωδώς, διότι σύντομα γίνατε μέρος του συστήματος και το υπηρετείτε πολύ πιο απαίσια από τους επαγγελματίες πολιτικούς και γόνους πολιτικών οικογενειών . Κάνω λάθος; Δεν νομίζω. Όπως οι παλαιοπολιτικοί και τα άλλα κόμματα που διαρκώς τα μέμφεστε, και σεις διορίσατε στη Βουλή υπαλλήλους αργόμισθους που τους πληρώνει ο ελληνικός ΛΑΟΣ και ΟΧΙ το ΛΑ.Ο.Σ και μάλιστα πρόσωπα συγγενικά σας ή πολύ–πολύ κολλητά σας και που δεν έχουν καν τα προσόντα για διορισμό στο δημόσιο και που παρέχουν τις «υπηρεσίες» τους σε σας προσωπικά και στο κόμμα σας. Και σεις ψηφίσατε πολλάκις, εκτός του μνημονίου, αντιλαϊκά μέτρα όπως και σεις κάνετε χρήση όλων των προνομίων που σας παρέχει η Βουλή , όπως αυτοκίνητα ,που χρησιμοποιεί και η σύζυγός σας και κάποια άλλα «κοντινά» σας πρόσωπα, κινητά τηλέφωνα, τηλεφωνικές γραμμές, αεροπορικά εισιτήρια και τόσα πολλά που θα έπρεπε να γράφω για ημέρες. Και ποιος πληρώνει για αυτά; Εμείς φυσικά οι έλληνες πολίτες.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ «ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ιδρύθηκε στις 14/09/2000 από τον Πρόεδρό του και τότε ανεξάρτητου βουλευτή κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Η απόφαση για την ίδρυσή του ΛΑ.Ο.Σ. πάρθηκε μετά τη διαπίστωση ότι τα λεγόμενα «μεγάλα κόμματα» όχι μόνον στερούνται οράματος για την πρόοδο του λαού και της χώρας μας, αλλά επιπλέον δεν αντέχουν την αλήθεια και τείνουν να παρασύρουν την πατρίδα μας σε επικίνδυνες περιπέτειες με την πολιτική και τον ενδοτισμό τους σε ξένα κέντρα αποφάσεων. Η ίδρυση του ΛΑ.Ο.Σ. έγινε για να αντιμετωπιστούν οι δύο εθνικές αναγκαιότητες που δημιουργήθηκαν από την αδιέξοδη πολιτική των όσων κυβέρνησαν τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, η ανάγκη για αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας και η ανάγκη για ανατροπή του κατεστημένου που καταδυναστεύει τη χώρα μας και την οδηγεί σε βαθμιαίο αφελληνισμό και υποδούλωση.
Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι σε ΡΗΞΗ με όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και επιδιώκει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σημερινού δικομματικού συστήματος που απεικονίζει την χρεοκοπία της πολιτικής και οδηγεί την Ελληνική κοινωνία στην παρακμή».

Αυτά είναι δικά σας λόγια του 2004.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ!

Υ.Σ.
ΚΙ ΕΓΩ, KAI ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 120 τ.μ. ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ!
ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: