Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

Πώς βιώνουν τις καθημερινές αερομαχίες οι «γαλάζιοι αετοί» και πώς απαντούν σε όσους τους χαρακτηρίζουν «αντιπαραγωγικούς». Ο πρώην αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και υφυπουργός Εθνικής Αμύνης επί των κυβερνήσεων του Α. Παπανδρέου με άρθρο του στα «Επίκαιρα» καλεί τον κ. Πάγκαλο να αναγνωρίσει το σφάλμα του και να ανακαλέσει.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν δικαιούται να ομιλεί ο πλέον κομματικοποιημένος αξιωματικός που διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις επί εποχής του. Είναι αυτός που διέλυσε οικογένειες και το μισθολόγιο του προσωπικού. Είναι αυτός που με την εγκάθετη κομματική συμπεριφορά του έγινε ΥΦΕΘΑ κατά την εποχή διακυβέρνησης του βαθέως ΠΑΣΟΚ. Τι μας λέει σήμερα το κομματόσκυλο για την μεταβολή των απειλών, που τις έμαθε; αντί να κάνει προτάσεις, κάνει αφήγηση παραμυθιού ως παππούς προς τα εγκόνια. Ο Κουρής να διαγραφεί από την ένωση και να του αφαιρεθεί ο τίτλος του επιτίμου. Διότι υπάρχει προσωπικό που προσέφερε πολύ περισσότερα από αυτόν με μόνη απολαβή την δίωξη, την κομματική μετάθεση, την κομματική αποστρατεία. Δεν δικαιούται να ομιλεί το δεκανίκι του Βερύκιου. Το περιοδικό δημοσίευσης σε ποιόν ανήκει; μήπως στον γιό με μέτοχο τον Βερύκιο; Γιατί δεν αναφέρετε το όνομα του περιοδικού για να δώσουμε συνέχεια. Να μας πει ο Κουρής πότε έκανε αναχαίτιση γιατί στο βιβλίο του κάτι για παρελάσεις λέει.

@rmy @lert είπε...

ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ 3:36 Μ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει καταντήσει αηδία πια αυτή η κατάσταση. Κάθε υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος έχει καταλάβει πλέον τι προπαγάνδα παίζεται! Και οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν τη διατεταγμένη τους υπηρεσία.

Πάρτε το χαμπάρι:

1. Κανείς δεν έχει τίποτα με κανέναν Ιπτάμενο !!! Απλά οι ίδιοι θίχτηκαν που τα άπλυτά τους βγήκαν στη φόρα.

2. Πολεμική Αεροπορία δεν είναι μόνο οι 1500 Ιπτάμενοι αλλά οι 30000 ένστολοι που υπηρετούν σε αυτή. Καιρός ήταν να ακουστεί η φωνή των υπολοίπων 28500.

3. Σε μια εποχή που όλος ο λαός σφίγγει και άλλο το ζωνάρι του, είναι τουλάχιστον ανήθικο, μόνοι αυτοί να "απεργούν" για να μη τους κοπεί το κοκό.

4. Οι καρακλοκένταυροι των επιτελείων αναχαιτίζουν και αυτοί Τούρκους στο Αιγαίο;

5. Όλα αυτά τα δημοσιεύματα δείχνουν ότι κάποιοι έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους. Και δεν έχετε δει τίποτα ακόμη!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ
ΤΙ ΤΑ ΛΕΤΕ?
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ,
ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΜΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΡΗΣ.

Ο 2 Δεκεμβρίου 2010 3:36 μ.μ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ,
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑ STRIKE
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,
ΣΤΟΝ ΑΡΑΞΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΕΙΠΑΜΕ,
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ.