Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η ημερίδα για τα Μετοχικά Ταμεία


Θα σας στενοχωρήσω, δίχως να θέλω να υποτιμήσω τις προθέσεις σας, αλλά εγώ διακρίνω 29 άτομα, κατά το πλείστον απόστρατοι, και θα επιμείνω ότι τους δίνετε αξία καλώντας τους.
Κατά τ΄άλλα αξιέπαινη η προσπάθειά σας.

Τη σημερινή ενημερωτική ημερίδα για τα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ., που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ, τίμησαν με την παρουσία τους πολλά εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη - απόφοιτοι της Σχολης, αλλά και των λοιπών Σωμάτων. Στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο νέος προεδρος της ΕΑΑΣ , ο Πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ, ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΝ, ο Πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ, ο Πρόεδρος του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, ο Πρόεδρος της ΠΟΣ, ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΟΙ,ο υπό παραλαβή Γενικός Διευθυντης του Μ.Τ.Σ.

Την ενημέρωση των παρευρισκομένων ανέλαβαν οι κ.κ. Ριτσουδης (Γενικός Διευθυντής ΜΤΑ) και Καρυώτης (Αναπληρωτης Γενικός Διεθυντής ΜΤΣ), οι οποίοι στη συνέχεια απάντησαν στο πλήθος των ερωτημάτων που τους ετέθησαν, με περίσσεια υπομονή, ψυχραιμία και ειλικρίνεια. Πολύ δυσάρεστες εντυπώσεις προκάλεσε το γεγονός, της αδικαιολόγητης απουσίας του Γενικου Διευθυντή του ΜΤΝ κ.Μποϊλέ, που δεν σεβάστηκε ούτε τα μέλη του Δ.Σ. που τον προσκάλεσαν αλλά ακόμα περισσότερο τα παρευρισκόμενα στελέχη του Π.Ν.(μέτοχοι και μερισματούχοι),που αδημονώντας προσδοκούσαν να ακούσουν και τις θέσεις των εκπροσώπων του "δικού" τους Ταμείου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ, θέλει να ευχαριστήσει τους κύριους ομιλητές της ενημέρωσης για την ευγενή καλωσύνη που ειχαν να ανταποκρθούν στην πρόσκληση και να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την πείρα τους στην αποσαφήνιση πολλών αποριων αλλά και το συνολο των παρευρισκομένων, για το επίπεδο στο οποίο κρατήθηκε η συζήτηση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μποϊλές είχε προγραμματιστεί να παρευρεθεί και είχε κάνει και την ανάλογη προετοιμασία.
Όμως κάποιος υψηλόβαθμος (Ο) θα πρέπει να εισηγήθηκε στον Αρχηγό να μην παρευρεθεί και την πατήσανε επικοινωνιακά στο ΓΕΝ χαλώντας και το δημοκρατικό (από πλευράς επικοινωνίας) προφίλ του Ναυτικού.
Κρίμα γιατί κανείς δεν έχει να κρύψει τίποτα, είναι όλα χιλιογραμμένα και χιλιοειπωμένα.
Απλά την πάτησε ο Α/ΓΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας ενδιέφερε να μάθουμε τι συζητήθηκε και άν βγήκαν κάποια συμπεράσματα,θετικά η και αρνητικά.
Δυστηχώς είμαι ένας από εκείνους που είχαν 24ωρη βάρδια την Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι πολύ λίγοι...οπότε ή αδιάφοροι για την κατάρευση των ΜΤ τους είναι...ή ανόητοι που πιστεύουν ότι ο "από μηχανής Θεός" θα τους σώσει...

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα τα ατομα δεν ηταν μονο 29, αφου "απομονωσαμε" μια φωτογραφια που τραβηχτηκε πριν την εναρξη της ενημερωσης.Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Ειναι στο αληθες γεγονος της ελλειψης των ε.ε. στελεχων(πλην Δ.Σ.ΣΥΣΜΕΔ).Δυστυχως αν δεν αντιδρασουν τωρα, θα βρεθουν κι αυτοι στο μελλον στις αντιστοιχες καρεκλες, που καθονταν οι απόστρατοι χθες....

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχηγός έχει αποδείξει περίτρανα ότι είναι υπέρ της ενημέρωσης των Στελεχών και όχι μόνο. Αν ο Διοικητής του ΜΤΝ δεν πήγε από μόνος τους έκανα κακώς κάκιστα και πρέπει να λογοδοτήσει. Αν τον παρότρυναν ανώτεροι του να μην πάει θα πρέπει να τους δώσει στεγνά. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για να παίζουμε με την αγωνία του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέψτε μου να αμφισβητήσω την "θέρμη" του Α/ΓΕΝ για ενημέρωση των στελεχών του ΠΝ.
Όσο για την συγκέντρωση, από ότι ανέφεραν οι εκπρόσωποι του ΜΤΣ και ΜΤΑ, ήρθαν ανεπίσημα και ανεπίσημα είπαν ότι είπαν.
Αν δε, γνώριζαν τι θα αντιμετώπιζαν, μάλλον θα το ξανασκεφτόντουσαν...να έρθουν.
Ίσως να περίμεναν κάτι πιο light...
Κάτι ας πούμε σαν τη συγκέντρωση που έγινε προ ημερών με τη παρουσία του προέδρου του ΜΤΣ, όπου σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση όλα μεσοπρόθεσμα βαίνουν καλώς για το ΜΤΣ.
Μάλλον ο κ. Μποϊλές και οι ανώτεροί του κάτι ήξεραν

Ανώνυμος είπε...

Κύριε διαχειριστή του blog...αν κρίνω από το σχόλιο σας σχετικά με την εκδήλωση...διακρίνω ένα κόμπλεξ, μία απέχθεια.. ή κάνω λάθος; Τί να κάνουμε Κύριε διαχειριστά του blog..ξέρουμε ότι δεν συμπαθείτε και πολύ τους Αξιωματικούς των Σωμάτων αλλά δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί.Δείχτε λίγο "τακτ". Υπάρχουν σχόλια σας που κάνοιυν την τρίχα..τριχιά...και ξαφνικά βρεθήκατε να μετράτε κόσμο σε μία φωτογραφία...τυχαίο; Καθόλου.ΥΓ. Δεν είναι μέλος του Συνδέσμου,βγάλτε από το μυαλό σας τις κακές σκέψεις.

Ανώνυμος είπε...

Στο site του συνδεσμου http://www.apofoitoissas.gr, εχουν αναρτηθει οι ομιλιες.
Οσο για τις αδειeς και τις ανεπισημες παρουσιες, δεν μπορω να καταλαβω, γιατι ενας ανωτατος Αξκος, πρεπει να παρει αδεια για να μιλησει σε ε.ε. και εν ε.α. στελεχη των Ε.Δ. και μαλιστα σε σταρτιωτικο χωρο.Ελεος πια, με τους ευθυνοφοβους,που διοικουν κιολας...Kaι μπραβο σε αυτους που με θαρρος και παρρισια, χωρις να κριβονται πισω απο τις θεσεις και τα γαλονια τους,αντιμετωπισαν τη ζοφερη κατασταση και τα ευλογα ερωτηματα και ανησυχιες των παρευρισκομένων, με ψυχραιμια...
ΥΓ Για τους παροικουντες εν τη Ιερουσαλήμ, ο ΑΓΕΝ ειχε εγκρινει το αιτημα του Γ.Δ. του ΜΤΝ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ.....ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ για την απουσία του.Οταν ομως θα βουλιαζει και το ΜΤΝ, θα ειναι απαιτηση ολων των στελεχων, να βρισκεται στην 1η γραμμη των "απολογουμένων".....