Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Τοποθετήσεις στις έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων

Περιμένοντας να διαβάσουμε στην αδιάβλητη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τις τοποθετήσεις που μας είχαν υποσχεθεί (με πολλές βαρύγδουπες δηλώσεις) οι αξιοκράτες των ΕΔ σας παραθέτουμε τα εξωτερικά του ΛΣ. Του Παπουτσή οι αποφάσεις καλές ή κακές βγήκανε στο διαδίκτυο. Για τις αποφάσεις του Βενιζέλου πόσο ακόμη θα περιμένουμε? 

Κατόπιν εισηγήσεως κ. Αρχηγού Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Λ.Σ. Κωνσταντίνου ΣΟΥΛΗ και αποφάσεως του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ανακοινώνονται τοποθετήσεις στις έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων, ως κάτωθι:

1. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ Γεώργιος (Α.Μ. 829) από το Κ.Λ. Καβάλας στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Οδησσού.

2. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΖΗΣ Αντώνιος (Α.Μ. 893) από το Κ.Λ. Κέρκυρας στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Βανκούβερ.

3. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ Δημήτριος (Α.Μ. 780) από το Κ.Λ. Βόλου στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Κωνστάντζας.

4. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ Ιωάννης (Α.Μ. 941) από το Υ/Χ Κύμης στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Σάντος.

5. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΨΑΡΡΗΣ Χρήστος (Α.Μ. 814) από τη Διεύθυνση Λιμενικής Πολιτικής στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Μόντρεαλ.

6. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΣΟΥΛΟΣ Δημήτριος (Α.Μ. 851) από τη Διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Ρόττερνταμ.

7. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ Ιωάννης (Α.Μ. 903) από τη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Μπουένος Άϋρες.

8. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΔΕΡΒΟΣ Σπυρίδων (Α.Μ. 799) από τη Γενική Επιθεώρηση Λιμενικού Σώματος στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Αμμοχώστου.

9. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΜΥΛΩΝΑΚΟΣ Κωνσταντίνος (Α.Μ. 832) από το Κ.Λ. Ραφήνας στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Νοβοροσισκ.

10. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Κωνσταντίνος (Α.Μ. 938) από τη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Χονγκ Κονγκ.

11. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ Μιχαήλ (Α.Μ. 865) από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Χιούστον.

12. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗΣ Νικόλαος (Α.Μ. 820) από το Κ.Λ. Ρόδου στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Νέας Υόρκης.

13. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων (Α.Μ. 905) από ΥΠτΠ / Α.Ε. στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Τόκυο.

14. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος (Α.Μ. 924) από τη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Πορτ 
Σάιδ.

kivernitis.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρυονερίτης από το Βόλο στη Κωνστάντζα.
Το έχει το όνομα. Όπου coldwater και εξωτερικό. Δεν τολμώ να υποθέσω ότι δεν είναι αξιοκρατική η τοποθέτηση αλλά καθαρά κομματική. Και μετά λέμε για την οικογενειοκρατία των πολιτικών. Ρε ούστ.