Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Λόφους σχηματίζουν τα απορρίμματα στη Θεσσαλονίκη

 Η ώρα του στρατού...;
Λόφους στις γειτονίες και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης σχηματίζουν τα απορρίμματα, με συνέπεια να εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία των κατοίκων.

Χθες το βράδυ εργαζόμενοι στον δήμο και μέλη του ΠΑΜΕ εμπόδισαν απορριμματοφόρο ιδιώτη να μαζέψει μέρος των σκουπιδιών, ενώ, παράλληλα, καταγγέλλουν μεθόδευση για το θέμα από την πλευρά του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ των συγκεντρωθέντων που διαφωνούν με την είσοδο ιδιωτών στην αποκομιδή απορριμμάτων, ήταν και ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Θεωρούμε ότι όλη η ιστορία με τα σκουπίδια έχει το στοιχείο της μεθόδευσης. Και ανταλλακτικά μπορούσαν να αγοραστούν και αυτοκίνητα να βγουν στους δρόμους και να μην απολυθούν οι συμβασιούχοι. Εμείς λέμε καμία εμπλοκή ιδιώτη στον τομέα της καθαριότητας. Ο δήμος μπορεί μόνος του να καθαρίσει την πόλη».

Ανέφερε, επίσης, ότι αύριο το πρωί θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο, με θέμα τις εξελίξεις στο θέμα της καθαριότητας της Θεσσαλονίκης.
ethnos.gr
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_5860.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mα που ειναι ο στρατος επιτελους? Αντε να βαλει ενα χερακι με το κοινωνικο του προσωπο, αντε να κανει καμια δουλια, οχι μονο να παιρνει ενα σωρο λεφτα και να καθεται,αντε μπας και ξεβρομισουμε λιγο,αντε και τα φανταρια οχι μονο σπαρτακοι και μεταξωτες κορδελες!