Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Τ.Υ.Α


Ξέσπασμα αποφοίτου της ΣΤΥΑ για την επίθεση εναντίον της σχολής.

Τι πάθατε κύριοι ;
Τί πάθατε καρεκλοκένταυροι και βαλθήκατε να κατεδαφίσετε το οικοδόμημα της ΣΤΥΑ ;
Το οικοδόμημα που αποτελεί θεμέλιο της Πολεμικής Αεροπορίας μας , πάνω στο οποίο στηρίζονται τα λοιπά στοιχεία της.
Το οικοδόμημα που συγκροτείται από άριστους τεχνολόγους που δίνουν πνοή και ασφάλεια στα αεροσκάφη μας.
Το οικοδόμημα ο σκελετός του οποίου αποτελεί κενοτάφιο των συναδέλφων μας που θυσίασαν την ζωή τους στο καθήκον.
Δεν ικανοποιηθήκατε ανεγκέφαλοι μανδαρίνοι που συνηγορήσατε να καρατομηθεί ο βαθμός του Σμηνάρχου και να καταστεί ο βαθμός του Αντισμηνάρχου όνειρο απατηλό, καθηλώνοντας έτσι τους Αξκους αποφοίτους ΣΤΥΑ στο βαθμό του Επισμηναγού με τον Νόμο 3883/2010 ,προσθέτοντας με την δημοσίευση του ένα ακόμη παγερό μούδιασμα έκτοτε στις καρδίες τους ,με αντίστοιχη αποδυνάμωση της αποδεδειγμένης υψηλής υπηρεσιακής προσφοράς τους ;
Δεν αισθάνεστε ντροπή γιατί συνηγορήσατε ως νεκροθάφτες στην ταφόπλακα της υπηρεσιακής εξέλιξης των εξ’ υπαξ-κων αξ-κων με την απώλεια ουσία δύο βαθμών και την αντίστοιχη μισθολογική και συνταξιοδοτική αφαίμαξη , αυτών που ψήνονται στις πίστες και τα υπόστεγα των αεροδρομίων το καλοκαίρι και παγώνουν τον χειμώνα ,για να έχει μαχητική ικανότητα η Αεροπορία μας ;
Δεν αισθάνεστε ντροπή για την αναντίστοιχη βιομηχανία Ταξίαρχων, Υποπτεράρχων και Αντιπτέραρχων που η χώρα μας έχει τα πρωτεία και μας έκραξε για αυτό η Ευρωπαική Ένωση ;
Δεν αισθάνεστε ντροπή γιατί συνηγορήσατε στο ανοσιούργημα κατάργησης κεκτημένων δικαιωμάτων από αυτούς που μια ζωή είναι στις διαταγές της υπηρεσίας, μια ζωή αγόγγυστης προσφοράς και θυσιών στα ιερά και όσια της πατρίδος, μια ζωή ολοκληρωτικά μέσα στις μονάδες στερούμενοι τα παιδιά, την γυναίκα, τους γονείς, τις ανάγκες του εαυτού τους, μια ζωή άοκνης και πολλές φορές εξουθενωτικής εργασίας ,αφοσιωμένοι, στο συμφέρον της υπηρεσίας και του κοινωνικού συνόλου κατ’ επέκταση και μια ζωή πίκρα από την διακριτική μεταχείριση τους, με τα διάφορα νομικά κατασκευάσματα που πεισματικά με διάφορες κάθε φορά διατάξεις απεμπολούν λογικές και ανθρώπινες προσδοκίες για υπηρεσιακή, κοινωνική και οικονομική εξέλιξη;
Γιατί αυτή η ανακόλουθη με την προσφορά ,μεταχείριση των αξ-κων εξ’ υπαξ-κων προέλευσης ΣΤΥΑ;
Γιατί αυτή η διακριτική μεταχείριση;
Γιατί αντί για κίνητρα , αντικίνητρα και φραγμοί;
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα μωρέ ρεμπεσκέδες υποβάθμισης απαράγραπτων δικαιωμάτων που αποκτήθηκαν με αίμα, με θύματα, με αναπήρους και ανθρώπινα ράκη;
Το πρόβλημα που δημιουργήσατε οι ένστολοι και οι χαρτογιακάδες νεκροθάφτες με την βαθμολογική, μισθολογική και συνταξιοδοτική υποβάθμιση των εξ’ υπαξ-κων προερχομένων αξ-κων προέλευσης ΣΤΥΑ ,καίτοι είναι πολύ οξύ δεν εμφανίζεται όμως στις συνολικές διαστάσεις του, διότι οι θιγέντες δεν έχουν την δυνατότητα να απεργήσουν , ούτε να περιφέρονται στους δρόμους με συλλαλητήρια, ούτε μπορούν να ασκήσουν άλλου είδους πιέσεις. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούν. Αποτελούν ένα τεράστιο ποτάμι που φαίνεται να κυλά αργά χωρίς παφλασμούς , αλλά το ρεύμα είναι δυνατό και  μπορεί να μετακινήσει βουνά.
Υποφέρουν αλλά δεν γελιούνται.
Απαιτούν τα δικαιώματά τους και το σεβασμό τους που δεν εκχωρούν και να είστε σίγουροι ότι θα τα διεκδικήσουν και θα τα αποκτήσουν.
Δεν έφτανε όμως αυτό.
Οι ρατσιστές και εθνικά επιζήμιοι εγκέφαλοι ,οι εργολάβοι κατεδάφισης του οικοδομήματος της ΣΤΥΑ εκμεταλλευόμενοι την επικρατούσα κατάσταση ,προωθούν αντικατάσταση του Δ/του της ΣΤΥΑ με ιπτάμενο αξκο.
Επιχειρούν να αλλάξουν ένα καθεστώς ετών , μια θέση από τις λίγες που έμειναν στους αποφοίτους ΣΤΥΑ ,την οποία τίμησαν καταξιωμένοι συνάδελφοι ,έχοντες ανεβάσει το επίπεδο της Σχολής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τριπλασίασαν τους υποψηφίους για τη Σχολή έναντι του αριθμού εισακτέων.
Δεν ξέρουμε αν η αλλαγή της διοίκησης είναι προσωρινή και αν αποτελεί εξόφληση κάποιας επιταγής ισχυρού πολιτικάντη ή εάν εμπίπτει στην εργολαβία κατεδάφισης του οικοδομήματος της ΣΤΥΑ.
Πρέπει όμως να επισημάνουμε στους επιβουλευόμενους της Διοίκηση της ΣΤΥΑ πρωτού δεχθούν τον χλευασμό και την καταφρόνια των μελών της :
Ότι στο λίκνο των τεχνολόγων της Αεροπορίας ,ο μαθητής δόκιμος πέρα από την απόκτηση των γνώσεων και της εμπειρίας που απαιτούνται προκειμένου ν’ ανταποκριθεί απόλυτα στα σοβαρά και υπεύθυνα καθήκοντά του ,ότι κυρίως αποκτά την απαραίτητη ηθική επαγγελματική υποδομή, την επαγγελματική αξιοπρέπεια ,το ενδιαφέρον και την διάθεση για επαγγελματική και ιεραρχική εξέλιξη, τον σεβασμό και την προσήλωση στους άγραφους και γραπτούς κανόνες της αξιοκρατίας και κυρίως την αγάπη για το επάγγελμα.
Ότι προέχουσα θέση άλλωστε, μεταξύ των παραμέτρων που συνθέτουν την διδακτική και ψυχική προετοιμασία του δοκίμου , έχει η ψυχολογική του υποδομή για το επάγγελμα που διάλεξε και για την μελλούμενη εξέλιξή του.
Ότι το φάρμακο για την αποδυνάμωση των ανησυχιών και την εμπέδωση του αισθήματος εμπιστοσύνης στο επάγγελμα που διάλεξε και στην επαγγελματική αξιοπρέπεια και σιγουριά για την επαγγελματική και ιεραρχική του εξέλιξη, είναι η εκπαίδευση κατά το δυνατόν αλλά κυρίως η διοίκησή του να στελεχώνετε από βαθμοφόρους προελεύσεως ΣΤΥΑ ,οι οποίοι θα αποτελούν για τους δοκίμους πρότυπα ιεραρχικής εξέλιξης τους και επιδιώξιμων δυνατοτήτων.
Ότι η Διοίκηση της Σχολής από αξ-κο προέλευσης ΣΤΥΑ είναι επιβεβλημένη, διότι έτσι επιτυγχάνεται καλλίτερη και αγαστή συνεργασία διοικητού και λοιπού μόνιμου προσωπικού που κατά 95% είναι προέλευσης ΣΤΥΑ , αλλά και διότι ο προερχόμενος εξ υπαξιωματικών διοικητής ,αφ’ ενός γνωρίζει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του δόκιμου ΣΤΥΑ με τον οποίο μιλάει την ίδια γλώσσα, όπως επίσης γνωρίζει καλλίτερα από οποιονδήποτε  άλλης προελεύσεως αξιωματικό την νοοτροπία ,τα προβλήματα, τα αιτήματα και τις επιδιώξεις του εκπαιδευόμενου.
Είναι κάτι σαν ανάθεση Διοικητού Σχολής Ικάρων σε αξ-κο άλλης προέλευσης .Μπορεί κανείς να το διανοηθεί;
Επιβάλλεται λοιπόν τάχιστα διάψευση της φήμης και αναθεώρηση τυχόν εσφαλμένης απόφασης
Αυτό επιβάλει πρώτιστα το «υπηρεσιακό συμφέρον» που πρέπει να πρυτανεύει σαν υπέρτατο καθήκον σε οιανδήποτε υπηρεσιακή ενέργεια, του οποιουδήποτε αρμοδίου.
Η σιδηρά επιταγή του «υπηρεσιακού συμφέροντος» έχει καθολική εφαρμογή στο στράτευμα, μη επιδεχόμενη και την ελάχιστη παρέκκλιση και ανοχή για οιονδήποτε λόγο και οποιαδήποτε σκοπιμότητα.
Κάθε δε ενέργεια που παραγνωρίζει και αντιστρατεύεται το «υπηρεσιακό συμφέρον» είναι παράνομη, απαράδεκτη και ασφαλώς ζημιογόνος για το στράτευμα και κατ’ επέκταση για την πατρίδα, μετ’ ανάλογο δε αξιολόγηση, πιθανόν δολιοφθόρα, υπονομευτική και εχθρική.
Μακριά λοιπόν τα βέβηλα χέρια από την Διοίκηση της ΣΤΥΑ , το  συγκρότημα που δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και πονηρές καινοτομίες.
Σας γνωστοποιούμε εργολάβοι κατεδάφισης του οικοδομήματος των αποφοίτων ΣΤΥΑ , ότι θα σταθούμε άκαμπτοι και ανυποχώρητοι υπερασπιστές των κεκτημένων και σε κάθε ναρκοθέτηση δίκαιων αιτημάτων μας.
Έπαυσε πλέον η καταξίωση της βλακείας σαν τεκμήριο νομιμότητας και πειθαρχίας. Γκέγκε ;
Γιώργος Εμμανουηλίδης
10 ΣΕΙΡΑ ΣΤΥΑ
sastya.gr

14 σχόλια:

ΕΛ είπε...

Δεν ξέρω πού αποσκοπεί η αποδόμηση των στελεχών προερχομένων εκ ΣΤΥΑ αλλά πιστεύω πως υπάρχει πολύ βάθος και ίντριγκα στην υπόθεση. Πάντα έβλεπα τον τεχνικό στην πίστα σαν τον κολλητό "άνθρωπο" μου και ήξερα ότι αυτός και οι άλλοι τεχνικοί φρόντιζαν με τις άριστες γνώσεις τους για τ' αεροσκάφη και κατ' επέκταση για την ασφαλή μου πτήση. Άλλη ειδικότητα πρέπει να καταργηθεί. Οι εκ ΣΤΥΑ τεχνικοί είναι κατάλληλοι για να επανδρώσουν ως αξκοί όλες τις θέσεις μηχανικών. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

Ασμχος(Ι) ε.α.

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι ΕΜΘ απαίτησαν το αυτονόητο,δηλαδή την εξέλιξή τους βαθμολογικά(και όχι μισθολογικά)μέχρι κάποιο βαθμό αξιωματικού (π.χ. Υποσμηναγού)ήταν οι ίδιοι κύριοι προερχόμενοι εκ ΣΤΥΑ που έριξαν την ταφόπλακα σε αυτό το όνειρο,άσχετο αν και οι δύο κατηγορίες υπαξιωματικών (ΣΤΥΑ-ΕΜΘ)αποτελούν το "θεμέλιο" της Πολεμικής Αεροπορίας.Τώρα που θίγονται τα δικά τους συντεχνιακά συμφέροντα,οι ίδιοι κύριοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους.Προφανώς όπως αυτοί θεωρούν τους ΕΜΘ παιδιά ενός κατωτέρου θεού,με τον ίδιο τρόπο να βλέπουν οι εξ Ικάρων προερχόμενοι τους αποφοίτους της ΣΤΥΑ...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ασμχέ (Ι) ε.α. συγχαρητήρια για το σχόλιο σας, το οποίο για άλλη μια φορά αποδεικνύει το (χαμηλό) μέσο επίπεδο και την άγνοια ενός μεγάλου ποσοστού ιπταμένων.

Φυσικά τα λάθη, την αποδεδειγμένη ανεπάρκεια και τις παραλείψεις της ειδικότητας σας σε διοικητικό επίπεδο κατευθείαν τα χρεώνετε σε άλλους, προσπαθώντας να διατηρήσετε το “διαίρει και βασίλευε” που τόσα χρόνια δυστυχώς ασκεί η ιπτάμενη ηγεσία επιτυχημένα.
Επιπρόσθετα η άγνοια σας δεν σας επιτρέπει να γνωρίζετε ότι η ειδικότητα που πρέπει να καταργηθεί άμεσα είναι η δικιά σας και να εναρμονιστεί με το παγκόσμιο γίγνεσθαι των ανεπτυγμένων και όχι των τριτοκοσμικών αεροποριών.

Κάποιος από την ειδικότητα που υπονοείτε ότι πρέπει να καταργηθεί και τους οποίους δεν πρέπει να έχετε το θάρρος να τους κοιτάξετε καν στα μάτια...

Υ.Γ. : Αφού είστε εν αποστρατεία γιατί δεν γράφετε επώνυμα τις φοβερές (κοινότυπες) απόψεις σας; Μήπως φοβάστε για τα χρήματα που λάβατε ως πτητικό επίδομα από την καρέκλα ή για την μηνιαία προσαύξηση της σύνταξης σας; Δυστυχώς ήσασταν “κότα” και παραμένετε κότα...

Ντροπή σας...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΑΠΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΧ Η ΣΥΔ Ο ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ Η ΕΜΥ Η 123 ΠΤΕ κλπ ΜΗΠΩς ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι σου κάνει η μοριοδότηση. Άραγε ο υφιστάμενος Π.Ο.Υ προβλέπει (Ι). Μέτα τιμής και συμπόνιας ένας ΕΜΘ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ του ΣΑΣ τευχος 209 Μαρτιος Απρίλιος 2010 σελίδα 1. Μπορείτε να κλαίγεστε όσο θέλετε. Εμείς θα γελάμε .
ΥΓ Χάθηκε το φιλότιμο

Ανώνυμος είπε...

Παρα πολυ φλυαρο αρθρο,δεν το διαβασα καν ολο,βαρεθηκα.Ξεσπασμα μεγαλειου(υποτειθέμενης)αδικημένης ομαδας αξκων εξ υπξκων οπως πολλακισ συνηθίζουν.Λοιπον κύριοι ηρεμίστε.Κανεις δεν ισχυρίζεται οτι δεν παράγετε εργο.Ολοι κατι παράγουμε και ο καθένας αυτό που κάνει το θεωρει σημαντικο.Η γνωμη μου ειναι οτι ουτως η άλλως η βαθμολογικη εξέλιξη σας ειναι μεγαλύτερη απο οτι αναλογει σε αποφοίτους διετους σχολής υπαξιωματικων.Λυπάμαι αλλα αυτη ειναι η γνώμη μου.Ειμαι στο Ναυτικο και θεωρω αδιανόητο σε 20 χρόνια κουτσοι στραβοι,μορφωμενοι και αμόρφωτοι να ειμαστε ολοι πλωτάρχες δηλ.επισμηναγοι.
ΥΓ.Στο Ναυτικο ο Δκτης της ΣΜΥΝ ειναι παντα της ΣΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Κατανοώ ότι η Δκση της Σχολης από Αξκό της ίδιας προέλευσης αποτελεί μια παράδοση πολλών ετών. Δεν κατανοώ όμως την αιτιολόγηση ότι "..ο προερχόμενος εξ υπαξιωματικών διοικητής ,αφ’ ενός γνωρίζει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του δόκιμου ΣΤΥΑ με τον οποίο μιλάει την ίδια γλώσσα, όπως επίσης γνωρίζει καλλίτερα από οποιονδήποτε άλλης προελεύσεως αξιωματικό την νοοτροπία ,τα προβλήματα, τα αιτήματα και τις επιδιώξεις του εκπαιδευόμενου..."
Η κάθε στρατιωτική σχολή σκοπό έχει να δημιουργεί πρότυπα και όχι να μεταφέρει "νοοτροπίες" συγκεκριμένη "γλώσσα" κλπ. Οι μαθητές των παραγωγικών σχολών είναι όλοι της ίδιας προέλευσης (απόφοιτοι λυκείου) και όποιος τους μεταφέρει νοοτροπιες και τρόπους σκέψης που άπτοναι με τη μετέπειτα εξέλιξή του (αξκού ή υπξκού) κάνει, κατά τη γνώμη μου, μέγα λάθος.
Αλήθεια, στις άλλες παραγωγικές Σχολές των ΕΔ (ΣΜΥ, ΣΜΥΝ) ισχύει η ίδια παράδοση και αν όχι γιατί εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα ή τουλάχιστον αντίστοιχη διαμαρτυρία.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι έτσι!!!!!
Αφού πρώτα σας πηδάνε μία μία ομάδα, μετά σας βάζουνε να τσακώνεστε και μεταξύ σας!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

YPAKSIOMATIKOI KRATISTE DEMENH THN ALISYDA TIS KITRINHS FILHS OLOI DIKAIOYMASTE POLLA , YPRXOYN IPTAMENOI POY MAS KATANOOYN, EIMAI ANTYPOSMHNAGOS (TEA) APO THN ANWTERW SXOLH. DYSTIXOS OLOI OI YPAKSIOMATIKOI EITE EINAI EMTH EITE EINAI APO SXOLH SE ENA KAZANI VRAZOYME OLOI, GIATI OMWS DEN LETE THN ALHTHIA ? GIATI DEN LETE OTI OLOI XRHSIMOPOIOUMASTE APO TIS DIOIKHSEIS SE YPHRESIES POY DEN ANOIKOYME ? EINAI ETSI ? H DEN EINAI? EGW EWS SHMERA XRHSIMOPOIHTHIKA KAI SAN EFODIASTHS , KAI SAN OIKONOMIKOS , KAI SAN EGATASTASEWN, KAI SAN FROYROS KAI GENIKA SAN OTIDIPOTE ALLOS. THN EIDIKOTHTA THN PEIRA EPIDH MOY ARESE ME THN PROIPOTHESH OTI THA ANOIKA SE AYTHN , ALLA DYSTIXOS OXI MONO SE AYTHN , KAI SE ESAS TO IDIO DEN SYMVENEI? GIA AYTO LOIPON PREPEI NA EIMASTE DEMENOI , KAI POY THA PAEI KAPOIA STIFMH TO POTAMI POY AAFEREI O POIHTHS THA KSESPASEI. EYXARISTW.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ...ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ... ΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΤΕ ΕΜΘ ΠΡΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ....
ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΠΗΚΑΤΕ...
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ..ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ...
ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕ,ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ....
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΘΕΣΤΕ ΤΑ ΞΥΝΕΣΤΕ,ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΚΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΚΑΝΑ....ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΥ,ΚΑΤΕΙΘΕΙΑΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΠΕ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ..ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ.ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΣΜΗΝΑΓΟΥΣ ΕΞ ΥΠΑΞ,ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ...ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ....
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ...
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΥΠΑΞ..???
ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..???
ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΞ ΜΠΗΚΑΤΕ...ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΘΑΝΑΤΕ....ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΣΜΗΝΙΑΣ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ,ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΗΡΕ,ΟΧΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

FILARAKO ESY POY MAS VRIZEIS KAI LES OTI TA KSINOYME , TI METATHESEIS EXEIS ? GIATI EGW STO ENERGITIKO MOY EXW 8 SE DIAFORA MERH TIS XORAS STA 23XRONIA ME 5MELH OIKOGENIA , PROFANOSESY POY MILAS GIA KOMPLEX EXEIS MYDENIKES METATHESEIS , EKATSES SE MIA KAREKLA DEN MHLAS GIA NA MHN SE STILOYN POYTHENA KAI TRXEIS . DEN AMFISVITW TIN ANWTEROTHTA TWN ANWTERWN SXOLWN , DEN KSEXASA OTI HMOYN YPKSKOS , FEROMAI ME KALITERO TROPO APO SENA SE YPKSKOYS , GIATI EXW TRAVIKSEI KAI EGW TO MANIKI, KAI PHGENE NA KANEIS TON EKSIPNO ALLOY , OXI EDW.KOMPLEX EXEIS ESY KAI KOITA NA TO VGALEIS APO TO IFAKI SOY GIATI STO MELLON THA SOY VGEI SE KAKO.

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι ιπτάμενοι κατέβηκαν σε λευκή απεργία τον Απρίλιο του 2010 οι περισσότεροι υποστήριξαν τα <> και κατέκριναν τον Υπουργό. Δεν ξέρω αν πέτυχαν την μη αυτοτελή φορολόγηση του πτητικού όμως δοξάστε τους για τη θέση που παίρνουν στο θέμα της ΣΤΥΑ και τι γνώμη έχουν για τους καραβανάδες όπως λέει κάποιος. Σε μία υποτιθέμενοι ίδια απεργία των Υπ/ξκων και των Αξ/κων εξ Υπ/ξκων θα αντιδράσει το ίδιο η Υπηρεσία? Αντιδράστε να ακουστεί η φωνή μας. Γράψτε στο διαδίκτυο, θάψτε αυτούς που επιβουλεύονται την ομόνοια των Υπ/ξκων Σχολής ή ΕΜΘ. Κανείς δεν τίμησε πεσόντα Συνάδελφο Υπ/ξκο αλλά όλοι σπεύδετε να ηρωοποιήσετε αυτούς που η θέση τους ήταν είναι και θα είναι απέναντι σε μας. Δεν θα ξεχάσω τον Συνάδελφο Μηχανικό (Υπόλογος στην 339Μ)που μια βροχερή μέρα γλύστρησε απο τη ράχη του F-4 έπεσε στην πτέρυγα και μετά στο φορέα που είχε AIM-9 CAPTIVE και τιμωρήθηκε, ενώ Ιπτάμενος χτύπησε και έσπασε το θόλο απο AIM-9 πραγματικό με τη πόρπη της εξάρτησης των σωστικών και δεν έπαθε τίποτα. Αγώνας χωρίς κομματική εξάρτηση. Θα τα ξαναπούμε

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΟΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ , ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,
ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΞ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ .
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΤΕΛΟΣ.