Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Το μη χειρότερα μοιάζει σαν ευχή χωρίς αντίκρισμα μια και η φαιδρότητα δεν έχει πια όρια!

Δείξετε επιτέλους και λίγο σεβασμό σε αυτούς που παραπλανήθηκαν και σας ψήφισαν περνώντας σας για σοβαρό!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός (e-mail: prevejohn@yahoo.gr)

Το ακούσαμε και αυτό διά στόματος του κ. Καρατζαφέρη και δεν το πιστεύαμε!!!

Μοιάζει εξωφρενική αλλά είναι αληθινή η πρόταση του για μπουκάρισμα των ελεγκτικών οργάνων στα διάφορα κέντρα διασκέδασης, σφράγισμα των εισόδων για να μη ξεφύγουν οι μεγαλοπαράνομοι!... και έλεγχος των θαμώνων (με τα χέρια πάνω στο τραπέζι) για το ποιοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι!!!

Όποιοι δε εντοπίζονται, θα πρέπει να λογοδοτούν μια και ο κ. Καρατζαφέρης θεωρεί ότι όσοι διασκεδάζουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες είναι ανίκανοι προς εργασία την επόμενη μέρα!!! Επίσης προτείνει όσοι πετούν καλάθια με λουλούδια στις τραγουδίστριες (με τα μπούτια) θα πρέπει να υπόκεινται σε εξονυχιστικό φορολογικό έλεγχο!!!

κ. Καρατζαφέρη κάποιος φίλος που άκουσε τα λεγόμενα σας πέταξε στην παρέα την ατάκα να μη σας δίνουμε και πολύ σημασία μια και είστε κουτσουλημένος από περιστέρι.(σε κάποια Θεοφάνεια) Θυμάμαι μάλιστα ότι τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου το είχατε εκλάβει ως θεϊκό σημάδι!!!

Να πούμε και μη χειρότερα αν και νομίζω ότι δεν μπορούν να υπάρχουν, αλλά επιτρέψτε μου να σας υποβάλω δυο ουσιώδη ερωτήματα που αφορούν τις τόσο σοβαρές προτάσεις σας!!!!!!!!!!!!

1ον Αν κάποιος δημόσιος υπάλληλος διασκεδάζει ξημερώματα Σαββάτου ή Κυριακής, μετράει για την Δευτέρα;

2ον Ο κράχτης του μαγαζιού που ρίχνει λουλούδια ή ανοίγει σαμπάνιες για να παρασύρει και άλλους να κάνουν το ίδιο θα υπόκεινται σε φορολογικό έλεγχο;

Επίσης θα σας έλεγα για καλύτερο έλεγχο να προτείνετε να μαρκάρουν τους δημοσίους υπαλλήλους με μια φωσφοριζέ γραμμή στο κούτελο για να τους εντοπίζετε από μακριά στο ημίφως των νυκτερινών κέντρων!!!

Τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι κάποια στιγμή και η φαιδρότητα πρέπει να έχει κάποια όρια και καλό είναι να δείξετε επιτέλους και λίγο σεβασμό σε αυτούς που παραπλανήθηκαν και σας ψήφισαν περνώντας σας για σοβαρό!!!
staratalogia.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ "ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

O κωλοτούμπας να πληρώσει για χρήση εθνικής συχνότητας απο το "Volkisher Beobachter" τηλεαστυ,που του χάρισε ο δρακουμέλ μητσοτάκης.
Το ΣΔΟΕ να αρχίσει τον έλεγχο από το ίδιο το τηλεκόμμα!
Προτείνει το λαμόγιο με ύφος καρδιναλίου τις ανοησίες του και λύνει τα πάντα από τηλεοράσεως.Να τον δω πως θα στηρίζει τον ΓΑΠ μαζί με την Ντόρα στην συνεκμετάλευση του Αιγαίου που κανόνισαν.
Ουστ "πατριώτη" καρατζαφύρερ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕΒΑΣΘΕΙ;

Ενημέρωση για τον Πολιχνίτο είπε...

Ο καλός θεούλης δεν έδωσε σε όλους μας το ίδιο μυαλό οπότε και δεν μπορώ να σας καταλογίσω δόλο. Για το καλό της πατρίδας κάνετε κριτική, ούτε μπορώ να φανταστώ ότι έχετε προσωπικό όφελος που ασχολείστε με τον Καρατζαφύρερ. Όμως εδώ υπάρχουν ποιο σοβαρά θέματα. Υπάρχει το θέμα των ομολόγων που έφαγαν οι άνθρωποι της Ν.Δ. τα χρήματα των ταμείων, υπάρχει το θέμα ότι κανείς δεν έχει πληρώσει για τον παράνομο πλουτισμό του τα κότερα του, Μαντέλιδες, Τσουκάτοι, ματώνουν άνθρωποι επειδή δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους και ταυτόχρονα άλλοι διασκεδάζουν γύρω τους κατασπαράσσοντας τους άλλους και σας ενόχλησε αυτό ότι κάποιος τρελός δεν σκέφτεστε και δεν μιλά σαν τους άλλους πολιτικούς να μας σφάζουν με το γάντι, φαντάζομαι τους ψηφίζεις κιόλας. Ποιο είναι ποιο ακαταλαβίστικο για σένα αυτό που έγραψες ότι είπε ο πρόεδρος για τα κέντρα διασκέδασης ή αυτό που έκλεισε τη Βουλή για να παραγραφούν τα δομημένα ομόλογα ή που άφησαν τον Χριστοφοράκο να φύγει ή που δεν πήγε κανείς φυλακή. Μπουρλότο θέτε είστε Βαβέλ. ΚΑι κάτι από την γραφή "μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσει"