Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ !!!‏

Σύντομα θα ξεκινήσει ο διάλογος με στόχο την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο δημόσιο τομέα, το οποίο αποτελεί μια από τις βασικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ.

Γ. Ραγκούσης: Σύντομα το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης: «Θα αρθούν οι ανισότητες στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων με εξομοίωση στο μέσο όρο. Υπάρχουν ειδικά μισθολόγια που από τη φύση τους δεν μπορούν να καταργηθούν όπως των δικαστικών. Θα υπάρξει εξομοίωση του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στο θέμα των ωρών εργασίας. Το νέο μισθολόγιο θα είναι δίκαιο, σύγχρονο και θα επιτρέπει την κινητικότητα των υπαλλήλων».

Επίσης ο κ. Ραγκούσης διαβεβαίωσε ότι δεν θα καταργηθούν τα ειδικά μισθολόγια και έκανε λόγο για άρση μισθολογικών ανισοτήτων ιδίων κατηγοριών υπαλλήλων με στόχο τη σύγκλιση.
Σύφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης για περίπου “15 ειδικά μισθολόγια που υπάρχουν σήμερα στο δημόσιο (στρατιωτικοί, δικαστικοί, διευθυντές ΕΣΥ κλπ) «θα καταλήξουμε σε ένα μισθολόγιο το οποίο θα έχει ενιαία και κοινή λογική στο εσωτερικό του, αλλά το οποίο δεν θα είναι δυνατόν να μη διακρίνει τις διαφορές από αντικείμενο σε αντικείμενο, από ευθύνη σε ευθύνη και από μία σειρά άλλων παραμέτρων».

Επίσημανε δε πως, από το “στρατιωτικό μισθολόγιο” θα εξαιρεθούν κάποιες ειδικότητες,όπως των ένστολων οικονομικών οι οποίοι θα ενταχθούν στα “πολιτικά” μισθολόγια των αντίστοιχων ειδικοτήτων !!!!!

http://goladas.blogspot.com/2011/03/blog-post_2459.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κακό πράγμα να θέλουν να κλέισουν τη ΣΣΑΣ. Ειδικά στην Αεροπορία το έχουν ξεφτυλίσει! Ξεκίνησαν την ειδικότητα οικονομικού με ΣΣΑΣίτες, μετά βάλαν 9μηνίτες μούφα διαγωνισμού από έξω, πανεπιστημίου, με μέσον, μετά βάλαν Ικάρους κομμένους Ιπτάμενους 3 χρονίες, και μετά πήραν και με διαγωνισμό, μούφα χωρίς ΑΣΕΠ με μέσον, επί ΠΑΣΟΚ από το παράθυρο το 2003 8 άτομα που οι άντρες δεν είχαν πάει καν στρατό! Και τους κάναν αξιωματικούς!!! Και μετά μου λες γιατί πάμε κατά διαόλου! Διαίρει και βασίλευε, γνωστό το παραμύθι!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΣΑΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΣΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΟΠΟΥ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙς ΕΔ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ το φιλοσοφειτε συνάδελφοι,σταθερά και απροκάλυπτα πλεον προχωρουν στην αποδόμηση των ΕΔ με τη συνεργασία και των αρχηγών μας πλεον.
Α ρε ραγκουση ,σφάξε μας να αγιάσουμε!