Τρίτη 5 Απριλίου 2011

AX ELLADA!

Που ΠΑΜΕ ΡΕΕΕ!!!

Η κρίση δυστυχώς, δεν είναι μόνο οικονομική, είναι κρίση καθολική της κοινωνίας και κυρίως κρίση ηθική και η οποία φαίνεται να είναι πολύ βαθιά.

Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα, και έχουμε λόγους σοβαρούς γι’ αυτό και στο κάτω-κάτω καλά κάνουμε γιατί μας πούλησαν τις ιδέες και τα όνειρα μας και την ίδια την πατρίδα μας.

Και αυτοί κάνουν αυτά για την πολιτεία, το κράτος, την πατρίδα.

Μήπως όμως και εμείς δεν είμαστε καλύτερης πάστας;;;; ή μήπως δεν πιστεύουμε τίποτα και απλώς ξεβολευτήκαμε;;;

Ποίες είναι οι αξίες μας και τα ιδανικά μας;;;

Ποιο κάτω σας παραθέτω ένα περιστατικό και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Σήμερα 04 Απρ και ώρα 19.30, μπροστά στο Δημαρχείο των Ιωαννίνων είναι 100 περίπου άτομα, κυρίως νέοι έως μεσήλικε που διαδηλώνουν τα αιτήματά τους και δικαίωμά τους να το κάνουν, Δημοκρατία έχουμε κι΄ ας είναι ΄΄αστική΄΄.

Όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας διαδηλωτές είναι της οργάνωσης ΄΄ΠΑΜΕ΄΄.

Το σκηνικό έχει ως εξής: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τον Πάνο Τζαβέλα, εναλλάσσονται στα τραγούδια, για να δώσουν παλμό στη συγκέντρωση. Μια νεαρή κοπελιά από το μικρόφωνο βροντοφωνάζει τα αιτήματα και οι υπόλοιποι με κοντάρια ρυθμικά τις σημαίες του ΄΄ΠΑΜΕ΄΄.

Όλοι έχουν μέτωπο προς το Δημαρχείο, όπου μέσα είναι τα ΜΑΤ και εκτός από τα ΜΑΤ υπάρχουν και απέξω στο δρόμο και άλλοι αστυνομικοί, που ρυθμίζουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή, απέναντί τους, μπροστά στο Στρατηγείο της VIII ΜΠ, γίνεται υποστολή σημαίας.

Το εθνικό μας σύμβολο, που κάτω από αυτό έπεσαν τόσοι και τόσοι προγονοί μας, κατεβαίνει!!!!!!

Το σάλπισμα ηχεί στα μεγάφωνα της Μεραρχίας. Οι στρατιώτες χαιρετούν, οι αστυνομικοί που ρυθμίζουν την κυκλοφορία χαιρετούν, τα ΜΑΤ χαιρετούν, τα αυτοκίνητα είναι σταματημένα και οι περαστικοί στέκονται προσοχή. Και μόνο οι διαδηλωτές που προανέφερα, με τα οπίσθια προς την σημαία, γιατί ο Δημαρχείο είναι απέναντι από την Μεραρχία, ατάραχοι συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό τα επαναστατικά τραγούδια, τα αιτήματα και το ρυθμικό κούνημα των σημαιών του ΄΄ΠΑΜΕ΄΄.

Δεν ξέω εάν αύριο αυτοί οι συμπολίτες μας κάνουν και δηλώσεις ότι η υποστολή σημαίας ήταν προβοκάτσια απέναντι στον αγώνα τους.

Που ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

5 σχόλια:

Hellas είπε...

Αφού πολλοί από αυτούς θα έκαιγαν και την Ελληνική Σημαία γιατί απορείς αγαπητέ πατριώτη; Αλλά και τα παιδιά των Νεοελλήνων στέκονται προσοχή; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας βιώνουμε μια κατάσταση νεοραγιαδισμού και αναρχισμού. Όμως οι άνθρωποι που ξυπνούν και επιστρέφουν στην Ορθοδοξία και την Ελλάδα, στο "Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος" του Αλ. Υψηλάντη ή "για τον Χριστό και τον Λεωνίδα" του Αθανασίου Διάκου πάλι θα κάνουν την μεγάλη ανατροπή.
Αυτό ελπίζω και προσεύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ????? ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ??ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΟΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ??? ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ 300 ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ??? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...... ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΥΤΟ??? ΣΕ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΟΥ?? ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??? ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ Ε Ω Σ Ε Δ Ω Κ Α Ι Μ Η Π Α Ρ Ε Κ Ε Ι !!!!!!!!!!! ΤΕΡΜΑ ΕΩΣ ΕΔΩ !!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΓΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΡΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ......
(ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ}

Ανώνυμος είπε...

O αναγνώστης έγραψε όλο αυτό το κατέβατο για να καταλήξει ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ είναι ανθέλληνες; Το ότι δεν στάθηκαν προσοχή στην υποστολή της σημαίας δείχνει τον μη πατριωτισμό τους; Το ότι αυτοί είναι εν τέλει οι μόνοι που αντιδρούν στη νέου τύπου Χούντα που έχει πνίξει τη χώρα σε μία κοινωνία που έχει βουλιάξει στους καναπέδες της, είναι για εμένα πολύ πιο ουσιαστική και έμπρακτη εκδήλωση πατρωτισμού. Και εξάλλου είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς που στάθηκαν προσοσχή (που σιγά μην σταμάτησαν οι περαστικοί για να κάτσουν προσοχή) είναι οι ίδιοι "πατριώτες" που φοροδιαφεύγουν συστηματικά, έβαλαν βίσμα για να υπηρετήσουν κάπου "βολικά" τη στρατιωτική τους θητεία και έχουν πνιγεί μέσα στη λαμογιά και τη διαφθορά.
Όσο για τον "πατριωτισμό" των ΜΑΤ, τον έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές όταν τους βλέπουμε να δέρνουν άνεργους συμπολίτες τους που τόλμησαν να διαδηλώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 4.17 εχεις μεγαλο αχταρμα στο κεφαλι σου,

Εχεις μπερδεψει τους κοινονικοιοικονομικους αγωνες των εργαζομενων με το συμβολο της ελευθεριας που για να ειναι εκει ψηλα, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ, για να μπορουμε εμεις σημερα και οχι μονο οι αγωνιστες του ΠΑΜΕ να διαδηλωνουμε και να φωναζουμε για τις αδικιες και τα υπολοιπα που αναφερεσαι.

ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΧΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

@7.49
Kανέναν αχταρμα δεν έχω. Δεν έχω μπερδέψει εγώ τους αγωνες των εργαζομενων με το συμβολο της ελευθεριας, αλλά αυτός που έγραψε το άρθρο, ο οποίος όλως τυχαίως, καταλήγει ότι και πάλι οι αριστεροί (οι οποίοι διαδήλωναν εκείνη τη στιγμή) δεν είναι και καλά "πατριώτες". Άλλος λοιπόν βάζει πολιτική χρειά στον "πατριωτισμό" και στοχοποιεί συγκεκριμένης πολιτικής ιδεολογίας συμπολίτες του. Το κείμενο δηλαδή ήταν εξαρχής πολιτικό και όχι πατριωτικό.