Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Μόνο 14 τουρκικά αεροσκάφη δεν σεβάσθηκαν χθες τον Εθνικό μας Εναέριο Χώρο!

Ευτυχώς, όπως δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, οι σύμμαχοι μας σέβονται!

31/3/2011
ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ICAO)

2 σχηματισμοί αποτελούμενοι από 14 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν 2 παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας και 3 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. 6 από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα. Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική
ΠΗΓΗ:ΓΕΕΘΑ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟSA-AK,ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΜΠΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΛΙΓΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ
ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ Κ ΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ!
ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟSA-AK,ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΜΠΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΛΙΓΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ
ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ Κ ΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ!
ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ!
tsigras iwannis

Ανώνυμος είπε...

Πληρώνουμε δηλαδή ως φορολογούμενοι πολίτες τα εκπαιδευτικά σας ταξίδια για γνωρίζετε διάφορους δικτάτορες και μετά να μας λέτε πόσο καλοί άνθρωποι είναι; Θέλετε να μας μιλήσετε και για τον Παπαδόπουλο και τον Πατακό; Έχω το προαίσθημα ότι θα έχετε πολλά καλά λόγια να μας πείτε. Τελικά όσοι λένε ότι ο ελληνικός στρατός δεν αποτίναξε ποτέ τα χουντικά κατάλοιπα δεν έχουν άδικο.

Ανώνυμος είπε...

φίλε των 1:28 όχι ότι είμαι χουντικός, αλλά κύριο Γιώργο ήταν καλό άντρωπο και δε χρέωσε μαλάκες εμάς όπως κύριοι πράσινοι , μπλε και εμπριμέ. Οπότε .......... πε με χουντικό no problem!!!!!!!!

Γιατί ρε Μ@$#@@@% τώρα που τρως τη δημοκρατία με το κουτάλι σ' αρέσει;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ποσο ηλήθιος εισαι ρε δημοκράτη;;αυτό κατάλαβες ρε καμενε συριζοβρωμιάρη;ας ειναι καλά η δημοκρατική γενιά του πολυτεχενίου που μας εσωσε...ναι ρε Γιώργο....σε πειράζει..μηδέν χρέος μηδεν ανεργία..μεγάλα εργα δανεια σε ολο τον κοσμο αναπτυξη...για να ερθουν μετα οι δημοκρατες να μας σωσουν απο αυτόν...σκασε και πεινα ρε....

Ανώνυμος είπε...

@7.58
Αρχίζει και εκδηλώνεται ο κάθε κρατικοδίαιτος φασιστάκος...
Η στρεβλή δημοκρατία του Ελλαδιστάν δεν μου αρέσει, αλλά αυτό δεν είναι θέμα της δημοκρατρίας, αλλά αυτού του απαίδευτου λαού που δεν ξέρει να την χειριστεί σωστά. Σε κάθε περίπτωση είναι πάντως καλύτερη από τη χούντα και τη φασιστική ξεφτύλα που ζήσαμε. Εκτός αν εσένα σε τάισε καλά η χούντα... Οπότε, αν είσαι ένστολός, και μόνο το ότι παρέμεινες στη θέση σου κατώρα αυτά είναι το μεγαλύτερο λάθος της δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ 1.28 ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΙΓΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ!

Ε ΡΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΘΑ ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

@ 3.32
Καποιοι ζουν ακόμα με φαντάσματα και εμμονές του '67. Είναι ανατριχιαστικό πάντως το πως κάποιοι έσντολοι ακόμα νομίζουν ότι είναι οι τιμητές των πάντων και οι αρμόδιοι να αποκαταστήσουν την πολιτική και κοινωνική "αδικία" με τα τανκς. Ο στρατός ποτέ όταν παρενέβει δεν αποκατέστησε καμία δημοκρατία. Χούντες δημιούργησε. Τα έχετε λοιπόν μπερδέψει λίγο, δεν είναι αυτή η δουλειά σας και δεν σας πληρώνουμε γι'αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Αφού είστε περίφανοι και σίγουροι όλοι εσείς για τις φασιστικές σας αντιλήψεις, γιατί δεν τις εκφράζεται και δημόσια ρε παιδιά; Γιατί βγάζετε τα αποθυμένα σας μόνο ανώνυμα σε blogs. Εκφραστείτε λοιπόν οι ένστολοι καθαρά και στο χώρο εραγσίας σας και στην κοινωνία, να δούμε πόσα γιαούρτια έχετε να φάτε. Αλλά εκεί κοτούλες, κεφαλί δεξιά στους επισήμους και βαράμε προσοχή.... Αλλά είπαμε, καλή η ιδεολογία, αλλά είναι και ο μισθός του δημοσίου υπάλληλου στη μέση...

Ανώνυμος είπε...

ενώ εσύ φίλε των 5:08 είσαι επώνυμος, ε, ε, ε ,ε;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

5.00, 5.08 δες αν ερχομαι απ΄τη γωνια.Ποιος σου μιλησε για χουντα και πραξικοπημα ρε, χαζος εισαι ή μας παριστανεις το τιμητη της δημοκρατιας για να αυτοικανοποιηθεις?

Διαβασε λιγο το άρθρο 48 του Συνταγματος ποιος αποφασιζει την κατασταση εκτακτου αναγκης ή πολιορκιας οπως το θετει. Η ουσια ειναι η ιδια, αν και εχει απαλειφθει ο ορος "απο εσωτερικους κινδυνους" η "εθνικη ασφαλεια" εμπεριεχει τα παντα.

Και ερχομαι σ΄αυτο που σου λεω και μου λες για τανκς κλπ: Φαντασου γεγονοτα σα του δεκεβρη 2008 στο 100πλασιο και ο γιωργακης αποφασιζει εφαρμογη του αρθρου 48 τι γινεται?

Σου λεω λοιπον ο στρατος θα ειναι απλως παρατηρητης και θα φυλαει μονο τον κωλο του.Οταν θα βαρεθουν ολοι να καινε τοτε θα σταματησουν τα γεγονοτα.ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!