Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Πολύτεκνοι STOP! Έχουμε τους λαθροματανάστες να ταϊσουμε!

Έρχεται η "πανέξυπνη" κυβέρνηση που έχουμε και κόβει οικογενειακά επιδόματα, που δίναν έστω και ένα ελάχιστο κίνητρο για 3ο παιδί στις υπάρχουσες οικογένειες. Γιατί από δω και πέρα, δύσκολα "ανοίγει κανείς σπίτι"...

Τα επιδόματα αυτά σε νούμερα, είναι περίπου 500 ευρώ το δίμηνο. Αφορούν κάθε οικογένεια που έχει 3 παιδιά, μέχρι το 3ο παιδί, να κλείσει το 6ο έτος της ηλικίας. Αφού κλείσει το τρίτο παιδί το 6ο έτος, συνεχίζει η μητέρα να παίρνει ένα επίδομα 43,55 ευρώ τον μήνα, για κάθε παιδί ηλικίας μέχρι 23 ετών.

Η ισόβια σύνταξη χορηγείται σε κάθε μητέρα της οποίας τα τέσσερα ή περισσότερα τέκνα, έχουν υπερβεί όλα το 23ο έτος της ηλικίας τους. Ισούται δε με το τετραπλάσιο του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη. Αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε 132 ευρώ τον μήνα.
 

ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΡΙΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ-ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ-ΕΠΤΑ-ΟΚΤΩ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 40.000 ΕΥΡΩ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ.
... "ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

 
Οριο τα 40.000 ευρώ για το πολυτεκνικό επίδομα
Εισοδηματικό όριο 40.000 ευρώ για τις οικογένειες που θα συνεχίζουν να λαμβάνουν τα επιδόματα πολυτέκνων και τριτέκνων ορίστηκε, σύμφωνα με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πολυ καλα κανουν που κοβουν αυτα τα επιδοματα σε ανθρωπους που το ετησιο εισοδημα τους εινα ιανω των 40.000 ευρω!!Ειναι απαραδεκτο καποιος να εχει εισοδημα οικογενειακο 50χιλιαδες και να παιρνει και επιδομα!!

enoplos.gr είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 50.000 ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 5 ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια οι Γερμανοί, που τους ταίζουμε με τους τόκους και τα δάνεια και τις μίζες που όλοι εμείς πληρώνουμε δίνουν στους δικούς τους πολύτεκνους μόνο από επιδόματα 50.000 € το χρόνο.

Βρε ουστ παλιολαμόγια, αλλά και το 1997 είχαν πάλι κόψει τα επιδόματα αυτά για να πάρουν αναδρομικά οι ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;;; οι τότε Π/Υ

Παλιολαμόγια, κλεφταράδες, ψεύτες και το χειρότερο απ' όλα ένοχοι εσχάτης προδοσίας!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 10:28 μάλλον δεν έχεις οικογένεια και πολύ περισσότερο παιδιά.

Το λιγότερο που σου θέλω, αν δεν είσαι παπαγαλάκι τους, μην ξαναγράψεις μαλακίες έτσι ξεκάρφωτα.

Το ψευτοεπίδομα που δίνουν είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής της χώρας για τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες που είναι οι στηλοβάτες της κοινωνίας.
Και 100.000 € να ήταν το ετήσιο εισόδημα και πάλι λίγα είναι για να το κόψουν.

Μήπως όμως τα θέλουν και αυτά για να αυξήσουν τα δικά τους όπως έκαναν και παλιότερα;;;;;;;;

Αίσχος και ντροπή τους !!!!

Αλλά σύντομα θα πληρώσουν για όλα αυτά που κάνουν, όχι γιατι το λέω εγώ ο ελάχιστος, αλλά .........!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθουμε με τους αλήτες που τόσα χρόνια τους ψηφίζουμε και τους δείχνουμε εμπιστοσύνη. Όσο για τον 10:28 μεγάλε προφανώς ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται αν θεωρείς ότι 40000 € μικτά άρα 30000€ καθαρά επαρκούν για να ζεις αξιοπρεπώς με 3 και άνω παιδιά ή είσαι μεγάλο κομματόσκυλο

Ανώνυμος είπε...

φίλε 12:31 τί αλλά;

για εξηγησέ μας αν μπορείς!


Τίποτα δεν πρόκειτε να γίνει γιατί εκτός του ότι είμαστε ΟΛΟΙ χέστες, μας έχουν φέρει σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορεί κανείς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

φίλε των 3:33 ......για το "ότι είμαστε ΟΛΟΙ χέστες, μας έχουν φέρει σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορεί κανείς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ."

σου απαντώ = έτσι νομίζεις.
Απλά περίμενε και θα δεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ???????? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΜΠΡΙΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΛΗΣΤΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ????????????????

Ανώνυμος είπε...

είμαι ο 3:33

μήπως ετοιμάζεται καμιά .."επανάσταση" πάλι;

Πάντως όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η κοινωνία μας είναι σε γενικότερη κοίμηση γιατί έτσι μας οδήγησαν οι γνωστοί κυβερνώντες.

Νομίζω (προσωπική άποψη) ότι δύσκολα θα αναστραφή η κατάσταση, όσο κι αν υπάρχουν οι ευοίωνες προβλέψεις από τους ανά τω χρόνω μάντες και μελλοντολόγοι.

Άμα ξέρεις τπτ, γράψε. Πάντως κανείς δεν έχει καμία εναλλακτική λύση-πρόταση.

Ανώνυμος είπε...

φίλε των 9:05 μμ

"Πάντως κανείς δεν έχει καμία εναλλακτική λύση-πρόταση."


Έχουν ειπωθεί εδώ και πολλά χρόνια=

Μηδε άγαν

Μέτρον άριστον

Αγάπα τον πλησίον σου.

Κάντε πρώτα αυτά (ΟΛΟΙ) και θα έρθουνε και ..... τα άλλα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως οι νεολαια κοιμαται ορθια,δωστους big brother,master chef,x-factor κτλ ειναι πρωτοι,αποχαυνωμενοι,ενω θα επρεπε να ειναι στους δρομους και να αγωνιζονται για το μελλον τους, τα καφε ειναι γεματα, αραχτοι και λαιτ,δεν τους νοιαζει τιποτα οταν θα καταλαβουν το αγγουρι που θα φανε θα ειναι ηδη αργα.ελλαδα εχεις ταλεντο.....στην μ@λ@κι@,ξυπνηστε και παρτε την ζωη στα δικα σας χερια μην περιμενετε να αποφασισουν αλλοι για εσας,αποφασιστε εσεις για εσας.