Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΛΑΟΣ κόμμα Τουρκοκοτζαμπασηδων, Καλλικαντζαρων, Τζορμπασηδων και Κεχαγιαδων, βλαβερό για την πατριδα μας!.

Ανοιχτή επιστολή, προς τον Πρόεδρον του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρη, του Γεωργίου Χατζηθεοδώρου τ. πολιτευτή της ΕΔΗΚ.

ΘΕΜΑ: Δικογραφια για τα παραποιημενα στοιχειa που αφορουν το δημοσιονομικο ελλειμμα της Ελλαδος και εσταλησαν στη Euro-stat. Καταθεση τον περασμενο Φεβρουαριο, μηνυτηριες αναφορες στην Εισαγγελια Πρωτοδικων της Αθηνας από τον......
ΛΑ.ΟΣ.

Αξιοτιμε κυριε Πρόεδρε,

κατ’αρχην ως τ. πολιτευτης της ΕΔΗΚ επιθυμω να διατυπωσω, ότι θεωρω την υπαρξη του κομματος σας, δηλαδή ενός κομματος που στηριζεται απο την καστα της θεοκρατιας των ανδρων που φορουν μαυρες φουστες,δηλαδή από τους επιγονους των Τουρκοκοτζαμπασηδων, Καλλικαντζαρων, Τζορμπασηδων και Κεχαγιαδων, βλαβερη για την πατριδα μας.

Σχετικα με την παραποιηση στατιστικων στοιχειων που αφορουν το δημοσιονομικο ελλειμμα και το εξωτερικο χρεος θα σας συμβουλευα να καταθεσεται ως ΛΑ.ΟΣ μηνυτηρια αναφορα στο ευρωπα’ι’κο δικαστηριο κατά του Βελγιου, της Γαλλιας, Ιταλιας, Γερμανίας και Ισπανιας αλλά και κατά το Eurostat.
Αυτό δεν δεχθηκε τα στοιχεια της ελληνικης κεντρικης τραπεζας αλλά της εβρα’ι’κης κερδοσκοπικης εταιρειας «Goldmann Sachs» που ελαβε από την τότε ελληνικη κυβερνηση προμηθεια για την παραποιηση των στατιστικων στοιχειων 300.000 δολλα- ρια των ΗΠΑ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ κατά νοημα.
Συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: