Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ?
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ KEVIN RUD!

«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!
Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό.
Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.
Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.
Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.
Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:
Το δικαίωμα να φύγετε!
Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτος ,πραγματι,ειναι αυστραλος και πιστευει αυτα που λεει.ο δικος μας ,αραγε , ειναι ελληνας???????????????

Ανώνυμος είπε...

Πρωθυπουργός με @@@δια. Κάθε πονηρή σκέψη μακριά από μένα...!-ΥΓ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ με κεφαλαια τι να πω ειπε τα αυτονοητα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό αποκαλείται πολιτικός ρεαλισμός και είναι απόλυτα αποδεκτό. Στην πατρίδα μας πότε θα επικρατήσουν αυτές οι αντιλήψεις;Όταν οι μετανάστες θα αποτελούν το 30% του πληθυσμού;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΟΝ 5???.ΒΑΖΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΓΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΑϊΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΩΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΠ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ.