Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΕ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ & 115 ΠΜ

Ανακοινώνεται ότι, στις 11 Μαΐου 2011 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, επισκέφθηκε το Ναύσταθμο Κρήτης (ΝΚ) και την 115 ΠΜ.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η άμεση επικοινωνία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με το Ελληνικό προσωπικό που λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση “UNIFIED PROTECTOR”.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τη Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ, όπου αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε το πλήρωμα, μετέφερε τα εγκωμιαστικά σχόλια της Στρατιωτικής Ηγεσίας της Συμμαχίας για την αποτελεσματική και επιτυχή εκτέλεση της αποστολής τους.

Επιπλέον, επισκέφτηκε τη Φρεγάτα ΥΔΡΑ, με σκοπό την παροχή κατευθύνσεων και οδηγιών στο πλαίσιο της ανάληψης καθηκόντων στην επιχείρηση, σε αντικατάσταση της Φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό του Αεροσκάφους ΑΣΕΠΕ και Ελικοπτέρου SUPER PUMA στην 115 ΠΜ, τους οποίους συνεχάρη, εξαίροντας τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των επιχειρήσεων.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κρήτη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφτηκε το Αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle και τα κλιμάκια των ξένων αποστολών της Νορβηγίας, της Γαλλίας και του Κατάρ, που φιλοξενούνται στις βάσεις της Σούδας, όπου ενημερώθηκε επί επιχειρησιακών θεμάτων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΤΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ.