Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

ΤΡΕΜΕΙ Η 4η ΕΞΟΥΣΙΑ...ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ τα BLOGS

To blogging κάνει κακό στην... εξουσία!

Tα μέσα ενημέρωσης σιγούν για τέσσερις ημέρες. Ζούμε συνεπώς πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Την ενημέρωσή μας για τα πάντα τη μονοπωλούν τα ανώνυμα και συχνά συκοφαντικά μπλογκς που μας βρίζουν και κόβουν θέσεις εργασίας αντικαθιστώντας (λέει) πραγματικά ΜΜΕ αλλά που, και αυτά, έχουν πρόβλημα: δεν μπορούν να κλέβουν πληροφορίες από εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Μόνο για τους πολύγλωσσους υπάρχει διέξοδος: τα ξένα ειδησεογραφικά κανάλια και όσες ξένες εφημερίδες διανέμονται και στη χώρα μας. (τοvima.gr)/Ριχάρδος Σωμερίτης

Αλήθεια από πότε τα Blogs κόβουν θέσεις εργασίας ;
και στο κάτω κάτω της γραφής μπάρμπα τα Βlogs είναι δημοσιογραφία πολιτών δηλαδή ενημερώνουν τους πολίτες από πολίτες δεν είναι υποχρεωτικά να ενημερώνεστε και εσείς ! Αλλά είναι γνωστό ότι δεν ελέγχονται και σας πονάει και κάτι άλλο ,για την κλοπή των ειδήσεων ,δεν θες να το σχολιάσουμε ,ούτε για την ταχύτητα της είδησης ούτε για το πόσο πίσω είναι οι εφημερίδες και η τηλεόραση από τα γεγονότα ή το πόσο συχνά επαναλαμβάνονται !!
Βετεράνος 

Διαβάστε περισσότερα:
http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/4-blogks.html#ixzz1IpgggV9N

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καί οί εφημερίδες πού βρίσκουν τίς ειδήσεις;

Τίς γεννάνε μήπως μόνες τους;

Τίς βρίσκουν λοιπόν:

1) Ή, από κάτι απλήρωτους για μήνες δημοσιογράφους πού βγάζουνε τα πόδια τους νερό τρέχοντας όλη μέρα, ενώ κάτι άλλοι "διαλεχτοί" τού συστήματος γράφουν το καθημερινό τους άρθρο πίνοντας το καφεδάκι τους καί πληρώνονται αδρά μάλιστα γι΄ αυτό ( αλλά καί για το λιβάνισμα σύμφωνα με το τί θέλει ο Εκδότης...)

2) Ή, από κλεμμένες ειδήσεις σε μετάφραση, από τον ξένο Τύπο καί τα ξένα περιοδικά...

Άν υπάρχει κι΄ άλλη κλεψιά άς το συμπληρώσει κάποιος άλλος...

Αττικός