Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Σε επαγρύπνηση για το συμφέρον ποιών αν όχι των στελεχών?

Δεν αρέσουν οι συγκρουσιακοί τύποι. Θέλετε υπάκουα άβουλα κατοικίδια των επιτελείων.

Στόχος μας δεν είναι αυτά που λέτε ότι έχουμε ως στόχους αλλά τα εθνικά ιδεώδη, που διατάχθηκαν και υπάκουσαν να ΜΗΝ υπηρετούν όσοι αποτελούν υποκείμενα της κριτικής μας. Η αξιοπιστία των γραφομένων μας δεν δύναται να κριθεί από διαπιστευμένους που εάν έκαναν καλά την δουλεία τους θα πληροφορούσαν για τα κακώς κείμενα και όχι για τις φανφάρες και τις δεξιώσεις. Η lifestyle ενημέρωση δεν μας συγκινεί και προτιμούμε την ουσία από την ανοησία. Δεν σας κατακρίνουμε απλά όπως εμείς δεν γνωρίζουμε τον κόσμο σας από μέσα έτσι κι εσείς δεν είναι δυνατόν να έχετε σφαιρική ενημέρωση και πραγματική αντίληψη της αλήθειας, στην προσπάθειά σας για "πληροφόρηση" δε, την καλοπροαίρετη, κάποιοι σας ρίχνουν σε παγίδες...εστω. Εαν θέλετε μου λέτε και τις όποιες ανακρίβειες έχετε αντιληφθεί να τις αναρτήσω.
Δυστυχώς για τα συναφούς θεματολογίας μλογκς δεν υπηρετούμε ούτε εξυπηρετούμε συμφέροντα κλαράδων και οπλάδων δίνοντας μια άλλη διάσταση στα θέματα από την οπτική γωνία του στελέχους. Αυτός για μας είναι ο κύριος λόγος όλων των δυσμενών σχολίων σας. Επειδή ο κόσμος των ΕΔ ξυπνάει και δεν αρέσει σε πάρα μα πάρα πολλούς!
Εάν δεν είχαμε πετύχει απλά θα μας αγνούσατε επιδεικτικά.
Τέλος αναζητήστε λιγάκι πιο μέσα την αλήθεια γιατί έχετε παραπλανηθεί πολλάκις, αν δεν το κάνετε επίτηδες, να ασχολείστε με έκπτωτους προέδρους σωματείων που έχουν ως ρόλο την κοπαδοποίηση των στελεχών μέσω ενός δήθεν συνδικαλισμού. Ρωτήστε ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ. και Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ. ! Ποιοί και γιατί σας την απέκρυψαν; Τώρα θα δημοσιεύσετε την αλήθεια;

Για την αποκατάσταση της αλήθειας κάποια μέλη του ΔΣ του ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ. προσφύγαμε στην δικαιοσύνη για να αποκαλυφθούν οι αντιδημοκρατικές μέθοδοι που ακολουθούνται και οι σκοτεινές διασυνδέσεις με την ηγεσία και την κυβέρνηση.
Δεν επιδιώκουμε την σύγκρουση, την συνεργασία με όσους πραγματικά αγαπούν και ενδιαφέρονται για τις ΕΔ και τα στελέχη των.
Στην διάθεση σας για περαιτέρω ενημέρωση.

Συντακτική Ομάδα @rmy@lert

Δεν υπάρχουν σχόλια: