Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ιδιοκτήτης 40 καφέ-μπαρ ο ΓΑΠ!

Μεταβίβασαν τις άδειές τους στον πρωθυπουργό διαμαρτυρόμενοι για τον αντικαπνιστικό νόμο

Διαμαρτυρία ιδιοκτητών καφέ-μπαρ για τον αντικαπνιστικό νόμο
Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, 40 ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ, που διαμαρτύρονται για το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος πήγαν έξω από τη Βουλή και μεταβίβασαν τις άδειες λειτουργίας των επιχειρήσεών τους στον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, το έκαναν και «με τη βούλα» - κανονικά δηλαδή με συμβολαιογραφική πράξη- και ευχήθηκαν στον πρωθυπουργό να έχει καλύτερη τύχη στη διαχείριση των καταστημάτων τους, που όπως υποστηρίζουν έπεσαν έξω με την απαγόρευση του τσιγάρου.

Οι ιδιοκτήτες αντιδρούν στην «αδιάλλακτη στάση» του πρωθυπουργού στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που θα τους οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια, όπως υποστηρίζουν, στο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.

Πάγια πρόταση του Συντονιστικού των επαγγελματιών ιδιοκτητών, ήταν να υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής σε διαχωρισμό των μαγαζιών σε καπνιζόντων και μη.
.newsbeast.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σκασιλα μας, αλλοι τα κονομανε κι αλλοι τρεχουν στο θεαγενειο. δεν παν και να τα γκρεμισουν , παλαμακια θα βαραμε. αρκετα πια. το τσιγαρο φταιει,και οχι η αφραγκια. της κοντης ........ της φταινε οι στραβες τριχες λεει ο κοσμακης. μας πρηξατε πια , τελος.