Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΗΑΕ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΕΠΕΑ

Από 6 έως 10 Μαρ 2011 πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση από ομάδα στελεχών του Κέντρου Εκπαίδευσης Προσομοίωσης Εθνικής Άμυνας (ΚΕΠΕΑ), σε στελέχη του Τμήματος Προσομοίωσης της Διακλαδικής Σχολής Πολέμου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), στο Abu Dhabi. Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος από τα ΗΑΕ, σε συνέχεια της ενημέρωσης για τις δυνατότητες του Κέντρου που πραγματοποιήθηκε σε αντιπροσωπεία τους στο ΚΕΠΕΑ.


Η εκπαίδευση αφορούσε αντικείμενα μοντελοποίησης, προσομοίωσης και δημιουργίας βάσεων δεδομένων για ασκήσεις τύπου Computer Assisted Exercise (CAX). Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση σε καθηγητές της Σχολής επί θεμάτων οργάνωσης, προετοιμασίας και διεξαγωγής ασκήσεων τύπου CAX.
Τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, που αφορούσε στο χειρισμό της βάσης δεδομένων προγραμμάτων προσομοίωσης, θα ακολουθήσει η διεξαγωγή παιγνίου, το οποίο έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΕΑ, στις αρχές Απριλίου. Στο εν λόγω παίγνιο θα συμμετάσχει ενεργά, αντιπροσωπεία στελεχών του Τμήματος Προσομοίωσης της Διακλαδικής Σχολής Πολέμου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: