Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο εξισλαμισμός της Χώρας

Δείτε το βίντεο, μην το προσπεράσετε.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο γινεται και στην θρακη οι γεννησεις χριστιανων ειναι λιγες και με την κριση τωρα ειναι αστα να πανε,ενω οι μουσουλμανοι γεννοβολανε συνεχεια εχουν βοηθεια και απο την τουρκια και απο το τουρκικο προξενειο στην κομοτηνη θα γινουν πολυ περισσοτεροι απο εμας στα επομενα το πολυ 10 χρονια,πρεπει να εφαρμοστει στην θρακη η αρχη της αμοιβαιοτητας οσοι ελληνες χριστιανοι ζουνε στην κωνσταντινουπολη τοσοι μουσουλμανοι να μεινουν και στην θρακη τι πιο δικαιο.

Ανώνυμος είπε...

H ΠΗΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑΦΚΑ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ.

ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΓΗΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ(ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ)ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ -ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ- ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ( Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ), ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΠΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε κι άλλους Κύριε Παπανδρέου και κύριε Καραμανλή που ήσασταν πρίν,δε χορτάσαμε!!!