Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ανοικτή επιστολή 06 Φεβ 2011 σε Πρόεδρο Ε.Α.Α.Σ Αντγο ε.α. κον Κοράκη Γεώργιο

ΘΕΜΑ : Διακοπή Λειτουργείας Υποκαταστήματος Γενικής Τραπέζης εντός του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.
γράφει ο Παντελής Χρ. Μαυροδόπουλος Αντγος ε.α., υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΑΑΣ.

Κύριε Πρόεδρε της Ε.Α.Α.Σ.

Όπως εγκύρως πληροφορήθηκα, η Γενική Τράπεζα ( Γ.Τ) στις 18 Ιαν 2011, διακόπτει τις δοσοληψίες με το κοινό και αφαιρεί συγχρόνως το A.T.M ( Αυτόματο Μηχάνημα Δοσοληψιών Χρημάτων), τα οποία στεγάζονται και λειτουργούν σε μία από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.

Η παραπάνω απόφαση, συζητουμένη εκτιμώ ευρέως προ αρκετού χρόνου, μεταξύ αρμοδίων Συναδέλφων, φέρνει σε δύσκολη θέση τους αποστράτους και τις οικογένειές τους, που προσφεύγουν στο ΝΙΜΤΣ για υγειονομική περίθαλψη ( αρκετούς δε ηλικιωμένους ακόμη και σε απόγνωση).

Αυτό γίνεται ακόμη "βαρύτερο" εάν αναλογισθεί κανείς ότι επί των ημερών των περισσοτέρων αποστράτων Συναδέλφων, η Γ.Τ υπήρξε τράπεζα του Μ.Τ.Σ. και όχι ιδιωτών και μάλιστα μη Ελληνικών συμφερόντων όπως μέχρι σήμερα. Το αίτημα των Συναδέλφων εστιάζεται κυρίως στο να μην κλείσει το Υποκατάστημα ( ή και στην εσχάτη περίπτωση, να παραμείνει σε λειτουργία το A.T.M.).

Παρατηρώντας ότι μέχρι σήμερα ουδεμία μέριμνα έχει ληφθεί και ουδεμία ενέργεια έγινε γνωστή επί του θέματος, σας ενημερώνω και σας παρακαλώ πολύ να μεριμνήσετε για την ικανοποίηση του δικαίου αιτήματος των Αποστράτων Συναδέλφων.

Κύριε Πρόεδρε επί του θέματος της ικανοποίησης του δικαιολογημένου αιτήματος των Αποστράτων Συναδέλφων, ως Πρόεδρος της Ενώσεως έχετε την δυνατότητα και την υποχρέωση να μεριμνήσετε άμεσα και επιπρόσθετα την ευκαιρία να μεσολαβήσετε προς την Γενική Τράπεζα, με την ιδιότητα του Μέλους του Δ.Σ αυτής που κατέχετε, τονίζοντας προς τους αποφασίζοντες και ξένους προς τον κλάδο μας αρμοδίους της Γ.Τ, ότι - πλέον των άλλων - η ενέργειά της αυτή δεν μπορεί παρά να συρρικνώσει και το παραδοσιακά αποτελούμενο από μεγάλο αριθμό Συναδέλφων πελατολόγιό της ( εκτιμώ ότι θα το αντιληφτούν άμεσα ).

Προσωπικά είμαι βέβαιος για τις ενέργειές σας επί του αντικειμένου θέματος και την προσπάθειά σας για την θετική επίλυσή του, σας ευχαριστώ.

Παντελής Χρ. Μαυροδόπουλος
Αντγος ε.α.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θυμήθηκες τις διαμαρτυρίες Στρατηγέ μου; Τί έκανες εσύ όταν ήσουν ε.ε.; Δεν θυμάμαι πουθενα να άκουσα ότι έστειλες στον αγύριστο του πολιτικούς και όχι μόνο προϊσταμένους σου; Εξαιτίας σας τραβάμε όλα τα κακά της μοίρας μας τώρα μια και οι κύριοι πολιτικοί προϊστάμενοι σε συνέργεια με μερικούς ¨συναδέλφους¨ (να τους πει κανείς) σας και μας, βεβαίως, έχουν καταντήσει μαριονέτες . . . Τώρα γεύεστε αυτά που εσείς σπείρατε . . . φίλε μου . . .

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ ...... άργησες πολυυυυυυυύ.
και με την ευκαιρία ακόμα περιμένω (πέρασαν τρία χρόνια) από το ΝΙΜΤΣ να με ειδοποιήσει για μια θέση στην εντατική. μαλλόν επειδή είμαι μόνο ταγματαρχης εεε ;