Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πάρτυ γίνετε στις τοποθετήσεις εξωτερικού στο ΠΝ!

Σοβαρή καταγγελία αναγνώστου η οποία αν αληθεύει αποδεικνύει περίτρανα την αρνητική συνεισφορά του φαινομένου της επαναφοράς αποστράτων με κομματικά κριτήρια στις ΕΔ.

Kαλημέρα! Εάν θέλετε ψάξτε το πάρτυ που γίνετε στις τοποθετήσεις εξωτερικού στο ΠΝ! Σε εποχή ισχνών αγελάδων να καλοπεράσουν τα "δικά μας παιδιά" και άσε τους άλλους να βασανίζονται! ένα μόνο στοιχείο που άν αληθεύει δείχνει τη δυσωδία του κυκλώματος των επανελθόντων, για πρώτη φορά Αντιπλοίαρχος  παρακάμπτει Πλοιάρχους και πάει ως Ναυτικός Ακόλουθος στη Γαλλία και άλλος στη  Γερμανία! Δώστε συγχαρητήρια στους κ.κ Υπουργους μας στήν Αξιότιμη Ιεραρχία μας για την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και συμβουλεύστε τους Πλοιάρχους του Πολεμικού Ναυτικού μας να μοιάσουν στους δύο αντιπλοιάρχους για να μπορέσουν κάποτε να καταλάβουν παρόμοιες θέσεις!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ή αγαπητή πάντα στο Π.Ν το παρτυ μεταθέσεων στο Εξωτερικό ήταν προσφιλές ξεκατίνιασμα των Αξιωματικών του. Δυστηχως δεν λυπαμε κανεναν τους γιατι λίγοι είναι αυτοί που αξιζούν ή προβλέπεται να κατεχουν αυτες τις θεσεις.Το γελοίο ειναι οτι οταν φυγουν απο αυτες τις θεσεις και τους στειλουν σε καποια μετάθεση που δεν του αρεσει καταγγελουν το συστημα !!! Army alert ψαξε το θεμα, οχι οτι θα γινει κατι απλα να εχουμε κατι να ασχολούμαστε. Α!!! Αξιωματικος Π.Υ τωρα Ε του Π.Ν πλωταρχης , πρασινοκομματοσκυλο, αγραμματος,αξεστος σε τροπους , χωρις γνωσεις καποιας ξενης γλωσσας,με την αλλαγη τις Ηγεσιας φορεσε κουστουμια παρεβρεθει στο γευμα συγχαρητήριων του κου ΑΓΕΝ , και μετα απο 3 εβδομαδες μετατέθηκε στην Κυπρο με παχυλο μισθο των 3.οοο Ευρω αφου διατυμπανουσε σε ολο το σταρτοπεδο τις ακρες του με τους νέους κατοίκους τις ΔΝΕ και του Πενταγώνου. ''Παω να παρω κανα φραγκο και να την κανω'' έλεγε αφου ηταν να αποστρατευτεί σε ένα χρονο . Το μονο που τον άγχωνε στις σηζητησεις ήταν εαν εκει που θα παει εχει ωραιες ................ γιατι ηταν προσφιλές του χόμπι στην προηγουμενη υπηρεσια του. Ελεος ειπαμε αλλα…………..

Ανώνυμος είπε...

Κι ο 'Μηχανικός' της στεριάς (και αέρος, αλλά όχι θαλάσσης πάντως) ο επονομαζόμενος και 'Βάλτε πλάτη' (προφανώς θα μας ζητήσει να βάλουμε και λίγο κ... για να πηγαίνει συνέχεια Αμερική , το χει κάνει Κολιάτσου - Πατήσια!!!) τα ίδια κάνει. Το πήδημα (αρχαιοτήτων πάντα) πάει σύννεφο!!!
Παλιοφασίνες την πλάτη μου θα την κρατήσω για τα παιδιά μου Καλύτερα ταξί όλη νύχτα παρά να φιλάω κ... σαν και σας.
Στους γιατρούς να τα φάτε φασίνες!

Ανώνυμος είπε...

όλα εις υγεία των κορόιδων!άλλοι χύνουν ιδρώτα για να μη βρεθεί ο τόπος στο έλεος οποιουδήποτε τον επιβουλευτεί και οι γνωστοί -άγνωστοι μια ζωή βολεμένοι και οικονομημένοι σε θέσεις που εμεις δε μάθαμε -ούτε θα μάθουμε - ότι υπάρχουν, πόσο μάλλον να σκεφτούμε να τις διεκδικήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα και ίσως πρέπει να τα ξαναδιαβάσετε ή ακόμα καλύτερα σε αυτούς που σας τα είπαν να τους πείτε να τα ξαναδιαβάσουν ακόμα μία φορά αν δεν τα κατάλαβαν.Η θέση του ΑΚΑΜ προβλέπεται να στελεχωθεί από Αξιωματικό βαθμού Πλοιάρχου και αντίστοιχα του Ναυτικού Ακολούθου από Αξιωματικό βαθμού Αντιπλοιάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί "ανώνυμοι",
παρατηρώ εδώ και μερικές μέρες να γράφετε τα "καλοπροαίρετα" και "πολιτισμένα" σχόλιά σας για τις μεταθέσεις εξωτερικού.
Όλοι εμείς οι "κοινοί θνητοί" που ακόμα δεν έχουμε δει υπογεγραμμένες και κοινοποιημένες μεταθέσεις, πώς πιστεύετε ότι σας βλέπουμε (ακόμη και αν έχετε δίκιο)???????
Ποιος μπορεί να γράφει με τόση σιγουριά για μεταθέσεις που ακόμη ούτε καν έχουν γνωστοποιηθεί επίσημα, αν όχι ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ που έχουν τις δικές τους "σκοτεινές" άκρες ενημέρωσης και απλά παρεξηγήθηκαν που τους πήραν την ευκαιρία να φάνε αυτοί πρώτα?
Σας ικετεύουμε λοιπόν με όση δύναμη μας έχετε αφήσει με την εμμονή σας να αυνανίζεστε διαδικτυακά, να ξαναγυρίσετε στην σιωπή σας και να αφήσετε και σεις τα "δακρύβρεχτα" νυχτοκάματα των ταξί που έτσι και αλλιώς επικαλείστε μόνο και μόνο για να καλύπτετε και τη δική σας διαπλοκή.

'Ενας αληθινός ανώνυμος.

Ανώνυμος είπε...

παψτε να φαγώνεστε πια. Αμάν...

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ
ORIGINAL 21
ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ...... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2004-2009.

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.