Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Επιτέλους ξύπνησε ο πνευματικός κόσμος

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
Ακόμη δεν είδατε τίποτα!

Ξεσηκωμός κατά του Μνημονίου και της καταπάτησης του Συντάγματος από τον πανεπιστημιακό κόσμο της χώρας, μέσα από την ημερίδα στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα « Ελληνική κρίση, για μια θεσμική μεταπολίτευση» (12-4-2011) με διοργανωτές το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Κέντρο Δικανικών Μελετών Καθηγητή Κ. Μπέη, το Ίδρυμα Διεθνών Νομικών Μελετών Καθηγητή Η. Κρίσπη και Δρ. Αναστασίας Σαμαρά-Κρίσπη.

Ιδιαίτερη αξία έχει η γενική εντύπωση πως οι Πανεπιστημιακοί έχουν αποφασίσει να βγούν μπροστά και να πρωτοσταήσουν σε έναν αγώνα που έχουμε ξεκινήσειο όλοι οι Έλληνες εδώ και καιρό και αυτό είναι καλοδεχούμενο.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ- Στέρηση περιουσίας οι περικοπές

Αξιοσημείωτες ήταν οι πρεμβάσεις του Ομότ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργου Κασιμάτη, που τόνισε την αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου και της Δανειακής Σϋμβασης, καθώς και της περικοπής των μισθών, που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο και απαγορεύεται η αφαίρεσή του.

ΜΠΕΗΣ - "κατηγορώ" τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Έντόνή ήταν και η παρέμβαση του Ομότ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστα Μπέη, ο οποίος τόλμησε να καταγγείλει τη στάση του Προέδρου της Δημοκατίας να μην υπερασπιστεί το Σύνταγμα και να μην αναπέμψει το Μνημόνιο, το οποίο έπρεπε να ψηφισθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, απαιτώντας μάλιστα δημόσιες εξηγήσεις από τη στάση του κ. Παπούλια, γεγονός το οποίο είχαμε τονίσει εξ αρχής.
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_1153.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είναι αργά....η κουλούρα μπήκε και ήδη έχει αρχίσει η...παντόφλα!

Ανώνυμος είπε...

Το "γιουχάρισμα" αυτήν τη φορά δεν προήλθε από ακρο-αριστερούς ή ακροδεξιούς θερμόαιμους πιτσιρικάδες, γιαουρτοφόρους και μη, δεν προήλθε από "παραβατικά" αντιμνημονιακά media, δεν προήλθε από συμφεροντολόγους ή αναρχικούς ή προδότες ή συνωμότες, ούτε βέβαια από..... κουρασμένους υπερήλικες !
Τι έγινε ;
Δεν άκουσαν τίποτε οι κυβερνώντες και μη ;
Μήπως δεν κατάλαβαν τη γλώσσα των Ακαδημαικών ;
Μήπως δεν το περίμεναν ότι, ανάμεσα στα ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ-ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ που τους αξίζει να υποβάλλονται στο μνημόνιο-ευκαιρία, υπάρχουν και ηχηρές φωνές ;

Σοκ και δέος έφεραν, σοκ και δέος θα πάρουν.

Σε βαρέλι χωρίς πάτο μας έβαλαν, σε βαρέλι χωρίς πάτο θα βρεθούν.

Ας μην αναφερθώ καλύτερα στο περιεχόμενο του βαρελιού......

Και εις άλλα με υγεία .

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε, πολλοί βγαίνουν και μιλάνε τώρα. Που ήσαν όταν συνέβαιναν όλα αυτά που μας έφτασαν στο τώρα;;;;;;;;;;;;;;

Μήπως λειτουργούν όπως η ασφάλεια στη χύτρα;;;;;;;;;;;;;;;;

Με τα τελευταία μέτρα που είναι προ των πυλών η αγανάκτηση και η οργή του κόσμου θα φτάσει στο ζενίθ της.

Άρα το σύστημα ζητάει επειγόντως τρόπους μείωσης της ... εντροπίας!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

5.03 πολυ προβοκ. τα λογια σου. κι αληθεια να ειναι , ας τα λουλουδια να ανθισουν πρωτα. αμα δεν τ αφηνεις ριχνεις νερο στο μυλο του συστηματος που μας ξεπουλα. η σιωπη σου , εστω και προσωρινη , μεχρι αποδειξεως των γεγονοτων περισσοτερα θα προσφερει στο λαο. υπομονη λοιπον , απαντες δινουν εξετασεις και κρινονται. τουλαχιστον οι κ. καθηγητες βγηκαν επωνυμα και διεκδικουν και αγωνιζονται για το καλο το δικο μας[αυτοι δεν εχουν αναγκη], ενω εμεις σαν το δημοσιο υπαλληλακο στους 10 μικρους μητσους , παρακολουθουμε τις εξελιξεις πληκτρολογωντας ανωνυμως. ελπιζω οτι δεν θα αντιδρασεις με τον ιδιο τροπο , αν δεις τα παιδια [η] τους γονεις μας στους δρομους για λογαριασμο μας. πιστεψε με , αγαπητε, οσα σου λεω στα λεω με πολυ πονο και συμπαθεια.

Ανώνυμος είπε...

εμ φίλε μου των 7:10, αυτό κάναμε ("αφήσαμε πολύ τα λουλούδια να ανθίσουν") μόνο που αυτά βρωμάγανε από τη σήψη και τώρα πλέον είναι πολύ αργά!!!

Ο απλός κόσμος την έχει νιώσει πλέον την αλήθεια και ξέρει ότι δεν φταίνε μόνο οι 300 αλλά και πάρα πολλοί άλλοι (όπως δημοσιογράφοι, "εξέχουσες" προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών κλπ) οι οποίοι τόσα χρόνια καλύπτανε και καλλιεργούσανε τη σήψη που έχουμε τώρα.
Τώρα μερικοί λοιπόν ταχα μου ξεμπροστιάζουνε πρόσωπα και καταστάσεις. Που ήταν όλοι αυτοί 1 ή 2 χρόνια πριν γίνουν όλα αυτά;;;;;

Φίλε μου όταν θα έρθει (και με τα νέα μέτρα είναι πλέον πολύ κοντά) η μπάλλα θα τους πάρει όλους και οι παράπλευρες απώλειες δυστυχώς θα είναι μεγάλες!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 11.35 δεν θα διαφωνισω με τιποτα απ οσα λες, αλλα τωρα δεν υπαρχει κατι αλλο. δεν εχουμε τη πολυτελεια να οργανωσουμε το αυριο. το ΤΩΡΑ πρεπει να καθαρισει με καθε τροπο. δεν ξεχνω πως , ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου. αναμενουμε οπως προειπα και χρησιμοποιουμε το καθε μεσο οσο μας εμπνεει. απαντες εκ της πορειας και του αποτελεσματος κρινονται. καλο ειναι να ειμαστε υποψιασμενοι , αλλα οχι μεχρι του σημειου του ακριτου μηδενισμου. καλη σου μερα εν αναμονη των νεων μετρων και καλη δυναμη φιλε. υ.γ. σε καμμια περιπτωση δεν μιλω για πολιτικους και πρετεντερο- καμπουρακηδες και λοιπους ομοιους τους.