Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Βολές Πληρωμάτων Αρμάτων από την 7η ΕΜΑ

Άμεση η ..αντίδραση του ΓΕΣ στην διασπορά ψευδών ειδήσεων των Ράδιο Αρβύλα περί αλλαγής της ονομασίας των Leopard και σιγαστήρων στα άρματα..!!
Δείτε το πολύ ωραίο βίντεο από τις Βολές Πληρωμάτων Αρμάτων της 7ης ΕΜΑ

Από 02 έως 06 Μαΐου 2011, πληρώματα της 7ης Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων, πραγματοποίησαν επιχειρησιακές βολές, στο Πεδίο Βολής Αρμάτων, στη Ξάνθη. Η παραπάνω δραστηριότητα, πραγματοποιείται από όλες τις Μονάδες Αρμάτων και αποτελεί μαζί με τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά επιπέδου Υπομονάδας και Μονάδας, το επιστέγασμα της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού. Στο βίντεο με τα στιγμιότυπα από την δραστηριότητα που ακολουθεί, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η ταχυβολία (έξι βλήματα σε ένα λεπτό) και η ευστοχία των πυρών σε κινούμενους και σταθερούς στόχους από κινούμενο άρμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πολύ κακογυρισμένο και χωρίς ουσία. Ένας της προκοπής δεν υπάρχει τέλος πάντων!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να απαντήσω στον αγαπητό φίλο του προηγούμενου σχολίου. Καταρχήν προφανώς είναι "κακογυρισμένο" όπως γράφεις διότι δεν είναι ένα στημένο γύρισμα αλλά είναι στιγμιότυπα από πραγματικές καταστάσεις. Δεν είναι και το ευκολότερο να τραβάς βίντεο πάνω από ερπυστριοφόρο το οποίο κινείται με ταχύτητα σε λασπωμένο και γεμάτο ανωμαλίες χωματόδρομο. Δεύτερον αγαπητέ φίλε τί εννοείς "ουσία"; Εξήγησε σε παρακαλώ για να καταλάβουμε. Γιατί κριτικάρουμε όλοι μας τόσο εύκολα μία προσπάθεια που γίνεται από ανθρώπους οι οποίοι καθώς εκπαιδεύονται και εργάζονται θέλουν να μας δείξουν ένα μέρος της προσπάθειάς τους; Μπράβο στα παιδιά και στην 7 ΕΜΑ. Συνεχίστε δυνατά για την Ελλάδα!!!!!!