Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Κ.Παπούλιας: Εγγύηση ασφάλειας οι Ένοπλες Δυνάμεις

Απάντηση στον Πάγκαλο οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωθηκε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για όλα τα θέματα που αφορούν τις Ενοπλες Δυνάμεις.
Ο κ. Παπούλιας χαρακτήρισε την ενημέρωση που είχε -διάρκειας μεγαλύτερης της μιάμισης ώρας- λεπτομερή, σε βάθος και πολύ σημαντική.
«Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, εξαιτίας της ετοιμότητας και του υψηλού φρονήματός τους, αποτελούν εγγύηση και για την ασφάλεια της περιοχής και για την ασφάλεια του ελληνικού λαού, που έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στα ένστολα παιδιά του», δήλωσε μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε:
«Αποτίουμε τιμές στους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων για τη δουλειά που κάνουν, μία δουλειά, που χρειάζεται γερά νεύρα και ξεπερνά τις ψυχοσωματικές αντοχές ενός ατόμου. Τιμάμε αυτές τις Ενοπλες Δυνάμεις και είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιες Ενοπλες Δυνάμεις νομίζω ότι η Ελλάδα θα έχει τουλάχιστον την ηρεμία της για να ρίξει τις δυνάμεις της στη μεγάλη μάχη για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ 3 Π
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΓΚΑΛΟΣ
ΟΠΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλα μας ανατριχιασε τωρα.Αντε ρε κοπροσκυλο και εσυ.........ολα τα γουρουνια την ιδια φατσα εχουν.Που ησουν στην Γιορτη Των Ε.Δ ? Ρε ουστ προδοτη της πατριδας και εσυ....μονο βιτρινα εισαι ....Την ευθηξια να παραιτηθης σαν ενδειξη διαμαρτυριας για ολα τα κακα που γινονται στον τοπο δεν την εχεις .........

Ανώνυμος είπε...

Οι τελευταιες 2 γραμμες μου κινησαν την υποψια, τι εννοει?

Που θα ριξουν τις δυναμεις τους οι Εν.Δυν.?

Ανώνυμος είπε...

Το κόλπο με τον καλό και τον κακό μπάτσο. Ο τουρκολάγνος Παπούλιας (που έχει γαμπρό Τούρκο και εγγονές Αϊσέ και Λεϊλά) ήρθε τώρα να ... ξεπλύνει την προσβολή.

"με τέτοιες Ενοπλες Δυνάμεις νομίζω ότι η Ελλάδα θα έχει τουλάχιστον την ηρεμία της"
Παπούλια η Ελλάδα δεν πρόκειται να έχει την ηρεμία της γιατί την κυβερνούν προδότες υποκριτές σαν εσένα, και την απειλούν Τούρκοι σαν τον γαμπρό σου και τις εγγονές σου.

Ουστ βρωμόσκυλα!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα μας θυμηθηκε ο Προεδρος.. πλακα μας κανεις ρεεεεεεε. Γιατι δεν βαζεις χερι σε ολους που μας βριζουν?? Γιατι δεν βαζεις στους Υπουργισκους πουκοβουν τα εισοδηματα μας>>>>???
ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ