Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μια πλωτή πολιτεία το Τούρκικο πετρελαιοφόρο πλοίο TCG YARBAY KUDRET GÜNGÖR

Βρήκαμε φωτογραφίες από το πλήρωμα του τουρκικού πετρελαιοφόρου YARBAY KUDRET GÜNGÖR που συνοδεύει τις τουρκικές φρεγάτες στο Λιβυκό πέλαγος

Διαβάστε πως οι Τούρκοι δεν διστάζουν να δώσουν στοιχεία τα οποία μάλιστα διαφημίζουν τις ένοπλες δυνάμεις τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Τουρκικό Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου στις επιχειρήσεις εκκένωσης από τη Λιβύη από 21 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου το επιβατηγό πλοίο TCG İskenderun και η φρεγάτα TCG Oruç Reis του Πολεμικού Ναυτικού μετέφεραν στην Τουρκία 1739 ανθρώπους, 1.222 Τούρκους και 517 ξένους υπηκόους.
Μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 και C-160 της Πολεμικής Αεροπορίας εκτέλεσαν 25 πτήσεις και μετέφεραν 2.592 ανθρώπους, 2.450 Τούρκους και 142 ξένους υπηκόους.
Οι φρεγάτες TCG Gelibolu, TCG Gökçeada, TCG Oruçreis, TCG Salihreis, TCG Yavuz και TCG Gemlik, ομάδες SAS/SAT (Υποβρύχιας Άμυνας και Επίθεσης) και μονάδες των Πεζοναυτών προστάτευσαν τα επιβατηγά πλοία και τα φεριμπότ κατά την επιχείρηση εκκένωσης της Λιβύης και το πετρελαιοφόρο πλοίο TCG Yb.Kudret Güngör που έκανε ανεφοδιασμό καυσίμων.
Τα ναυτικά και αεροπορικά μέσα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων μετέφεραν συνολικά 4.331 άτομα, 3.672 Τούρκους και 659 ξένους υπηκόους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: