Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ανοικτή Επιστολή στον Υπουργό Εθν. Άμυνας Κύριον Βενιζέλον Ευάγγελον

Επιστολή του ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ για το άρθρο με τίτλο «Με τα κρουασάν … υπό μάλης»

Κύριε Υπουργέ,
Την 2 Απριλίου ενεστώτος έτους, στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δημοσιεύθηκε άρθρο του δημοσιογράφου κ. Κων/νου Ζούλα, το οποίο είναι προκλητικό, εξυβριστικό και απαράδεκτο, για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα μόνιμα στελέχη τους.
Μετά τα ανεπανάληπτα ψεύδη και τις ατιμωτικές εκφράσεις του για τα μόνιμα στελέχη ο εν λόγω δημοσιογράφος καταλήγει ως εξής
«Εν ολίγοις, καθώς όλοι καλούμεθα πια να προσαρμοστούμε σε μία νέα εποχή, η παρωδία που λέγεται Ελληνικό Στράτευμα πρέπει άμεσα ν΄αλλάξει..
Δεν ξέρω τί θα μπορούσαν να κάνουν όλοι αυτοί οι αργόμισθοι, σε καιρούς Ειρήνης. Ας αναλάβουν τον καθαρισμό και την προστασία των δασών, την βελτίωση της εικόνας των πόλεων, ας βοηθήσουν ακόμη και τους Ατενίστας. Διότι αν μη τι άλλο τους πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά, χώρια που όσοι υπηρετήσαμε γνωρίζουμε ότι οι «συλλέκτες» κρουασάν είναι οι τελευταίοι, στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε, αν, ό μη γένοιτο, χρειασθεί…».
Ο Σύνδεσμος προτείνει στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης και την Στρατιωτική Ηγεσία των Ε.Δ. όπως επέμβουν, άμεσα, για την αποκατάσταση της αλήθειας και του κύρους των Ενόπλων Δυνάμεων.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Πανταζόπουλος Δ. Σταφυλάς Φ.
Αντγος ε.α. Ταξχος ε.α.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ:
Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευαγ. Βενιζέλος
Αναπληρωτής Υπουργός Εθν. Αμύνης κ. Πάνος Μπεγλέτης
Στρατιωτική Ηγεσία των Ε.Δ.
Ενώσεις Αποστράτων
Παραρτήματα Συνδέσμου

1 σχόλιο:

ΕΛ είπε...

Εγώ προσωπικά θα πρότεινα μια καλύτερη ενασχόληση για τους αργόμισθους.
ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ τους Ζούληδες αφού πρώτα τους ΑΝΑΣΚΩΛΟΠΙΣΟΥΝ.
Πού 'σε Μερλουσκόνι (δεν έχει σχέση με Μπερλουσκόνι) να δεις τα χάλια μας.