Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2011

Οι αιτήσεις για συμμέτοχες έχουν ξεπεράσει τις 20 ομάδες που είχαμε θέσει αρχικά σαν οροφή

( μη συνυπολογιζόμενων των αλλοδαπών περιπόλων) οπότε έγινε απαραίτητο να ανεβάσουμε την οροφή σε 30 ομάδες ''πιάνοντας'' έτσι τα ευρωπαϊκά πρότυπα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Εκ των πραγμάτων θα δοθεί προτεραιότητα στις διεθνής συμμετοχές παράλληλα όμως με συλλόγους που στηρίζουν κάθε χρόνο τον διεθνή(πλέον)στρατιωτικό αγώνα-άσκηση(Δ.Σ.Α.Α.) "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ" .

Αυτό που θέλουμε να σας ζητήσουμε είναι να κατατεθεί το αντίτιμο συμμέτοχης (30euro κατ'ατομο) διότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και πιθανόν να αναγκαστούμε να μην εγκρίνουμε την συμμετοχή κάποιων ομάδων (σε αυτή την περίπτωση θα επιστραφούν τα χρήματα).

Σε κάθε περίπτωση αυτοί που θα ολοκληρώσουν τις διαδικασίες συμμετοχής (στο ακέραιο) θα είναι και αυτοί που θα κλειδώσουν την συμμετοχή τους βοηθώντας μας στην καλύτερη οργάνωση των συμμετοχών αλλά και την αντιμετώπιση του κόστους διοικητικής μέριμνας .

Ο λογαριασμός είναι Τραπεζα Κύπρου IBAN GR0407303140000000024883803 και θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη.Τονίζω για αυτούς που έχουν δηλώσει προφορικά την συμμετοχή τους ότι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν να είναι σίγουροι ,οπότε σπεύσατε για την αποστολή των ανάλογων εγγράφων Fax 2310517028 συνοδευόμενων από ειδοποίηση της οικονομικής τακτοποίησης.

Kαταληκτική ημερομήνια είναι η 20/4/2011.

ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΚΗΣΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: