Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Αληθεύουν..;

Δίχως τα απαραίτητα προσόντα Διευθυντής ΣΥΠ;
Εκκρεμούν ΕΔΕ για Ταξίαρχο Διοικητή;
Ο Α/ΓΕΣ έχει απάντηση;

ΠΑΡΟΝ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα....Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ..ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Θρεφτάρι
τρώει όλο το φαί του
ρε σεις,αν αυτός εκανε πτώση ,θα ήθελε τρια αλεξίπτωτα ,οχι ενα

Ανώνυμος είπε...

Βάφει τα μαλλιά του ή μου φαίνεται;;;

Ανώνυμος είπε...

Έλεος με τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.
Εκρεμεί εις βάρος του ΕΔΕ γιατί έλειπαν από το ΚΨΜ 30.000 €;
Αυτός είναι διαχειριστής στο ΚΨΜ που είναι και ο άμεσα υπόλογος;
Και εν πάση περιπτώση πριν από 2 χρόνια που έγινε η ΕΔΕ τότε ανέλαβε τη διοίκηση και προφανέστατα το ε΄λειμα θα αφορούσε υπαιξερεσεις παρελθόντων ετών .Θέλω να πω ότι ακόμα κι αυτά που παπαγαλίζουν οι εφημερίδες δεν κολλάνε.Προσωπικά δε δίνω βάση πλέον σε τίποτα από αυτά που γράφουν οι φυλλάδες.Σε όσες περιπτώσεις , από αυτές που γ΄ραφονται στο τύπο, είχα και ιδία άποψη, πάντα υπήρχε τόση μεγάλη διατρέβλωση των γεγονότων αλλά και τόσες ανακρίβειες και αισχρά ψέματα, που κατέληξα στο συμπέρσμα ότι ακόμα και για απλά πράγματα που αναφέρονται δε πρέπει τελικά κανείς να δίνει βάση στα ΜΜΕ.
Αλλά τι να περιμένει κανέις αφού ο καθε δημοσιογραφίσκοςε ξέρει ότι θα γραψει την παπάρα του και δε πρόκειτε να τον ενοχλήσει κανείς, ειδικά στο χώρο του ΣΤρατού (δε βλέπεται τι γράφει κάθε τόσο ''ο Σπάρτακος''; όλοι γνωρίζουμε τα ψέματα που αναφέρει και τις ανακρίβιεες.Σπηλώνει, ανώνυμα πάντα, συνεχώς στρατιωτικούς και κανένας αρμόδιος(αρχηγός; δνση όπλου; στρατιωτικός εισαγγελέας; δε ξέρω κάποιος υποτίθεται πρέπει να υπάρχει) δε βρέθεικε ή δεν ίδρωσε το αυτάκι του για να τους τραβήξει μια μύνηση να δούμε κι εμείς ποιοι κρύβονται και επίσημα πίσω από αυτό το (προπαγανδιστικό για εμένα)όργανο (γιατί ανεπίσημα γνωρίζουμε αλλά λέμε τώρα)

Ανώνυμος είπε...

απο οσο ξέρω τα ΚΑΑΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ λογιστικά ανήκουν στο ΕΚΕΜΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΕΔΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΕΜΣ ΕΓΙΝΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΑΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

και να μη ξεχνάμε οτι όλη η παλιοπαρέα των ΚΑΑΥ ήταν μέχρι πριν δύο χρόνια στο ΕΚΕΜΣ. τυχαίο; δεν νομίζω.